Хто може виготовити доохолоджувач?

Автор ivan_fd, 21-08-2020, 09:27:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

гуральник

Цитата: ivan_fd від 21-08-2020, 20:40:22Я його поставив, бо постійно утворюється конденсат і тече.
Скрути воду,прямоток має бути зверху теплий,але х/з як в твоєму тореодорі відбувається регулювання потоку води.

Цитата: ivan_fd від 21-08-2020, 20:40:22Тому і хочу нерж. доохолоджувач.
Прямоточник можна почистити від гівна,бо він прямий. Деф ні.  :-\
Самогон все одно буде кольровий.   :(

Цитата: ivan_fd від 21-08-2020, 20:40:22На мою пенсію багато не купиш.:-) Жінка з хати вижене.
Скажи,що як будете бухати з цього дефа,то на лікування вашої пенсії буде недостатньо.)))

І взагалі,для того щоб отримати менш - більш пристойний самогон,чи дистилят потрібно потратити гроші,але перед тим:
1)"виключити" ютюб,де йде реклама блискучих і як правило непотрібних цяцьок.
2) поставити перед собою ціль,що ти хочеш отримати на виході.
3) Як переганяти.
4) яке для цього потрібне обладнання.
4) Купляти/робити СА/дистилятор(и) .
Ти почав навпаки. :)
Успіхів

Любіть життя. Повторення не буде...

ivan_fdTopic starter

Цитата: doctor від 21-08-2020, 21:10:05Скрути воду,прямоток має бути зверху теплий,але х/з як в твоєму тореодорі відбувається регулювання потоку води.

Вода на виході 50 гр. Вода йде на охоолоджувач, а з його виходу на вхід дефлегматора.

Цитата: doctor від 21-08-2020, 21:10:05Прямоточник можна почистити від гівна,бо він прямий. Деф ні. 
 Самогон все одно буде кольровий. 

В мене він розбірний.
Чому буде кольоровий? З нього у відбір нічого не попадає, тільки флегма на насадку.

Цитата: doctor від 21-08-2020, 21:10:05Скажи,що як будете бухати з цього дефа,то на лікування вашої пенсії буде недостатньо.)))

))))) Я алкоголь не вживаю, це хобі.

Цитата: doctor від 21-08-2020, 21:10:05І взагалі,для того щоб.......

Цим ділом я займаюся вже років 10, а може й більше. Тільки раніше це було все по старінке, змійовик і т д.
Дану колону я не купував і вибрав її бо міг зробити її своїми руками і так, як я хотів.
І трохи стараюся робити так, щоб продукт був не поганий. А говорити комусь, що від міді буде зле, то нема сенсу. Мої сусіди гонять самогон на таких страшних апаратах, що капець, і ніякі голови не відбирають. І кажуть що в них хороший самогон і їхні діди такий пили і не повмирали.
Я з ними навіть, на цю тему, не хочу говорити.

Короче ми відійшли від теми.

На добраніч.

гуральник

Любіть життя. Повторення не буде...

Батарейкин

Цитата: ivan_fd від 21-08-2020, 21:43:24І кажуть що в них хороший самогон і їхні діди такий пили і не повмирали
так и ты говори )))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Игорь

Я сам из тех дедов. С 1984 по 2008 год, почти четверть века, гнал ничего не отсекая, пил, и был уверен, что все замечательно.
А в 2008 провел первую ректификацию того, что раньше пил, разобрал свой самогон на части и понял какую гадость вливал в себя 24 года. Чтобы получить прививку от недоочищенного спирта, мне хватило один раз нанюхаться голов и хвостов, чуть не сдохнуть после этого и понять, что полуфабрикаты пить нельзя.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Игорь

[attach=1]
Стоит ли рекомендовать кому-то оборудование, которое не может укрепить спирт даже до 97% ?
Стоит ли покупать оборудование у производителя, который считает 96,6% пределом совершенства?

Смотрю на эти блестящие цацки и диву даюсь. Как привлекательно для несведущего человека может выглядеть оборудование, управлять которым невозможно!
Способов адекватного управления паровым отбором при ректификации в природе не существует. А жидкостный отбор, которым управлять можно, при таком доохладителе не заработает... Разве что отбирать дозирующим насосом... или сутки сидеть возле колонны, вылупившись на грудусник, и крутить игольчатый краник с единственной надеждой - что не уснешь в самый ответственный момент.

Игорь

Заглянул на "спиртколонну". Мрачный мрак. Два вида отбора - по пару и по жидкости, и оба с ручным управлением.
Считаю выпуск такого оборудование геноцидом, направленным на уничтожение нации. Вместо того, чтобы развиваться духовно, воспитывать подрастающее поколение или в конце концов, размножаться во благо Родины, покупатели блестящего металлолома вынуждены становиться детальками самогонного аппарата. Причем хренового.

добавлено: 22-08-2020, 15:28:56

Блин... и не стесняются брать за это 200 баксов, причем без стоимости краников и водяных соединений...

ivan_fdTopic starter

Млін ну і ціни вони гнуть за кусок труби. Але що тут поробиш, не можеш сам, плати.
Я дивлюся, що треба мені сісти і детальніше почитати про ректифікацію. Бо  я щось інакше це собі уявляв. Хоча мене і ндрф влаштовує.

Батарейкин

Цитата: ivan_fd від 22-08-2020, 20:22:26Я дивлюся, що треба мені сісти і детальніше почитати про ректифікацію.
самое правильное решение!!!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SMF spam blocked by CleanTalk