Весовой калькулятор

Автор Игорь, 02-08-2018, 07:45:11

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ИгорьTopic starter

Прикол.
Я зробив бота, він на запит, що прийшов в нульову або в п'яту секунду дає повідомлення зі знаком оклику. А в будь яку іншу секунду - звичайне повідомлення з рандомними температурами. Тому, якщо ти зробив період запитів рівно 5 секунд, то вірогідність нарватися при старті на окличне повідомлення складає рівно 20 відсотків. Тоді всі відповіді будуть з приколами. А у 80 відсотках будуть постійно лише температури.

Але коли ти робиш періодичність 3 секунди, то починаєш попадати й на звичайні повідомлення, й на важливі.
Як змінити?
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ivan_fd

Хай буде так, це ж тільки тест.
А що потрібно буде посилати для підтвердження отримання важливих повідомлень?

ИгорьTopic starter

Змінив. Бот зараз не фіксується на секундах. Кожне третє повідомлення - з текстом, незалежно від періодичності запитів.

ivan_fd

Доброго дня.

Зробив тестову програму.
Можна встановити на андроїд, починаючи з 8.0. (поки, що так)
Подивіться, що потрібно змінити.

На рахунок користувачів. Добре би було перевіряти, чи користувач дійсний на сервері.

APK ТУТ.

Доступ до файлу по запросу. Чи відкрити для загального користування?

ИгорьTopic starter

Закинув запит. Чи два? Чекаю на дозвіл.

ИгорьTopic starter

Цитата: ivan_fd від 13-12-2021, 10:07:03На рахунок користувачів. Добре би було перевіряти, чи користувач дійсний на сервері
Чи є в цьому необхідність?
Інформацію на сервер зможе закинути тільки пристрій, в прошивці якого така можливість закладена. Сторонні туди не пролізуть. А якщо хтось лівий буде стукатись на сервер, то буде безперервно отримувати страшні повідомлення. Якісь такі, що змусять його щонайшвидше знести додаток :)

ivan_fd

Цитата: Игорь від 13-12-2021, 12:19:56А якщо хтось лівий буде стукатись на сервер, то буде безперервно отримувати страшні повідомлення. Якісь такі, що змусять його щонайшвидше знести додаток
Со

Якщо так, то нема проблем. Перевіряти не потрібно.

ИгорьTopic starter

Про тестування. Зараз є деяка кількість пристроїв, що працюють напряму через сервер.  Це МУПи. Розпочнемо з них. 
Я ще не бачив додатку, може щось зміню в цьому пості.
Ті, хто має МУП з двозначним номером та андроїд 8 чи більше, можуть поставити цей застосунок. 
В налаштуваннях треба буде ввести іd строго у такому форматі...
MUP051234, де...
MUP - це клікуха обладнання, 05- його номер, 1234 - ваш пін-код, що ви його використовуєте для входу на власну сторінку.
Кожні декілька хвилин ви будете без попередження отримувати інформацію про дві температури та оберти насосу, а у разі зупинки - отримаєте сповіщення про те, що щось трапилось, та що саме.  Коли запрацює, напишу в цій гілці. 
Згодом зроблю її окремою. Бо це обговорення калькулятора вже не стосується. 

ИгорьTopic starter

ИгорьTopic starter

Чи можна змінити цей діалог?
[attach=1]
Замість айді - щось інше. Хвилин, наприклад.
Та не строку з мілісекундами,  а вибір. 3 чи 10. Та нагадування, що на 10 менше жре заряд...
Але це потім, коли зікінчимо тестування, зараз ДУЖЕ зручно.
А ще...
Повідомлення проходять чудово,  випливають навіть крізь чорний екран блокування, але дуже не вистачає звукового супроводу.

ivan_fd

Цитата: Игорь від 13-12-2021, 12:39:26В налаштуваннях треба буде ввести іd строго у такому форматі...
MUP051234

Я думаю, що на даний час це мало б працювати.

Ще одне, додаток налаштовано на строку з сервера в такому вигляді, як вона є зараз
"13.12.2021 13:07:18 -›  ! Процес успішно завершено"- обов'язковим є розділення -›

І ще одне. Може таке бути, що в деяких телефонах може не бути звукового супроводу при появі сповіщення.
Це не проблема додатку, а потрібно зробити налаштування в самому телефоні.

Цитата: Игорь від 13-12-2021, 13:05:38
Чи можна змінити цей діалог?
[attach=1]
Замість айді - щось інше. Хвилин, наприклад.
Та не строку з мілісекундами,  а вибір. 3 чи 10. Та нагадування, що на 10 менше жре заряд...
Але це потім, коли зікінчимо тестування, зараз ДУЖЕ зручно.
А ще...
Повідомлення проходять чудово,  випливають навіть крізь чорний екран блокування, але дуже не вистачає звукового супроводу.

Зміню, то я помилково скопіював.

І треба щось придумати з підтвердженням, бо воно зараз не працює.

ИгорьTopic starter

ЦитатаІ треба щось придумати з підтвердженням, бо воно зараз не працює
Це наразі можна відкласти.
Цитатав деяких телефонах може не бути звукового супроводу при появі сповіщення.
Я вірно зрозумів? Звук має бути, а якщо я його не чую, це через налаштування мого телефону?

ИгорьTopic starter

ivan_fd

Цитата: Игорь від 13-12-2021, 14:14:56Я вірно зрозумів? Звук має бути, а якщо я його не чую, це через налаштування мого телефону?
Цитата: Игорь від 13-12-2021, 14:42:50Все. Вже кричить.

Ввечері ще спробую у дружини на телефоні. У неї 8.1.
Можу зняти відео про налаштування звуку сповіщень даного додатку. Потрібно, чи ні?
Ще трішки виправлю опечатки і викладу для тесту.

ИгорьTopic starter

Відео викладай, воно ніколи не буває зайвим. З виправленнями не поспішай. Аби не робити зайвої роботи.

SMF spam blocked by CleanTalk