Куплю дімрот кламп 2"

Автор Optimus_Prime, 25-09-2022, 12:41:57

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Нет. Я не начал делать ни тебе, ни Оптимуму. Ведь ни ты, ни он с 25-го до сегодняшнего дня не сказали ни "да", ни "нет".
Це мій, що я почав збирати на минулих вихідних для себе, але дав згоду віддати його Гуральнику. Бо дуже їсти хочеться :)

Не закінчив, бо втомився, не хочу накосячити. Досить на сьогодні. Все зібрано, але деякі шви треба доварити. Не вистачає лише глухої гільзи термодатчика в верхньому водяному колекторі. Отвір можна побачити на другому фото. Закінчу в суботу.
Є невеличка відмінність від попередніх дефів. З'явилась глуха гільза термодатчика на трубці ТСА після охолодження. В ній буде дуже зручно відслідковувати достатність охолодження.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Дмитрик

Тобто туди можна перенсти датчик з параграфа з автономки?

DAP

Та ні. Це інший параметр.

ДимаС

Цитата: Игорь від 28-09-2022, 18:07:07
Нет. Я не начал делать ни тебе, ни Оптимуму. Ведь ни ты, ни он с 25-го до сегодняшнего дня не сказали ни "да", ни "нет".

То я кажу так, я готовий, у вайбер переносимо питання передплати для початку робіт, якщо є час звісно та наснага.

добавлено: 02-10-2022, 16:33:24

Від цієї версії візуально зовсім внакше виглядає
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

DAP

Це дистиллятор, а ти ж наче для РК хочеш?

ДимаС

Все, то вже ковід 38+ третій день.
Таки для РК треба звичайно
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Игорь

Цитата: Дмитрик від 02-10-2022, 14:58:21
Тобто туди можна перенсти датчик з параграфа з автономки?
Датчик з автономки можно перенести з параграфа у гільзу в верхньому водяному просторі, там, де об'єднується вода з двох змійовиків та йде на вихід. Саме там датчик покаже температуру води на виході. На фото цю гільзу я позначив зеленою стрілкою. 
Датчик на ТСА (червона позначка) має завжди бути холодним, тому він не може керувати охолодженням. Якщо він нагрівся до 50 градусів, це ознака недостатньості охолодження, це привід для термінової зупинки. В цій гільзі має стояти другий датчик від Роси.

добавлено: 03-10-2022, 06:02:53

Але ..
Якщо ти час від часу міняєш обладнання, тобто сьогодні автономка працює з колоною, завтра з дистилятором, то краще тримати датчик а параграфі на шланзі. Тоді його не треба кожного разу рухати з гільзи у гільзу. Довше проживе.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Optimus_PrimeTopic starter

Цитата: makrak80 від 25-09-2022, 21:31:54Як варіант , зріжеш молочку  привариш кламп ... http://labspirt.com/forum/index.php/topic,8650.0.html
Дякую за наводку) Так і зробив, вже навіть тест-драйв провів)

sanek8198

Цитата: Игорь від 25-09-2022, 22:43:43На выходных делал для себя дефлегматор под кламп 2". Не закончил - в закромах не оказалось приварыша для клампа. Буду заказывать.

Есть ещё материалы на два дефлегматора. Смогу делать только на выходных, по одному в неделю. Будние дни полностью заняты другим проектом.   

Цена дефлегматора 5000 грн. По крайней мере, первых двух.
Пока бронирую первые два дефлегматора за коллегами Optimus_Prime и ДимаС, если им подойдут условия.

Если будет спрос, я продолжу выпуск "дефлегматоров выходного дня".
Хочу замовити такий дефлегматор, під кламп 2 дюйма.
Optimus_Prime начебто вже придбав.

SMF spam blocked by CleanTalk