Оформление напитков

Автор Бандерівець, 06-12-2012, 00:53:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Anti8

Где все же такие пляшки брать?
Склобанка? или может еще где то есть.
Хочется на подарки своим что-то подобное сделать.
Донбас - це Україна!

Сергій Леонідович

Цитата: Anti8 від 15-01-2022, 11:36:22
Где все же такие пляшки брать?
Склобанка? или может еще где то есть.
Хочется на подарки своим что-то подобное сделать.
https://sklobanka.com/dlja-krepkih-napitkov/butylki_gg/butylki-suvenirnye/butylka-kiev-05-l-s-probkoy-v-komplekte/
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Dudley

Мій новий джин! Назва прийшла в голову в перші дні війни, коли я з ранку до вечора волонтерив у бомбосховищі. Я ще ніколи не бачив такої самовіддачі та злагодженої роботи багатьох людей, як то кажуть від малого до великого. Підкорити такий народ неможливо! З латині це означає нескорений. Після багатьох невдач з дизайном у мене опустилися руки і я вирішив звернутися до своєї куми, професійного дизайнера. Почали працювати, але потім я передумав і зробив все сам з нуля. Результати перед Вами!
P.S. Для фону використав карту України 1648 року, яку склав французький картограф Боплан за наказом Речі Посполитої.

Сергій Леонідович

Dudley

«Допиляв» рецептуру нового джину з листям каффір-лайму, можна і оформлювати!

Сергій Леонідович

ДимаС

З кожною пляшкою рівень росте. Вітаю з прогресом!
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Dudley

Мої нові джини. Грейпфрутовий і полуничний. На фото не дуже видно, але полуничний рожевий! :) В коктейлях алкоголь майже не відчувається через використання парциального конденсатора і вентилятора, але там точно 42 градуси.

Сергій Леонідович

Красиво виглядає!

makrak80

Цитата: Dudley від 14-09-2022, 17:53:15полуничний рожевий!
чим підкрашував , та чи довго тримає колір ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

DAP

Цитата: Dudley від 14-09-2022, 17:53:15алкоголь майже не відчувається через використання парциального конденсатора і вентилятора
Це вже цікаво. Прошу розжувати хімію процесу.

Dudley

Підфарбовував закордонним харчовим водорозчинним барвником у вигляді порошку. Колір стабільний, але через велику концентрацію вводиться дужу і дуже малими порціями допоки не отримаєте бажаного результату. Мене попередили, що жодні ваги його не виміряють, через це працюю з зубочисткою! :) Про парціальний конденсатор краще розкаже Beaton, він перший почав освітлювати цю тему. Про використання вентилятора писав, здається Ігор. Вже точно не пам'ятаю. Давно було, здається в гілці потрібна допомога форумчан. Якщо познаходжу, дам посилання.

добавлено: 14-09-2022, 22:32:28

http://labspirt.com/forum/index.php/topic,6855.0.html

гуральник

DAP, керувати можна Малюком, або адаптером з можливістю регулювання напругою:
Любіть життя. Повторення не буде...

ДимаС

Цитата: гуральник від 15-09-2022, 07:57:54
о, класна реалізація.
Тобто до вентиляторів включений малюк?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

гуральник

Цитата: ДимаС від 15-09-2022, 09:39:57Тобто до вентиляторів включений малюк?
перша дистиляція була з Малюком.
Зараз мені досить адаптера з можливістю регулювання напруги,бо  Малюк вимірює 2000 раз( надіюся що не помиляюся) в секунду температуру пару і вентилятори видають свист,який трохи давить на вуха.
Любіть життя. Повторення не буде...

SMF spam blocked by CleanTalk