Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dudley

Ви праві! У мене з цим проблем не має, але це скоріше мій плюс, ніж мінус!

добавлено: 03-10-2020, 22:02:04

всвій час я над цим достатньо попрацював, щоб зараз не паритися!

ГОГа

А конкретно можешь дать ответы на эти вопросы?  :)
Добавлю: видишь ли, все заморочки по-поводу пленок с грейпфрута, его ароматики, добавок тех или иных ингридиентов, мало стоят по сравнению с качеством основных компонентов джина и (или) с технологией его изготовления.
Тюнингованая машина - это внешность, суть машины - нечто иное, то, что в ее основе: мотор, аэродинамика, управляемость и безопасность конструктива.
Spoiler
Володя, я ге под№#@аю  тебя, просто я немного иначе смотрю на мир.
[close]
Единственный "грех" на земле - это глупость

Dudley

Ви на моє питання теж не відповіли! :)

ГОГа

Виноват: завтра получишь ответ. Просто записи у меня на рабочем компьютере.

ГОГа

Это: 
St.George Terroir Gin
Halcyon Gin
Джин с вусоаромаикой специй востока:
Opihr Oriental Spiced Gin

Dudley

ГОГа

Володя!
Джин - це "річ в собі". Якщо зустрінемось і буде можливість пройтись "дегустацією" по джину, я впевнений, що ми знайдемо поразуміння. 

Dudley

Було б добре! Я після Нетішина і грамма не випив! Тільки багато пива! :)

добавлено: 04-10-2020, 16:15:19

Для мене поки що, фаворитом залишається цей джин!
https://winestyle.com.ua/products/Martin-Miller-s-80-Proof.html

Сергій Леонідович

Володя,я місяць тому зварив джин,за новою рецептурою,мені сподобався,але це суб'єктивно,відправити тобі пляшечку на пробу?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Dudley

Звичайно! Моя колеція буде рада новому екземпляру! А я Вам відправлю мій Тротвуд з грейпфрутом! Сьогодні була ще одна дегустація! Я ДУЖЕ задоволений результатом! Зі мною таке рідко буває, але дистилювати грей було хорошою ідеєю!

Сергій Леонідович

Цитата: Kroll13 від 04-10-2020, 16:40:33
Звичайно! Моя колеція буде рада новому екземпляру! А я Вам відправлю мій Тротвуд з грейпфрутом! Сьогодні була ще одна дегустація! Я ДУЖЕ задоволений результатом! Зі мною таке рідко буває, але дистилювати грей було хорошою ідеєю!
добре,завтра відправлю
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Dudley

World spirits simply the best in spirits - найбільший і найпрестижніший у світі конкурс по елітному алкоголю! Це посилання для проги на айфон (є і для Андроїд), де можна переглянути всіх переможців, прочитати дегустаційні замітки, перейти за посиланнями на офіційні сайти! Інфо там дуже багато!
https://apps.apple.com/us/app/spirits-finder/id1249283516

добавлено: 10-10-2020, 00:47:31

можливо хтось зможе перекласти основні моменти та корисну інфо?!

добавлено: 10-10-2020, 20:00:01

Переможець 2020! Подвійне золото!
Очень грамотная концепция, четкая ягодная база можжевельника, типичные цитрусовые головные ноты, апельсин, кумкват, чирок, тонка, смоляно-масляная, кардамон, какао, сушеный травяной букет, менсвит, тимьян, мята, корневые аспекты, имбирь, цветочные нотки.

Вкус: Продолжение впечатляющего спектра ароматов на вкус, можжевельник, как, эфирно-хвойные, сочные цитрусовые свежесть, нежный апельсин, много бобов тонка, кориандр, тимьян, мята, имбирь, айва, оболочка альбедо горький, гармоничная сладость, компактный, плотный орган, очень длительный финал, независимый состав с профилем и характером. (Дух года - Премия World-Spirits Award 2020)

ДимаС

Цитрусовые ноты тоже было бы информативно
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

как мы без этой таблицы джин пили...
ума не приложу (((((((((((((

а самое главное как легко будет по ней распознать сорт джина и производителя
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SMF spam blocked by CleanTalk