Джин

Автор oleg_n, 12-10-2012, 17:49:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 3 Гостей дивляться цю тему.

BazilVV

Цитата: 6ypah від 16-05-2021, 19:27:02Отличная, только вот что делать  тем, кому вакцина пока не положена или не доступна?

Картинку нужно внимательно смотреть.

Цитата: Yarda від 16-05-2021, 11:31:45
Надо всем, кто хочет на встречу, просто вакцинироваться.
Как идея?

Вот там и завакцинируемся  :D.

Yarda

Этой вакциной?
Наше дело правое!

IGOR.IF

Підкажіть, з якої крупи  найкраще робити спирт для джину. Дякую

makrak80

Мабуть з муки ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

andy

IGOR.IF,  Самий крутий джин що я пробував на зустрічах був у Леонидовича.
К сожалению с ним связи нет, как и с Винокуром.
Спроси у Батарейкина, или у Гога.
У Гоги не знаю за джин, но самбука просто шедевр.
Насколько я понял, у всех основа для спирта сахар, а дальше умение травками играть. ;)
Деньги под ногами, сумей поднять.

Рамуальд

Хорошая новость. Швепс появился в продаже.

ДимаС

Зараз як ніколи швепсів асортимент, що дуже радує)
Вже штук 7 куштував O0
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 02-06-2023, 18:26:29Зараз як ніколи швепсів асортимент, що дуже радує)
Вже штук 7 куштував
и все для джина подходят?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

фотограф

Цитата: Батарейкин від 05-06-2023, 18:06:58
Цитата: ДимаС від 02-06-2023, 18:26:29Зараз як ніколи швепсів асортимент, що дуже радує)
Вже штук 7 куштував
замість джина :D

Батарейкин

Цитата: фотограф від 05-06-2023, 18:46:06замість джина
то краще зелений чай... або каркаде
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Цитата: Батарейкин від 05-06-2023, 18:06:58
Вже штук 7 куштував
Звісно всі, якщо ми про класичний тонік, я не люблю оті автоматизовані.
Звісно місцевий швепсі то саме дно - найсолодший з усіх.
Імпортний швепсі на голову краще.
Роял і раніше був супер.
Інші назви не пригадаю, але вони є зараз у форі та Сільпо у асортименті
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

гуральник

Цитата: Dudley від 08-01-2020, 22:28:34
На превеликий жаль, я не робив точні записи вимочування бочки! Все нижче написане, моя пам'ять! Джин заливав звичайний. Рецепт викладений на форумі. Поки бочка почала працювати так як я того хотів, пройшло 3-4 роки! Цілеспрямована підготовка бочки до заливу джину почалася з заливу концентрованого мацерату ялівцю! Спирт (96%) розвів демінералізованою водою до 70% всипав велику кількість українського ялівцю, точну вагу на жаль не пам'ятаю. Поставив на мацерацію (14 днів). Розвів до 40% і залив в бочку на 2-3 місяці. Таку процедуру я робив кілька разів. Між заливом мацерату періодично заливав джин. Результат мене не задовільняв і я знову заливав мацерат! В свій час також шукав інфо про бочковий джин, наштовхнувся на тотальний дефіцит. Кого цікавить тема, задавайте питання, допоможу чим зможу.
Хтось пробував це повторити? :)
Любіть життя. Повторення не буде...

котХ

Джин последнего приготовления имеет сладковатый привкус, что может повлиять? По ботанике поменялся поставщик корня дягиля и можжевельника. Остальное все по испытанному рецепту проверенному много раз.

ГОГа

На это трудно дать ответ. Но скорее всего, что-то с самим спиртом. Навряд ли шишкоягоды или дягиль (настои - то дистиллировались) дали бы сладковатый привкус.
Единственный "грех" на земле - это глупость

vova0869

Нема можливостi мати бочку пiд джин .Настоював на дубових брусках рiк .Я не бачу сенсу насичувати бочку ароматом ялiвцю .

SMF spam blocked by CleanTalk