Оформление напитков

Автор Бандерівець, 06-12-2012, 00:53:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

vba22

апну тему
я, к сожалению, еще не вышел на такой уровень профессионализма, как у некоторых форумчан))
есть у меня несколько устоявшихся и устраивающих меня по всем параметрам рецептов напитков, которые я пью
тоже думал над тем, как оформить емкость для выставления на стол, поэтому для собственного употребления купил себе в копеечке графины, подобные этим
https://sklobanka.com/dlja-krepkih-napitkov/butylki_gg/butylka-T/butylka-steklyannaya-fraska-07-l-1/
сначала делал надписи маркером, а потом заказал в полиграфической фирме, которую админю, надписи лазером
результат на фото
особо не заморачивался с выбором шрифтов, но теперь задумываюсь о лучшем оформлении

ДимаС

С крышками это свежая идея, мне нравится.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

дід Петрович

ну, не знаю... как по мне - мензурки с лекарством напоминает.
Чтобы сахарный самогон поменьше вонял, нужно его ректифицировать. (с)

Delta

Цитата: дід Петрович від 18-01-2020, 20:40:42ну, не знаю... как по мне - мензурки с лекарством напоминает.
Угу...хороша мензурка на пол литра! :o :)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

voffka75

Цитата: дід Петрович від 18-01-2020, 20:40:42как по мне - мензурки с лекарством напоминает.

Раньше алкоголь и розливали в аптекарские бутылочки от лекарств. И сейчас некоторые производители эту делают. Это особый стиль в алкоголе.

Povorot

Так алкоголь и есть лекарство!

vba22

Цитата: дід Петрович від 18-01-2020, 20:40:42
ну, не знаю... как по мне - мензурки с лекарством напоминает.
Каждому свое))

добавлено: 19-01-2020, 00:02:17

Цитата: Delta від 18-01-2020, 20:52:36
Цитата: дід Петрович від 18-01-2020, 20:40:42ну, не знаю... как по мне - мензурки с лекарством напоминает.
Угу...хороша мензурка на пол литра! :o :)

0,7))

Shuller_RM

Цікаве рішення з оформленням пробки

Dudley

Моє перше замовлення з форуму! Цікаво було працювати з Тарасом! Я не дуже розуміюся на кальвадосах, але напій, для якого я робив оформлення був шикарним! Пишу це як кінцевий споживач! Тарас має власний сад, що і стало основою концепції напою! Я завалив всі срокі через власну зайнятість, але сподіваюся не осоромився представивши на суд чесний колег своє перше дизайнерське творіння!

добавлено: 08-03-2020, 22:46:32

На місці перехрещення нитки з часом планується фірмова сургучна печать!

ГОГа

Шикарное оформление!
Но: что-то есть недосказанное с веревочкой..
Ну не хватает эдакой «точки»: толи печати, толи этикетки на концах веревочки - веревочка как бы предлагает нечто, что гарантирует аутентичность напитка..
ИМХО
Единственный "грех" на земле - это глупость

Dudley

Дякую Гога! Буде ще сургуч. Чи Ви про вкладиш або інше плетіння?

добавлено: 08-03-2020, 23:03:10

До речі на фото рука Тараса на фоні його саду!

ГОГа

Я дописав, див.моє повідомлення. Гадаю, що сургуч - це вже було, краще якщо це буде етикетка-довідник, з якої можна довідатись докладніше про напій.
Единственный "грех" на земле - это глупость

komarova

Оформлення гарне, але незрозуміло що символізують літери "KL". Навита нитка на пляшці зайва (2 витки досить), якщо кріпити етикетку з описом то доречна, сургуч щоб кріпити нитку щоб не злітала. Якось так , а загалом стильно.  ;)

Dudley

komarova

:D лоза і кальвадос  :o
вірніше гроно

SMF spam blocked by CleanTalk