Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

DAP

Вова, в тебе чудовий джин (з тих, що мені довелося коштувати). Але в ньому чутно заводський спирт. Все, що я хотів сказати, що з нашого спирту результат був би в рази краще, на мою думку.

добавлено: 10-09-2022, 23:07:09

Питання спирту вирішується дуже просто:
1. Продай мені 500 мл того, що використовуєш. Я зроблю ХГ.
2. Скажи скільки тобі треба спирту для експерименту - я тобі його надам з задоволенням.
3. Дегустуйте 2 варіанти в твоєму виконанні з двох варіантів спирту.

добавлено: 10-09-2022, 23:09:44

Цитата: Dudley від 10-09-2022, 22:51:21Ви можете викладати свої ''умниє мислі''!
А це - риторика "руського воєнного корабля". Не розказуй, що кому робити - і не будеш цим кораблем.

Dudley

У мене питань до спирту взагалі не має. Мене влаштовує на 100% те, що я зараз використовую. Я буду розказувати що кому робити, якщо людина буде писати про мене всяку фігню! Раджу ще раз прочитати пост Батарейкіна. Особливо про якийсь міфічний конкурс...

Ярославович

Цитата: Dudley від 09-09-2022, 21:54:05фітбек
Привіт,якщо пам'ятаєш,то я купував в тебе джин на день народження тестя. Це той самий "довоєнний" джин,який пережив Київську осаду .
Тож,подивився огляд твого друга,та самому захотілося залишити свій .
Тестю сподобався джин,та насамперед той факт,що цей джин є визнаним на такому форумі.
Дегустували його вдвох ,у різних видах, та під різні наїдки. Прийшли до спільного висновку- якісний продукт.
Для мене особисто не вистачило ще більшого холоду у після смаку,але я є поціновувачем екстремальної пекучості в їжі,тож можливо у той час мої смакові рецептори були не в тонусі :D
Тесть був дуже вдячний за подарунок,а я у свою чергу,вдячний тобі за можливість доєднатись до поціновувачів джину.

ДимаС

Цитата: Serhiy від 10-09-2022, 16:08:04
Цитата: ДимаС від 10-09-2022, 08:28:08Це так пизднуть бо нічого сказати?
Вот я не до конца понял, а мне действительно интересно. Объясни, пожалуйста, чем вызван этот ничем немотивированный выброс агрессии.
При первом приближении выглядит как «У нашего гениального джинодела отличный джин получается всегда и из спирта любого качества. А если ты в этом сомневаешься, ты «пизд*ш бо нічого сказати»» .
Тому що факту що спирт низької якості немає - тільки слова, які сказані.
Це занадто упереджено: «весь спирт не форумчан - гівно».
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ДимаС

Цитата: DAP від 10-09-2022, 23:01:59
Питання спирту вирішується дуже просто:
1. Продай мені 500 мл того, що використовуєш. Я зроблю ХГ.
2. Скажи скільки тобі треба спирту для експерименту - я тобі його надам з задоволенням.
3. Дегустуйте 2 варіанти в твоєму виконанні з двох варіантів спирту.
Оце вже серйозно, тисну руку!
Spoiler
Але, має сенс тільки у разі того, якщо Дадлі треба той експеримент
[close]

hachok

Цитата: ДимаС від 11-09-2022, 06:39:56Тому що факту що спирт низької якості немає - тільки слова, які сказані.
Це занадто упереджено: «весь спирт не форумчан - гівно».

ТАНУ)
по твому чого виник той форум,і люди роками трахаються над залізом і автоматиками, ти вкурсі що собівартість літра домашнього спирту вища за роздрібну продажу на точках, то ж треба який я дурень можна просто купити якісний спирт))))
комусь і горілка пшеничка з тетрапаку божа роса, і спирт на ринку доступний для населення в нас практичко весь з дошки і гівна, є ше унікальні пропозиції з гумових чобіт

і Дімас а нащо ти пиво вариш його ш тоже можна в магазині купити і явно дешевше)  ;)

DAP

Цитата: ДимаС від 11-09-2022, 06:39:56Тому що факту що спирт низької якості немає
Та я не казав, що він низької якості, чи гівно, але я впевнений, що наш в рази краще і, що джин буде ще кращий. Проте довести це можна тільки якщо Дадлі зробить з нього джин.

ДимаС

Я теж прийду ро РК, поки умов не маю.
Але вважати що за межами форуму немає якісного спирту - невірно. Це раз.
Постачальник Дадлі можливо є на форумі, як більшість, читає, мотає на вуса, нічого не пише. Тому вважати що спирт Дадлі не форумний - теж не вірно. Це два.
Право кажучи, не маючи розуміння хто та як там що робить щоб отримати спирт - то теж все пусті в нас балачки. Це три.

hachok

Цитата: ДимаС від 11-09-2022, 09:48:56Але вважати що за межами форуму немає якісного спирту - невірно
однозначно, проблема не в його існування, а в його доступності пересічному українцю!

ну і дай відповідь, не уникай раз почав щось заявляти, нащо ти пиво вариш, впевнений що відповідь можна і до спирту примінити))))

ДимаС

Так я й кажу що прийду до РК, бо бачу потребу мати усі етапи на контролі, а не частину.
Пиво варю - бо подобається процес у першу чергу. У другу хочеться щось едаке. Ну і собівартість, якщо з залізом рахувати та часом виходить висока...

hachok

Цитата: ДимаС від 11-09-2022, 10:06:08Пиво варю - бо подобається процес у першу чергу
))))))))))))) оце ти тільки що мені житя подовжив  (сміх продовжує життя!)
лукавиш ти, але то твоя справа, імхо ти вариш пиво бо таке ж смачне ти не можеш купити в магазині) і зтої самої причини, якщо є можливість, я до тебе приїжаю за пивом !!!

так що десь так про житя поза форумом...

andy

Самый крутый джин був у Леонидовича. Лайм та швебс доречно.
Самбука від Георгія,
напої  від Олежище.
Трохи сумно., я памьятаю як боровся з Гачком за стакан джина з лаймом від Леонідовича.
Нема Вінокура.  >:(
Деньги под ногами, сумей поднять.

Delta

Срач поки прикриваю...
Цитата: ДимаС від 11-09-2022, 09:48:56Але вважати що за межами форуму немає якісного спирту - невірно.
Спирт якісний є...але купити його проблема.
Хто пам"ятає, коли ми були в Макарові на спиртзаводі? Там всі чудово бачили, що спирт вони роблять дійсно с зерна. Завод маленький, але спирт був зерновий й дуже якісний...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Dudley

Олег або Олеже, або Батарейкін або ху__й знаєте, як тебе там називати!((((((((( Ти пишеш, що купив у мене джин за гроші і після 50мл 3 дні відригував тим одеколоном...так хто з нас лох, ЛОХ!!!!!!  :) Но ссссука, я тобі ніколи не пробачу, того що ти пишеш про мій джин! З фенхелем, хуєнхелем чи напевно фіалкою! :) Знаток, корінь фіалки має майже нейтральний смак і аромат. Додається в джин при використанні великої кількості ботанікалів для балансу або підсилення смаку ботанікалів, смак який важко екстрагувати. Помиї за нємєряниє бабкі, 40 чи 50 місце в конкурсі, джин гамно???!!! Балабол, ти взагалі відповідаєш за свої слова?

DAP

Знову, агресія. Батарейкін, просто, висловив свою думку стосовно твого продукту. Це його суверенне право. Нехай не у самій доброзичливій формі, але це його думка і його право її висловити.
Свою я теж висловлював. В твоєму джені все дуже круто крім спиртової основи яка випирає.

добавлено: 14-09-2022, 20:52:46

Може це він йому і відригувався. :)

SMF spam blocked by CleanTalk