Куплю послугу виготовлення РК

Автор tacsa, 28-07-2020, 11:33:39

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

tacsaTopic starter

Нажаль, вже не має часу чекати на дефлегматор від Ігоря... :(
Тому шукаю майстра, який по адекватній ціні і термінам зробить правильну колону з правильним дефлегматором.
Маю куб з "лежачого" кега, вихід на царгу 2"кламп. Блоктен 4,5кв (наявна мережа тримає стабільно потужність 4кВт).  Став в черги на РОСУ і 3кг спн Діогена.
Хочу РК 60мм, царга на 2" клампі по висоті 1.5-1.6 метри, дефлегматор що б був зроблений по "правилам" шановного Ігоря ;).
Ваші пропозиції чекаю в приваті.

Сергій Леонідович

Цитата: tacsa від 28-07-2020, 11:33:39
Нажаль, вже не має часу чекати на дефлегматор від Ігоря... :(
Тому шукаю майстра, який по адекватній ціні і термінам зробить правильну колону з правильним дефлегматором.
Маю куб з "лежачого" кега, вихід на царгу 2"кламп. Блоктен 4,5кв (наявна мережа тримає стабільно потужність 4кВт).  Став в черги на РОСУ і 3кг спн Діогена.
Хочу РК 60мм, царга на 2" клампі по висоті 1.5-1.6 метри, дефлегматор що б був зроблений по "правилам" шановного Ігоря ;).
Ваші пропозиції чекаю в приваті.
У Человечка были 63тие колонны
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Soul

http://labspirt.com/forum/index.php?action=profile;u=224. Звони, грамотно делает. Я доволен.
А если сильно срочно, komarova  продает дэф. Его проблема скорее всего в сбросе горячей воды. Тоже столкнулся. Поменял шланг ПВХ на кислородный. Песня.

tacsaTopic starter

Цитата: Soul від 28-07-2020, 16:38:36А если сильно срочно, komarova  продает дэф
Дякую за пораду, завтра вношу оплату і забираю. На разунок 63 діаметру мене переконали, що для себе краще 50мм.
Тому лшається питання по царзі 2" 1.6 метри, я готовий не значно перепочити за терміновість майстрам форуму.

komarova

Цитата: Soul від 28-07-2020, 16:38:36Его проблема скорее всего в сбросе горячей воды.
Проблема была в изменении давлении при подачи воды, давление прыгало от 5,3 до 8 по манометру.Температура при этом от 53° до 62°. Сейчас с Фанкойлом  +/- 0,5°   :D

tacsaTopic starter

Тему можна закрити. Всім дякую.

Игорь

Значит из списка на дефегматоры тебя можно вычеркнуть?
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

tacsaTopic starter

Цитата: Игорь від 29-07-2020, 17:18:06Значит из списка на дефегматоры тебя можно вычеркнуть?
Поки ні, я дам знати на наступному тижні...

SMF spam blocked by CleanTalk