Куплю дімрот кламп 2"

Автор Optimus_Prime, 25-09-2022, 12:41:57

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Optimus_PrimeTopic starter

На колонну потрібен "правильний" дімрот під кламп 2". Може в кого лежить без діла, або підкажіть хто може виготовити.

vova0869

Самые передовые делает Игорь .

ДимаС

Він наразі не робить я питав(((
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

makrak80

Як варіант , зріжеш молочку  привариш кламп ... http://labspirt.com/forum/index.php/topic,8650.0.html
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

andy

Батарейкин вроде ж мотал димрот, и вваривал что нужно.
Деньги под ногами, сумей поднять.

ДимаС

Ну так, чому б його не спитати

Игорь

На выходных делал для себя дефлегматор под кламп 2". Не закончил - в закромах не оказалось приварыша для клампа. Буду заказывать.

Есть ещё материалы на два дефлегматора. Смогу делать только на выходных, по одному в неделю. Будние дни полностью заняты другим проектом.   

Цена дефлегматора 5000 грн. По крайней мере, первых двух.
Пока бронирую первые два дефлегматора за коллегами Optimus_Prime и ДимаС, если им подойдут условия.

Если будет спрос, я продолжу выпуск "дефлегматоров выходного дня".

Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДимаС

О, супер!

добавлено: 26-09-2022, 09:33:12

Ігор, я ж зможу в подальшому використовувати такий дефлегматор для спиртової колони, коли до неї дійдуть руки?

З часом ще таки треба буде Роса

гуральник

Цитата: ДимаС від 26-09-2022, 09:19:45я ж зможу в подальшому використовувати такий дефлегматор для спиртової колони, коли до неї дійдуть руки?
Так,потрібно буде утеплена труба довжиною 1,5 метра з травленою насадкою в середині.
Роса з клапаном і вим'я для відбору фракцій.
Любіть життя. Повторення не буде...

Игорь

Чекай, Діма. Цей деф призначений виключно для ректифікації. Він працює по системі LM, тобто забезпечує відбор по рідині. Для дистиляції він не потрібен, бо там треба система СМ, тобто паровий відбору після дефлегматора. Це зовсім інша історія.

makrak80

Цитата: Игорь від 26-09-2022, 13:29:24Для дистиляції він не потрібен,
а ти впевнений що зможеш відрізнити дист після тих різних дєфів ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Игорь

Ты сможешь отличить шуруп, без фанатизма  забитый молотком, от шурупа, закрученного отвёрткой? Сомневаюсь. Но разница есть.
Ты предлагаешь забить шуруп даже не молотком, а микроскопом. 
Ты наверное не знаешь что представляет собой мой деф для ректификации. Для дистилляции он не подходит.

makrak80

Цитата: Игорь від 26-09-2022, 15:55:49Ты наверное не знаешь что представляет собой мой деф для ректификации. Для дистилляции он не подходит.
та мабуть , я тільки вчора на форум зайшов в перший раз...  :D

Игорь

Ну то ж як з ним відбирати по парі? Він з рідинним відбором. Є охолодження ТСА, але воно й 300 ват на відборі не потягне.

makrak80

Та не треба по парі , по рідині не гірше , та простіше , но то таке , в мене свої методи ... В мене був по парі , так я його продав ...

SMF spam blocked by CleanTalk