Джин

Автор oleg_n, 12-10-2012, 17:49:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Батарейкин

Spoiler
[close]

вообще о чем речь?
каждый дрочит так как хочет
мне нравится одеколонистый джин!!!!
который сухой при 47% уже мутный!!! а 48 прозрачный!
с него коктейли обалденные
и погусарить можно чистяком!
а другим нравится легкий запах... мой папа говорил - бочку от вина ополоснули....

насчет традиций и 95%...
ну расскажите как сто лет назад в селе деревне МУХОСРАНСКЕ могли получить качественный продукт!
ПОРЖЕМ ВМЕСТЕ ))))))))))))
делали как получалось!
меня иногда смешит но чаще бесит этот фанатизм МАРАЗМАТИЗМ о традициях предков...
Наполеон когда с войны возвращался то его Жозефина неделю не подмывалась...
https://babyps.livejournal.com/430088.html

вас на грязную бабу потянет?
вопрос риторический...
но неуебенный джин 15хх года вы богословите )))
СМАЧНОГО!!!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Сергій Леонідович

Цитата: Kroll13 від 06-11-2020, 16:19:48Для дистиляціі з ботанікою у кубі краще використовувати зовнішній нагрів!
Не згоден!використовував тэн,все в порядку!
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Shuller_RM

Цитата: DAP від 06-11-2020, 23:00:48электрический дегилратор - не варик?
Може бути як варіант, на невисокій температурі, головне не пересушити.

ДимаС

Цитата: Сергей Леонидович від 07-11-2020, 02:54:13
Цитата: Kroll13 від 06-11-2020, 16:19:48Для дистиляціі з ботанікою у кубі краще використовувати зовнішній нагрів!
Не згоден!використовував тэн,все в порядку!
Согласен что тэн джину с ботаникой не помеха. Главное сколько тепла передаёт 1см2 тэна. У домашних пивоваров для сусла это около 1м.п. Тэна  на 1кВт
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

DAP

Поставил на минималку 35 градусов. Под низ поставлю цедру сушиться.

om69

Цитата: Батарейкин від 07-11-2020, 00:36:38Наполеон когда с войны возвращался то его Жозефина неделю не подмывалась...
https://babyps.livejournal.com/430088.html

вас на грязную бабу потянет?
вопрос риторический...
:o
Ты сам тот текст, который по ссылке даешь, читал?
Там как раз пишется, что Бонапарт с Жозефиной чистюлями были.

Батарейкин

Цитата: om69 від 07-11-2020, 22:55:36по ссылке даешь, читал?
нет...

но сути не меняет
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

DAP

В общем, чтобы покрыть ТЭН с запасом нужно 10 л воды. Если нельзя разбавлять ниже 40, то спирт буду покупать.

Dudley

а для чого його розбавляти нижче 40?

гуральник

Цитата: Kroll13 від 08-11-2020, 21:02:47для чого його розбавляти нижче 40?
Тен оголиться і згорить.
Любіть життя. Повторення не буде...

Dudley

При дистиляціі з ботанікою у кубі найкращий варіант 40-45градусів! Тоді краще екстрагування ароматичних складових ботаніки!

гуральник

Цитата: Kroll13 від 08-11-2020, 21:09:47найкращий варіант 40-45градусів!

Цитата: DAP від 06-11-2020, 09:55:24Располагаю 4 литрами самогона 94%. У меня куб из кеги с теном. Вопрос в том, чтобы залить жидкости столько чтобы ТЭН не оголился.
Любіть життя. Повторення не буде...

Dudley

Погоджуюся з Вами, але в чому проблема дістати потрібну кількість алкоголю?!

DAP

То вже так і вирішив. Просто спочатку на своєму продукті планував робити. Але його мало для мого кубу.

Игорь

Англійці випустили джин міцністю 95% .
Навіщо це треба - не знаю, але цікаво.
Цікаве саме питання - якщо готовий джин розвести, скажемо, до 30-40 відсотків, та провести ректифікацію не відокремлюючи ані голів, ані хвостів, що вийде? Чи стане це рекордно міцним джином десь під 97 об'ємних, який достатньо розвести та отримати звичайний джин, чи смак спаскудиться? 

Цікаво - якщо такий ректифікат поділити на фракції, скажемо на десять частин, чи хоч одна з них буде чистим спиртом? Якщо буде, то видаливши цю, чисто спиртову частку з купажу,  можна зробити джиновий суперконцентрат. Хоча - навіщо?
Цікавіше інше.
Якщо такий ароматизований ректифікат поділити на декілька фракцій, то при купажі можна поекспериментувати з пропорціями, послабити або підсилити окремі складові аромату. 
Ще цікаво як розподіляться складові смаку та аромату по фракціях ?
Навіть якщо результат не буде мати практичної користі, такий експеримент може бути корисним в плані розуміння джину, розуміння того які складові джину мають відносно спирту головний, які - хвостовий характер.
Мабуть зараз отримаю тапками... Ні, я не кажу про те, що джин треба обов'язково ректифікувати. Я тільки про експеримент. 
А в практичному плані... Якщо джин вийшов не дуже вдалим, то саме ректифікація може допомогти покласти його на складові та видалити зайве.

добавлено: 09-11-2020, 10:05:25

Мабуть для такого експерименту треба зробити окрему колонку невеличкого діаметру.
Якщо хтось має три-п'ять літрів невдалого джину, пропоную надіслати мені, я його відректифікую, розділю по баночках та поверну назад. Для подальших експериментів з купажуванням.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

SMF spam blocked by CleanTalk