Вяленая таранка

Автор Сергій Леонідович, 18-06-2015, 10:19:28

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Yarda

Цитата: Сергей Леонидович від 10-02-2021, 15:13:09Цитата: Yarda от Сегодня в 10:39
Это как - прямо в квартире?
да
Наверное характерным запахом пропитана вся квартира?

добавлено: 10-02-2021, 17:07:56

А да, понял. Это маскировка более серьёзного запаза.
Наше дело правое!

Сергій ЛеонідовичTopic starter

Цитата: Yarda від 10-02-2021, 17:04:33
Цитата: Сергей Леонидович від 10-02-2021, 15:13:09Цитата: Yarda от Сегодня в 10:39
Это как - прямо в квартире?
да
Наверное характерным запахом пропитана вся квартира?

добавлено: 10-02-2021, 17:07:56

А да, понял. Это маскировка более серьёзного запаза.
Запаха нет,она висит на балконе,а там открыто окно
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

nikcrystal

Привіт, сьогодні їхав із столиці додому, проїздом через Летичів. Хто знає - є там рибний базарчик. Купив живого осетра, а також копченого товстолоба і тараню. З першим все зрозуміло, у процесі приготування пройде термообробку. Питання - що робити з копченою та в"яленою рибою - через цей базар проходить маса народу, риба лежить просто на столах. В час пандемії трохи страшно вживати без якоїсь обробки. Може, думаю , в гарячу духовку на якийсь час? Нічого з нею не станеться? Риба свіжа, пахуча, але через клятий Covid , беруть сумніви. Чи викинути від гріха? Ще справа у тому, що мої дочки (6 і 14 років), дуже люблять таку рибку. Побачили, що є, і вже не дають спокою - дай та дай. А я вже жалкую, що показав...

dimonarti

Цитата: nikcrystal від 20-02-2021, 17:58:47проїздом через Летичів
Ну по Летычеву, скажу сразу ,рыба там в основном из Чернобыльской зоны,а еще нужно знать свежая она или нет ,что вам в парили, ну и самое простое правило ,нужно иметь весы ,так как 99% вас на этом рынке на дурят,я не советую ни кому там покупать рыбу если вы не знаете продавца . Так как и в Жмеринке не покупайте рыбу на платформах вокзала ,  вас на конечной вашего пути прибытия ,может ожидать  скорая помощь  ;)
У каждого свои проблемы: у кого-то хлеб черствый, а у кого-то бриллианты мелкие.

Цитата: nikcrystal від 20-02-2021, 17:58:47а також копченого товстолоба і тараню.
Тарань заморозити і нехай,днів 10 побуде в морозилці,з товстолобом,вважаю зробить так само.Дать її їсти,може буть небезпечно,хай побуде трішечки в морозильці.ІМХО

oleg_n

Цитата: Сергей Леонидович від 10-02-2021, 15:13:09боюсь
А чего боишься то? У  тебя же  вроде есть нитритная соль - добавляй в  посол и не будет никакого ботулизма.
Веду  здоровый  образ  Жизни -
Пью  из  чистых  стаканов
Курю  на  свежем  воздухе

Цитата: oleg_n від 23-02-2021, 21:52:51
Цитата: Сергей Леонидович від 10-02-2021, 15:13:09боюсь
А чего боишься то? У  тебя же  вроде есть нитритная соль - добавляй в  посол и не будет никакого ботулизма.
Ты не понял,вопрос был поставлен боюсь ли я бутулизма,я честно ответил что боюсь,но не от своей таранки :)

SMF spam blocked by CleanTalk