Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

vova0869

Dudley

А як Вам колеги такий апаратік для джина? Це винокурня в Копенгагені (Данія). Виготовляють органічний джин. Я, наприклад, такого ще не бачив. Зазвичай використовують більш традиційні дистилятори. Щось типу цього.

ДимаС

На першому фото просто пвк що блистить. Роблять на на ньому щось типу спирту з зернових в теорії.
Тому і називають органічний. Понти
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

фотограф

Органічний був у часи,  колу ялівець у житню брагу додавали. А зараз джин це різновид одеколону.

Dudley

Коли ялівець додають у брагу, це голандська технологія виготовлення джину. Вона не дуже популярна через органолептику джину. Яскравим представником цього виду є Дженевер. Органічним, джин має право називатися тоді, коли використовує 100% ботанікали, вирощені традиційним способом без використання пестицидів. На овочах і фруктах є наліпки з п'ятизначним кодом, який починається з 9! Про одеколон мене зацікавило! Який джин Ви п'єте? Назвіть будь ласка бренди або форумчан, які Вас пригощали?

vova0869

Ставлю ботанику настаиватся . В двух ёмкостях ,можжевельник и остальное . Бутыля 10 л а в них по 7 л  70 % спирт .Понимаю что надо чтобы заполнение было почти полное .Незнаю как быть доливать воды или так оставлять ? И как лучше потом переганяь с болотом или фиьтровать ?Нагрев газовый .

ДимаС

Ботаніка ту суха, то модна настоювати 5-7 днів 45%, гірше не буде. Тому розбавити можна і навіть бажано

Батарейкин

Цитата: vova0869 від 06-10-2022, 12:17:19И как лучше потом переганяь с болотом или фиьтровать ?
однозначно фильтровать
если нюхать портянки не хочешь!

добавлено: 09-10-2022, 21:47:11

Цитата: ДимаС від 06-10-2022, 17:22:30Ботаніка ту суха, то модна настоювати 5-7 днів 45%
рекомендуют 2-3 недели...
но когда срочно то и 3-4 дня....

а когда очень срочно до по методу Кролла 13
30мин
и с болотом на пергон
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Седой

Всем привет. Коллеги, подскажите где купить качественную ботанику на набор для джина?

ГОГа

Отримав джин від ДимаС (і бурбони).
Діма, мої гратуляції! Прекрасний London Dry Gin без "ганчірки" і тяжких присмаків.
Можна і так, і як джин-тонік - нарікань немає.
Виклади для порівняння рецепт і технолдогію. Дякую.
...щодо бурбонів - буду дегустувати після 5-го червня: після подорожі в  Київ.
Единственный "грех" на земле - это глупость

ДимаС

Дякую за приємний відгук, радий що сподобався джин.
Рецепт у гілці рецептів джину - не змінювався вже три роки, як не чотири...
Цей зразок три роки тому отриманий, два роки був при 82% на зберіганні, півроку 43%.

DAP

Ого! Оце так витримка. Має бути казковий.

ДимаС

Сергій Леонідович

Цитата: ГОГа від 01-06-2023, 17:32:17
Отримав джин від ДимаС (і бурбони).
Діма, мої гратуляції! Прекрасний London Dry Gin без "ганчірки" і тяжких присмаків.
Можна і так, і як джин-тонік - нарікань немає.
Виклади для порівняння рецепт і технолдогію. Дякую.
...щодо бурбонів - буду дегустувати після 5-го червня: після подорожі в  Київ.
буду дегустувати в суботу, обов'язково відпишусь, напевне в понеділок :)

добавлено: 02-06-2023, 01:37:10

Цитата: DAP від 01-06-2023, 19:11:06Ого! Оце так витримка. Має бути казковий
джин має буть витриманим, так я вважаю, п'ю зари джин, якому 3 роки, жінка знайшла випадково 10 літровий бутиль
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SMF spam blocked by CleanTalk