Проблемы с РМ-2.

Автор Delta, 20-08-2013, 22:44:03

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

DeltaTopic starter

Цитата: schr1 від 21-11-2021, 21:36:08Без. Изделие Грепана.
Как раз ТЭНы Грепан в основном с гильзами...по крайней мере я себе и коллегам заказывал...
Цитата: schr1 від 21-11-2021, 21:36:08У меня колонна конструкции Яремы. С бардоиспарителем.
Ну так а что мешает поставить датчик термореле либо вверх НБК, либо как советует Игорь
Цитата: Игорь від 21-11-2021, 12:39:04Термодатчик можно поставить в струю сливаемой барды
Кстати оригинальное решение, но сверху датчик сработает быстрее ;)
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

hachok

Капець якийсь сьогодні дві РМ ушатав((, перепали мені семістор, от при включені всередині РМ салют((, може хто мав щось так і знає чого та детальна згоріла?

гуральник

Колись на моїй рм горів резистор через нібито неякісний симістор. Все вирішилося їхньою заміною. Але де той резистор хз...
Любіть життя. Повторення не буде...

Игорь

Це резистор на 2 вата потужності, номінал 47 ом. Але не думаю, що тут причина в симісторі.

добавлено: 28-05-2022, 22:53:49

Ти звернув увагу на те, що в старих і нових рм-ках різні варіанти підключення симістора?
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

BazilVV

Цитата: Игорь від 28-05-2022, 22:52:32що в старих і нових рм-ках різні варіанти підключення симістора?

:o Ігор, якщо можливо, схемку скинь, дякую.

hachok

так, пеший згорів старий який працював роками(( підключення було вірне , замінили сімістор((, я перепаяв схему під новий підключення було вірне, але результат тойже(((

ще тут згадав, коми майстер міняв симістор, і в старій рм моську, постала потреба в перевірці, щоб нормально стартанути автоматику потрібні були деески, а їх не було, тому тест провели просто подавши на рм 220) і вона нормально працювала і не згоріла, напруга ш на симістор не подавалася), а дома я включив нормально зі семістором((, тому, напевно, той луцький торгаш симістори браковані продав ( імхо)

гуральник

Цитата: Игорь від 28-05-2022, 22:52:32Ти звернув увагу на те, що в старих і нових рм-ках різні варіанти підключення симістора?
Так, вони йдуть комплектом разом з рм,там і кількість контактів різна.

гуральник

videowedding

ivan_fd

BTA41-800BRG з нормальним охолодженням. І ніяких проблем.
Звісно BTA-100 краще, але трішки дорожче. (на вороні ~260 грн.)

гуральник

ivan_fd

Так, саме він.

добавлено: 01-01-2023, 21:47:33

Подивись, Ігор зовсім недавно, описував про розрахунок радіатора. Бо, якщо тріак на 100А, це не значить, що йому потрібен маленький радіатор.

добавлено: 01-01-2023, 21:52:29

Подивився в документацію на BTA-41 і BTA-100, там потужність на кристалі однакова виділяється, при однаковому струмі навантаження.

nicksnn

Цитата: ivan_fd від 01-01-2023, 21:43:43Подивись, Ігор зовсім недавно, описував про розрахунок радіатора. Бо, якщо тріак на 100А, це не значить, що йому потрібен маленький радіатор.
Доброго дня. або я погано шукав або десь видалили це повідомлення, може хтось підкаже як розрахувати мінімальну площу радіатора для сімістора ВТА 41. максимальне навантаження 4,5 кВт. Дуже дякую.

Назим

Цитата: nicksnn від 15-04-2023, 14:49:36може хтось підкаже як розрахувати мінімальну площу радіатора для сімістора ВТА 41
Однажды Игорь, дал мне совет, что площадь радиатора, для этого симистора, с учётом работы в жаркое время, должна быть не менее 700см2, и кроме того если не планируется принудительное охлаждение, зазор между ребрами должен быть пошире, в районе 10мм. На практике все подтвердилось.
самый слабый элемент системы определяет её устойчивость

гуральник

Колись зі мною дідилися посиланням на радіатор, але я не можу знайти, на який саме...
https://voron.ua/uk/catalog/electromechanical-and-housing-products/radiators

Підкажіть, хто в темі.)

добавлено: 15-04-2023, 17:43:00

цей?
https://voron.ua/uk/catalog/011374--radiator_pr128_10_sm

SMF spam blocked by CleanTalk