Македонський ялівець.

Автор гуральник, 18-10-2020, 15:28:24

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

гуральникTopic starter

Македонський ялівець.
Може в когось лежить, і не потрібний.
Любіть життя. Повторення не буде...

ДимаС

Он в этом году на вес золота, поставщик пока карантин не возит насколько я слышал.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

staffordrodg

А из Карпат-это не македонский??? На олх такого завались,пишут,что пищевой и тд и тп.

гуральникTopic starter

Цитата: staffordrodg від 20-10-2020, 19:25:25А из Карпат-это не македонский???
Хз, хлопці кажуть, що різниця суттєва, я не пробував карпатського.
Любіть життя. Повторення не буде...

ГОГа

Может я чего-то не знаю, но что такое можжевельник македонский?
Кто может дать ссылку на него: латинское название, где произрастает и чем именно отличается от можжевельника обыкновенного?
Создается впечатление, что все попались на маркетинговую удочку типа:
«— Это мексиканский тушкан. — Быть этого не может. Вас обманули. Вам дали гораздо лучший мех. Это шанхайские барсы. Ну да! Барсы! Я узнаю их по оттенку ...»
Единственный "грех" на земле - это глупость

almar68

Такой же можжевельник обыкновенный, только из Македонии. Немножко отличаются запах и вкус, ну и, конено же, цена. Как по мне, джины прекрасно получаются и из того, и из другого. Просто они будут несколько разные. Имхо.

Батарейкин

Цитата: almar68 від 20-10-2020, 20:21:26Немножко отличаются запах и вкус, ну и, конечно же, цена.
ну по цене он не намного и дороже раньше был...
я покупал один раз у Володи.
получил-попробовал-обалдел....
очень сладкий и ароматный.
а вот джин из него бедненький вышел...
"елок" мало, опалесценция никакая... (((   разочаровался. наш лучше!!!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Цитата: ГОГа від 20-10-2020, 20:04:20что такое можжевельник македонский?
Возможно это, как и вина контролируемого наименования по географическому происхождению, все тот же можжевел, но произрастающий в других условиях, пожтому другое питание, другие условия освещения, другое количество осадков и как результат другой состав шишкоягод.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Dudley

В різних частинах світу на усіх винокурнях використовують один і той самий вид ялівцю - звичайний (Juníperus commúnis). На скільки мені відомо плодоносить крім нього може тільки ялівець козацький, але він ядовитий і в середині шишко-ягоди дві кісточки, а не три, як у ялівця звичайного. Кум абсолютно правий! Якість і хімічний склад ялівцю залежить від клімату, грунту та інших зовнішніх факторів. З того, що я читав, найкращим вважається італійський. Але знову ж таки не варто забувати про маркетинг! Стверджувати напевно не можу, так як поки що я його не юзав, але одне можу сказати точно, македонський для мене врази кращий за карпатський! На форумі вже велася дискусія! + велике значення має збір, зберігання, калібрування ялівцю! Колись купив не перебраний ялівець і через пару місяців дрібний повністю висох і вміст ефірів був ніякій, але при тому це впливало на вагу навескі! Врезультаті джин був менш насичений, хоча нічого не змінювалося по вазі!

добавлено: 21-10-2020, 01:24:34

Маю 3 кущі! Весною можливо посаджу ще 5-8! Як не крути, а вирощувати головний інгредієнт джину - найкращий варіант!

SMF spam blocked by CleanTalk