Сырьё для производства рома .

Автор vova0869, 07-02-2022, 23:26:52

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

makrak80

vova0869, не знаю . На фото був заводский мішок с імпортною біркою ,коричневого колеру , має назву - демерара ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

vova0869Topic starter

Может не все жулики .А сколько стоит ? Ты  мешок берёшь ?

makrak80

Мішок 25 кг знайшов за 1000 с доставкою олх з західной України . Бачив і по 1200-1300 грн ... https://www.olx.ua/d/obyavlenie/sahar-korichnevyy-trostnikovyy-demerara-25-kg-tsena-s-nds-IDLmIrb.html бачу що він вже ціну підняв ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

vova0869Topic starter

Бажаю щоб получилось гарно .

makrak80

Вітаю друзі . Ну що , залив всеж таки 25 літровий бочонок ромом , ще трішки білим залишив . Було майже 50 літрів сирцю , а товарного тіла 50% в половину меньш ... :( Так , він трішки солодить на смак , особливо в після смаку ... В цілому ром мені сподобався , алеж мабуть більш не буду робити , бо дюже дорогий виходить . Тільки за малясу , цукор тростинний  та дріжжі , заплатив 2600 грн ...

ДимаС

Не так вже й дорого - 40л пива по 60 грн)
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

alexdoe

Цитата: ДимаС від 28-07-2022, 18:21:46
Не так вже й дорого - 40л пива по 60 грн)
Если перевести на бутылки то считай 0.5 пива по 30)

ДимаС

То і чом би то за 0,5 пива й не зварити рому ;) виходить дешево
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

makrak80

Цього року пиво не варив , бо війна почалась на время моїх варок ... А зараз можно було б зварити , у підвалі 18*, алеж діти біженці зараз в мене , а з пивом колотнечі цілий день , тому без пива ... :( П"ю магазинне - опілля , та импортне ... А на горілку 3 годині , тому поки так ...

alexdoe

Цитата: ДимаС від 28-07-2022, 19:59:29
То і чом би то за 0,5 пива й не зварити рому ;) виходить дешево
И это мы еще не переводили в 0,33 )  ;)

Цитата: makrak80 від 28-07-2022, 20:09:26
Цього року пиво не варив , бо війна почалась на время моїх варок ... А зараз можно було б зварити , у підвалі 18*, алеж діти біженці зараз в мене , а з пивом колотнечі цілий день , тому без пива ... :( П"ю магазинне - опілля , та импортне ... А на горілку 3 годині , тому поки так ...

Сколько будешь выдерживать в бочке ром ?

makrak80

1,5 -2 роки точно , а там як бог дасть ...

Delta

Цитата: makrak80 від 28-07-2022, 20:54:011,5 -2 роки точно , а там як бог дасть ...
Миколо почитай ...Корисна та пізнавальна стаття
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

SMF spam blocked by CleanTalk