Стейк

Автор Олежище, 15-12-2016, 12:16:00

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Бандерівець

Цитата: ДимаС від 12-12-2022, 04:50:01А у чому фішка того демігласу?
Просто смачний соус, він у всьому світі дуже популярний до стейків

ДимаС

Сьогодні стикнувся з незапайкою пакету.
Грішу не на вакууматор, а на свої руки.
Коли кладеш щось у пакет - завжди вимащується пакет у місці пайки, тому певно і розклеюється якщо запаяти і зразу відпустити.
Зараз спробував повторно запаяти, але почекати 30с щоб пакет зклеївс гарно, а вже потім відкрити, поки тримає...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Бандерівець

Цитата: ДимаС від 12-12-2022, 20:18:06
Сьогодні стикнувся з незапайкою пакету.
Грішу не на вакууматор, а на свої руки.
Коли кладеш щось у пакет - завжди вимащується пакет у місці пайки, тому певно і розклеюється якщо запаяти і зразу відпустити.
Зараз спробував повторно запаяти, але почекати 30с щоб пакет зклеївс гарно, а вже потім відкрити, поки тримає...
Я собі думаю, якщо попаде жир то любий ваккуматор незапаяє, а якщо вода то має запаяти.

А я поки що вибираю, хз який то брати, щось треба біля 4 000 грн.

Vlader

Цитата: ДимаС від 12-12-2022, 20:18:06Коли кладеш щось у пакет - завжди вимащується пакет у місці пайки, тому певно і розклеюється якщо запаяти і зразу відпустити.

Не завжди  :)

Я використовую підвертання краю перед запаюванням, підгледів колись у Гуги, працює бездоганно:

andy

У нас до окупацїї продавали узбекі трави, то  мясо натреш, і стейк капець смачний
Леонидовичу писав де продають травки.
Стеки получались капець смачні, не меньше 50 см товщиною
Ще треба найти рецепт, мясо в холодильнику.
Дружина готувала, спеціями перетирала,сутки і готово, стейк просто палці оближеш.
Ще треба до Франкіська, там капець на базарі, там шо хочешь, аби кошти були)))
Деньги под ногами, сумей поднять.

ДимаС

Цитата: Vlader від 12-12-2022, 22:54:07
Я використовую підвертання краю перед запаюванням, підгледів колись у Гуги, працює бездоганно:

Це геніально!

Delta

Цитата: ДимаС від 13-12-2022, 03:55:30геніально
Странно, но я до такого сам додумался...Изначально салфеткой протирал место спайки, а потом как то попались пакеты большие по размеру, и что бы было удобно их приходилось заворачивать...и дошло, что когда заворачиваешь, то салфетками уже протирать ничего не нужно. :)
..
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

ДимаС

Я теж з салфетками парився, але то не то)

andy

В мульти варке жаришь, и огонь, нахрен те пакети, главное травами перетереть, и не тоньше 50 см толщиной.

BazilVV

Цитата: andy від 13-12-2022, 11:18:5350 см толщиной

Spoiler

Вітаю Андріїв і Андрійовичів із святом!
[close]

ГОГа

Я пробував і покупний, і власноруч зроблений demiglas.
Різниця примірно така, як бургер в Мак-доналдс і бургер свого приготування: хто до чого звик.
Смак придбаного соусу - він досить сильно різниться від смаку власноруч зробленого: він якби більш «ресторанний», смакоаромат закруглений, а свій соус - характеризується більш яскравими окремими гранями.
До речі: власний соус набагато дешевше виходить, а те, що його робити довго: майде цілий день, то безпосередньо на роботу іде біля: підготувати інгрідієнти 20 хв, підготувати до духовки 5 хв, перекинути у кастрюлю 5хв, злити і профільтрувати 10хв, злити, остудити 10хв. Ітого: 50 хвилин. Решта часу (біля 11 -14годин ). - то воно само шквариться і вариться))
Мій висновок: власноруч зроблений деміглас - то воно як порівнювати власну горілку з покупною...
Единственный "грех" на земле - это глупость

Бандерівець

Цитата: ГОГа від 13-12-2022, 13:05:18
Я пробував і покупний, і власноруч зроблений demiglas.
Різниця примірно така, як бургер в Мак-доналдс і бургер свого приготування: хто до чого звик.
Смак придбаного соусу - він досить сильно різниться від смаку власноруч зробленого: він якби більш «ресторанний», смакоаромат закруглений, а свій соус - характеризується більш яскравими окремими гранями.
До речі: власний соус набагато дешевше виходить, а те, що його робити довго: майде цілий день, то безпосередньо на роботу іде біля: підготувати інгрідієнти 20 хв, підготувати до духовки 5 хв, перекинути у кастрюлю 5хв, злити і профільтрувати 10хв, злити, остудити 10хв. Ітого: 50 хвилин. Решта часу (біля 11 -14годин ). - то воно само шквариться і вариться))
Мій висновок: власноруч зроблений деміглас - то воно як порівнювати власну горілку з покупною...

Я один раз робив соус в дома, ну його в баню. Цілу добу готував, газу спалив багато. Я більше таке неповторю

andy

Цитата: ГОГа від 13-12-2022, 13:05:18Мій висновок: власноруч зроблений
Ооо, згоден, що робиш сам, то смачно і корисно.
Я багато чого навчився, навіть печиво печу. Ну а для смаку наробив тхемалі, як потрібно з аличі. Смак просто супер.

makrak80

Цитата: andy від 13-12-2022, 11:18:53и не тоньше 50 см толщиной.
такіх товстих стейків зроду не бачив!)) :D
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

andy

Цитата: makrak80 від 13-12-2022, 14:59:36такіх товстих стейків зроду не бачив!))
Моя дружина так жарила, сама мясо підбирала, а ще якось по типу сировяленого балика робила, нажаль рецепти Аня забрала з собою(
Мені дуже сподобалось як смажила в мультіварці, Напевно із за чаши високої результат, мясо просто таяло в роті, таке сочне було.

SMF spam blocked by CleanTalk