EPSON Photo TX650

Автор огник, 06-09-2021, 17:41:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

огникTopic starter

Віддам в гарні руки МФУ Епсон фото тх 650. 6 кольорів. Болячка- засохла головка.
Смерть Пуйлу.

Батарейкин

смело можешь выкинуть
или вытащить оттуда насосик.
головы не ремонтируются. а стоят как сам принтер
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

gorbzil

Цитата: Батарейкин від 06-09-2021, 17:45:25
смело можешь выкинуть
или вытащить оттуда насосик.
головы не ремонтируются. а стоят как сам принтер
На аліекспресі за 100 доларів можна взяти.

Vlad.H

Цитата: огник від 06-09-2021, 17:41:40Болячка- засохла головка
Якщо ще ще актуально, то раджу заправити катріджі спиртом (достатньо 60градусного) і дати постояти тиждень, потім ввімкнути прочистку і ще декілька разів так. В мене Епсони так прочищались дуже непогано (мав не одного).

andy

Это в нем что 6 картрижей?
Деньги под ногами, сумей поднять.

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

andy

А снпч что поставить нельзя?
Я кстати спиртом то же лечил.
Если автор не полечит, то приму в дар.
Есть у меня один мадыка лечащий картриджи.
Деньги под ногами, сумей поднять.

Soyka

У мене Epson-200, (Народний принтер), 15 років працює.
Стоять картриджі з можливою дозаправкою, з ними ніяких проблем.
Проблема може бути тільки з голівкою - вона може засохнути, якщо довго не користуєшся.
Я промивав рідиною для очистки, WWM, та Мускулом, містить аміак.
Можна дистильваною водою, якщо не дуже засохла голівка.
Більш професійно про це показує Ігор Чувакін:
Спиртом не рекомендується !

Сергій Леонідович

у меня rx 700, засохла наглухо, куда только не возил, потом сказали что внутри головы что-то треснуло, с тех пор живёт в гараже, жалко, отличное было мфу

фотограф

Цитата: Soyka від 05-01-2022, 22:05:52Більш професійно про це показує Ігор Чувакін:
Він трохи неправий, так  з дуру тискаючи шприцем,  можна вбити зовсім, порепаються п'єзоелектричні мембрани. Ми робили так - знімали голівку,  ставили у ємкість на поролон, і туди наливали гарячу воду, періодично змінюючи.  Щоб стояла голівка не у воді, а на вологому поролоні. Через пару годин, так  як цей чувак Чувакін :) одягає трубочку з шприцем, то просто одягали сіліконову трубку без шприца,  на потрібний колір і капали туди трохи якогось типа "містера мускулу".  Потім починали капати туди гарячу воду. Якщо вода стоїть, не протікає у друкуючу голівку, виливали, заливали знов гарячу воду. Коли трохи пробилося - з'явиться фарба на поролоні, тоді вже можна як Чувакін, але без фанатизму потроху тягати рідину шприцем туди-сюди ( втягувати-витягувати) зовсім потроху, по міліметру , а не тупо жати та нагоняти тиск у голівку. А от коли капаєш воду, а воноа тече на паралон  добре, тоді можна і пропустити шприц води крізь голівку. І воно тоді видно, чи всі дюзи працюють, "душик" буде рівний. Але в нас намертво ніколи не сохла, друкуємо багато.

Сергій Леонідович

Цитата: фотограф від 06-01-2022, 09:40:45порепаються п'єзоелектричні мембрани
О, вот это и сказали

Soyka

Саме про це він застерігає, не чавити шприцем, щоб шприц репнув навпіл.  :)
Потрібно зайти на його канал, там багато прикладів про очищення голівок, та демонтажу різних моделей,
в основному Epson, і саме у нього я знайшов відео про мій старенький принтер, Epson R-200.
Прикладів по очищенню є купа, а ось як демонтувати, щоб не зламати чогось ?
Я також підкладував шматочок матерії, та заливав гарячою рідиною -60*, щоб краще відмокло.
Мені він дуже допоміг!

SMF spam blocked by CleanTalk