Делаем дистилятор

Автор Roman2149, 21-09-2022, 20:57:48

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roman2149Topic starter

Цитата: ДимаС від 24-09-2022, 10:02:29
Тоді тобі насадка не треба. Тим більш нормальна насадка коштує 22$ нетравлена та 33$ травлена. За 1500грн 2кг - не той шлях.

Зрозумій що у тебе буде саме дистиляція.

Для браги треба замість насадки в царгу тобі купити 2 кг мідних кілець Рашига. Все.

Попрохай дати фото кожного елементу та виклади сюди
у конструкції що мені порекомендували є холодильник диморту та доохолоджувач, яких розмірів вони мають бути, щоб я їх передав для виготовлення?

makrak80

та діоптр зовсім не потрібен , одні понти ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ДимаС

У тебе ж є виробник, він якщо виробник - має вміти робити розрахунки та виконувати техзавдання, яке звучит так: конструкція має переварювати 3,5кВт, тому деф та холодильник мають бути відповідні.

добавлено: 24-09-2022, 10:20:36

Цитата: makrak80 від 24-09-2022, 10:18:45
та діоптр зовсім не потрібен , одні понти ...
Підтримую що нах не треба він - гроші на вітер
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Roman2149Topic starter

Цитата: vova0869 від 24-09-2022, 00:10:59
Я знаю Диму  .Только нахрена тебе насадка СпН если спирт не делаешь . Давай с начала .Какие напитки ты желаешь делать . Какое сирье будет использоваться .Какие возможности вода откуда в каких количествах . Електрика сколько кв можно взять падает ли напряжение .
Вы у Дмитрия что-то заказывали, как он делает и материалы норм применяет?

добавлено: 24-09-2022, 10:33:24

Вроде диоптр это неплохая приблуда, вот что за него почитал: Он предотвращает брызгоунос, защищает от «захлеба» колонны, диоптр можно использовать в качестве царги, то есть резервуара-держателя для насадок, предназначенных для укрепления или дополнительного очищения напитка, диоптр просигнализирует, когда заканчивается «тело», как только его стекло запотевает, начинается сбор «хвостов», а значит, необходимо заменить посуду.

makrak80

Якщо цей Дима наш форучанин ДимкаШо (вроді забанений ) , то я в нього замовляв куб та царгу . Добра  робота ...

добавлено: 24-09-2022, 10:43:18

Як на мене то діоптр зайва трата грошей ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Roman2149Topic starter

Вопрос немного не по теме, хочу купить пластиковую бочку для питьевой воды литров на 500 в доме хранить, какую фирмупосоветуете?

Сергій Леонідович

Якщо мова їде про Діму Джо, багато чого він мені робив, усе доброї якісті
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

гуральник

Дімка джо відійшов від справ, то інший Діма, він продавець китайських товарів.
Любіть життя. Повторення не буде...

Roman2149Topic starter

Цитата: гуральник від 24-09-2022, 12:03:04
Дімка джо відійшов від справ, то інший Діма, він продавець китайських товарів.

Той продавець Діма що я знайшов на олх з Дніпра самі апарати робе сам, куби тєж під замовлення, але куби взагалі замовляє у Китаї, каже « Если видели кубы Магнум стил ,мы возим такие же кубы ,один в один»

mic07

Кубы от МагнумСтил, они же кубы от Craftstore, они же по информации от  Beaton - "Уж лучше кег и вварится в него, чем брать китайскую кастрюлю со стенкой 0.8 мм из AISI 430 "
"На випадок, коли я буду потрібний - я таки там же, де і був, коли був не потрібнний." (с)
:-)

гуральник

Цитата: Roman2149 від 24-09-2022, 12:13:03я знайшов на олх з Дніпра самі апарати робе сам
Все може бути...
Аргон у нього є точно.
А ти зайди на аліекспрес і порівняй те що є у них і те що продає Діма.
Любіть життя. Повторення не буде...

Delta

Цитата: Roman2149 від 24-09-2022, 10:24:18Вроде диоптр это неплохая приблуда, вот что за него почитал: Он предотвращает брызгоунос, защищает от «захлеба» колонны, диоптр можно использовать в качестве царги, то есть резервуара-держателя для насадок, предназначенных для укрепления или дополнительного очищения напитка, диоптр просигнализирует, когда заканчивается «тело», как только его стекло запотевает, начинается сбор «хвостов», а значит, необходимо заменить посуду.
Roman2149, где ты прочитал такой бред? На сайте продавца? Капец...и укрепляет, и очищает и сигнализирует! А мы лохи трахаемся с РК колонами и дистилляторами..А оказывается, можно купить десяток диоптров и будет тебе счастье!!!
Круче бреда я еще не видел... :D
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

mic07

По кубам, Харьковская «Spirtkolonna»  вроде как тоже нормальные кубы делала.
Правда негуманные по цене, но можно по минимуму сначала взять, а потом докупить
"На випадок, коли я буду потрібний - я таки там же, де і був, коли був не потрібнний." (с)
:-)

Roman2149Topic starter

Цитата: mic07 від 24-09-2022, 13:31:23
По кубам, Харьковская «Spirtkolonna»  вроде как тоже нормальные кубы делала.
Правда негуманные по цене, но можно по минимуму сначала взять, а потом докупить
Сайт у них странный, на вопросы в меседжеры не отвечают
Цитата: Delta від 24-09-2022, 13:24:35
Цитата: Roman2149 від 24-09-2022, 10:24:18Вроде диоптр это неплохая приблуда, вот что за него почитал: Он предотвращает брызгоунос, защищает от «захлеба» колонны, диоптр можно использовать в качестве царги, то есть резервуара-держателя для насадок, предназначенных для укрепления или дополнительного очищения напитка, диоптр просигнализирует, когда заканчивается «тело», как только его стекло запотевает, начинается сбор «хвостов», а значит, необходимо заменить посуду.
Roman2149, где ты прочитал такой бред? На сайте продавца? Капец...и укрепляет, и очищает и сигнализирует! А мы лохи трахаемся с РК колонами и дистилляторами..А оказывается, можно купить десяток диоптров и будет тебе счастье!!!
Круче бреда я еще не видел... :D
короче я понял что диопт не нужен

vova0869

Я у Димы покупал Китайские комплектующие .Изделия не заказывал .

SMF spam blocked by CleanTalk