Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dudley

Брав! Не поганий, але його потрібно підсушувати. Замовляю в Тернополі, так як у них є фотосепаратор, який відбирає тільки стиглі шишко-ягоди і промислова сушка, яка зі свіжого врожаю робить вже придатний інгредієнт для джина.

Батарейкин

Цитата: Dudley від 16-01-2022, 23:14:49Брав! Не поганий, але його потрібно підсушувати.
брал и в прошлом году
и позапрошлом
гамняненький... но лучше не нашел
дозировку почти вдвое приходится увеличивать
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Dudley

Тернопільський ялівець!

пЫво

На фото калибр не понятен.
Какая цена?
Со мной не спорил Батарейкин!)))
[url="http://labspirt.com/forum/index.php/topic,7759.msg300476.html#msg300476"]http://labspirt.com/forum/index.php/topic,7759.msg300476.html#msg300476[/url]

Dudley

Шишко-ягоди ялівцю не великі, але з достатньою кількістю ефірних олій! Крайній раз я брав по 250грн. за 1кг. За останні роки в Україні біда з сировиною, важко знайти щось хороше. Ніхто не париться нормально перебирати і правильно зберігати ялівець, на фото одне, по факту приходить інше!

добавлено: 17-01-2022, 23:14:27

Я в свій час нормально так повиносив мозок для продавців, мене запам'ятали і відправляють товар, який відповідає моїм уявленням про якість!

Shuller_RM

Цитата: Dudley від 17-01-2022, 16:18:15Тернопільський ялівець!
А можна координати продавця?

гуральник

Я завжди думав, що ялівець потрібно збирати в гірській місцевості, а це частина львівської, іванофранківської і закарпатської областей, а виявляється що можна і в тернопільській.)
Любіть життя. Повторення не буде...

ramzes55

Цитата: гуральник від 18-01-2022, 08:29:19а виявляється що можна і в тернопільській.)
Я в этом году насобирал в Киевской области и аромат обалденный не хуже карпатского.
⚡️ *«Первыми сломались те, кто верил, что скоро все закончится. Потом – те, кто не верил, что это когда-то закончится. Выжили те, кто сфокусировался на своих делах, без ожиданий того, что ещё может случиться»

Dudley

Я більш ніж впевнений, що тернопільський ялівець з Карпат!
0 (68) 246 44 05

Dudley

Хто хоче навчитися варити джин за 7тис. гривень?!!
https://distillingacademy.com.ua/courses/kurs-maysternya-dzhynu

добавлено: 04-02-2022, 00:59:44

у мене курс коштує дешевше, всього 3500грн. :) Звертайтеся!  8) :)

ГОГа

Хороши или плохи курсы с точки зрения стоимости или получаемых знаний - не так важно, как возможность пиара и входа в определенные бизнес-круги. А то, что там довольно хорошо все «прихвачено», вроде сомнений не возникает. ИМХО.
Хотя, с точки зрения информативности, предпочтительнее курсы Володи (Dudley).
Единственный "грех" на земле - это глупость

Anti8

Цитата: ГОГа від 04-02-2022, 05:59:34
Хороши или плохи курсы с точки зрения стоимости или получаемых знаний - не так важно, как возможность пиара и входа в определенные бизнес-круги. А то, что там довольно хорошо все «прихвачено», вроде сомнений не возникает. ИМХО.
Хотя, с точки зрения информативности, предпочтительнее курсы Володи (Dudley).
Честно говоря, не знаю , кто на такие курсы ходит, но список лекторов прямо серъезный :
Валентина Попова
Доцент, кандидат технічних наук, академік Української технологічної академії, радник податкової служби 1 рівня, міжнародний експерт-дегустатор міцного алкоголю.
Особенно представляю, как в конце говорят - а теперь для применения теории нужно пробрести оборудование за 2-3 к. у.е. -))
Донбас - це Україна!

Dudley

Для людей, які відвідують такі курси 2-3тис. не гроші! Зараз наприклад дуже модно закінчити школу сомельє за дуже не адекватні гроші!

Сергій Леонідович

Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Рамуальд

Цитата: Сергей Леонидович від 10-02-2022, 17:55:40
Цитата: ГОГа від 01-01-2022, 20:28:21Де замовляв?
Ось тут: https://fitoray.com.ua/product_list
І я сьогодні в них яливець замовив
Получил сегодня от них кило свежего и кило сушёного

SMF spam blocked by CleanTalk