Дріжджі CML Crossmyloof

Автор ДимаС, 19-09-2022, 16:31:21

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаСTopic starter

По пиву приблизно раз на місяць закуповуються з-за кордону спільним замовленням дріжджі Crossmyloof. Сухі.
Хто не знає що то за звір - велком на сайт виробника https://www.crossmyloofbrew.co.uk/online-store/Yeast-c112262299
Є багато цікавого, як на мене, чого немає чи періодично немає у вільному продажу. Відмічу Квейки - що бродять без наброджування дефектів та вищих спиртів при температурах 30-40С.
Ну і ціни виходять дешевше ніж в наших інтернет-магазинах.
Є один мінус - бо то для спільноти домашників опція, то ж я публікую тут посилання на об'яву в групі, може кому треба саме.
Сам брав один раз, то на рік певно тепер достатньо, тепер бачу що мені не треба, а форуму згодиться новий виток що до пивоваріння.
Це не реклама, тому заспойлерив посилання у телеграм, щоб не було ні у кого зайвих питань, прохання переходити тільки кому це треба.
Spoiler
Процес закупівель як і завжди у спільних закупівлях - вибираєте що та скільки треба, відмічаєте у гуглодоці кількість, коли набрана загальна кількість на замовлення - робиться передоплата за замовлення. Чекати 1-2 тижні. Получати Новою поштою (пересилка по Україні за свій рахунок додатково).
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ГОГа

Дима, опиши подробнее каков вкус и аромат после них и какой стиль варил.
Единственный "грех" на земле - это глупость

ДимаСTopic starter

Цитата: ГОГа від 19-09-2022, 16:56:42
Дима, опиши подробнее каков вкус и аромат после них и какой стиль варил.
Я ці ще не виварив, бо ніколи стало, а от на інших, які дістались мені за обміном, Tomodgarden, я виварив так звану Spruced IPA, по факту звичайна IPA, у яку трохи менше хмілю, та на 30л пару смачних жмень свіжих (заморожених) соснових бруньок додано на кип. Бродило при 25-26С у квартирі, у відрі було близько 27-28С. Вибродило за 3 дні, на 4 день примусовий карбон у кезі за 20 хвилин та 4атм. тиску...
Ну, хейзі було навіть за 3 місяці. Але воно й не про прозорість загалом було. Дуже приємна сосновість, ялинковість. Трохи грубувате та не хрумтить, як ті всі Неіпи, але знову ж воно не про те було. Суто чистий чоловічий профіль, приємний, з низькою кінцевою щільністю.

добавлено: 19-09-2022, 22:33:57

Додам фото того пива
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

SMF spam blocked by CleanTalk