Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

Тогда уже не щепу делать, а кубики или карандаши, щепа это самое ущербное, хотя и доступное.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Dudley

Колеги, отримав свіжий урожай ялівцю з Карпат. Відповідно для джину він поки що не пригодний! Вирішив підсушити природнім шляхом розклавши рівномірним шаром на дечці. Помістив під потолком на кухні! 15.09.20. 21:30год
600г
18.09.20. 13:30год
523г
Усушка 77г
Можливо комусь ця інфо буде корисною!

hachok

це зі свіжого до повністю висушеного він всього 77 г втратив???

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Shuller_RM

А в дегідраторі ялівець можна сушити, пересохне?

Dudley

Написано 0 цукру, але спирт з тросника і буряку! Як це можливо? Помилка чи особлива технологія висушування? Цікаво почути думки колег!

Yarda

Щось файли не стикуються.На одній стороні  адреса виробника -  Франція.
На основній етикетці - дистильовано  в Великій Британії.
Лохотрон?
Наше дело правое!

Dudley

ГОГа

Выступлю адвокатом.
1. 0 сахара - это в готовом продукте. В моем спирте из 99,9%-ой сахарозы сахара тоже 0%.
2. Да, страна - производитель (читай: разлив и этикеровка) это Франция. Но ароматный спирт - Великобритания.  Я в свое время купил Хюндай Туксон, собранный на Луцком автозаводе. От этого машина стала Украинской?
Единственный "грех" на земле - это глупость

Dudley

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ГОГа

Цитата: Kroll13 від 22-09-2020, 21:10:35
Як Ви вимірюєте рівень цукру?
Володя, какой еще сахар в спирте (в ректификате) ?? В ароматных спиртах (дистилляте)  откуда ему взяться?? Или сахароза испаряется??
Возьми и дистиллируй раствор сахарозы: что получишь?
Единственный "грех" на земле - это глупость

Dudley

Я якраз досліджую це питання! У шишко-ягодах ялівця до 40% цукру! Джин, який виготовляється за технологією london Dry має бути сухім, тобто без цукру! Куди діваються ті 40% цукру з ялівця? Ідуть в готовий продукт чи залишаються в хвостах?

добавлено: 22-09-2020, 21:43:44

якщо залишаються в хвостах, тоді що дає не значну, але відчутну солодинку?

hachok

ой) тебе явно щось перегибає не втой бік)), по перше під "цуром" та розуміють цілий список органічних речовин
по друге якщо тобі треба все помацати власноруч , візьми зроби сироп) і продистилюй, попробуй чи дистильована вода буде солодкою)) або рефлактометром до і після заміряй))

Dudley

А я думаю, що саме в цей бік і потрібно рухатися, якщо Ти хочеш досліджувати джин по-справжньому! Змінювати інгредієнти та їхню вагу завжди встигнеш! А от прилад, який порадив Леонідович, я думаю, собі прикуплю! І ще треба розібратися з естерами (кислоти), які містяться у джині!

SMF spam blocked by CleanTalk