Оформление напитков

Автор Бандерівець, 06-12-2012, 00:53:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dudley

Все буде! Дайте трохі часу!

oktivist

Художника никто не поймёт. :)

ДимаС

Смотрится гармонично, все в одном стиле. На такой дизайн есть свой ценитель. Жду классику - интересно что будет не так как раньше.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

BazilVV

Цитата: ДимаС від 31-05-2020, 08:22:58Жду классику - интересно что будет не так как раньше.

Я также  :).

Dudley

Тротвуд - це справжнє ім'я Девіда Коперфільда з роману Ч.Діккенса. На задньому фоні перша сторінка роману. Дуже шкода, що ні монітор, ні смартфон не передадуть колір етикетки, який я створив в спеціальній програмі.

огник

Класно, ще й пробочка з "контролькой"
Смерть Пуйлу.

BazilVV

Цитата: Kroll13 від 16-07-2020, 19:32:59смартфон не передадуть колір етикетки

Можеш наливати під цю етикетку, що заманеться, будуть читати, якщо не зрозуміють що пьють,  8).

Dudley

Ще одна моя робота для колеги! Приємно створювати етикетку для дійсно хорошого алкоголю! Я точно не по корн віскі, але продукт більш ніж достойний! Сподіваюся, колеги зможуть переконатися у цьому на зустрічі, яка нарешті відбудеться!

огник

Бляха-муха, а в душі ти художник  ;) . Молодець, є відчуття стилю. Мені б таке  :-X .
Смерть Пуйлу.

Dudley

Дякую за відгук! На жаль монітори по різному налаштовані і не передають точних кольорів і після загрузки на сайт якість теж втрачається!

Dudley

Невеличке доповнення!

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Shuller_RM

Цитата: Kroll13 від 02-08-2020, 22:13:11Невеличке доповнення!
Надзвичайно гарно та довершено!

ГОГа

Володя, все классно, но одно (ИМХО) не совсем в тему: голубая ленточка бантиком. Она создает ощущение чего-то детского, эдакого подарочка ребенку на рождество.
Измени способ закрытия бумажного пакета - и будет все супер.
Единственный "грех" на земле - это глупость

Dudley

Як Вам нова етикетка? Маю сумніви! Чи залишити цю чи зробити більш попсовий варіант а-ля масмаркет! Що скажете?!

SMF spam blocked by CleanTalk