Шашлык

Автор Бандерівець, 12-05-2014, 16:26:27

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Delta

Я роблю традиційно...Цибуля, перець чорний, можу якісь спеції шашличні...у пакет й ваукумую! Пакет на тиждень, або два у холодильник. ВСЕ! Потім на шампура. Смак +++++!
Плюс у тому, що як що їхати на природу, то не потрібно ніяких каструль і тазиків...все дуже зручно й компактно!
Але хочу попробувати зробити шашликі на мангалі, який постійно перевертається сам, електричний...зветься "Лінивий шашличник"...Люди які коштували з нього шашлик, кажуть що дуже соковитий...так як сік не вспіває витікати з нього. Як що є в кого досвід - ділимося! ;) Бо віддати від 1,5k гривень за того "шашличника" стрьомно трохи...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

ДимаС

Я узимку теж краще завакуумую на кілька днів.
А взагалі гарна свинина за пару годин вже чудово смакує як шашлик.
Влітку Олексія рецепт досі використовую кілька років: цибулі не менше ніж половина від м'яса, можна кільцями і подавити, але мені подобається трохи блендернути, тоді можна й чверть від ваги м'яса брати цибулі, спеції за смаком. Ніякої солі!
У пакет закрутити та покласти на сонечко на 2-3години, щоб гарно прогрілось.
Нанизуючи на шампури посипаємо щедро дуже крупною сіллю - оббиваємо лишок ставлячи на мангал - зайва сіль відпаде, та зо має бути - прилипне як треба.
Все.
Смакує неперевершено!
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

Цитата: Delta від 08-01-2023, 16:45:17Але хочу попробувати зробити шашликі на мангалі, який постійно перевертається сам, електричний...зветься "Лінивий шашличник"...
какой именно?
их много

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

если такие - то херня!!!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

На останньому фото теж смачно виходить, якщо зверху по шматочку сала буде, жир з якого сткіає та змащує м'ясо на шампурах, й компактний, але мінус - це те що невеликі шматочки м'яса треба щоб були(

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 08-01-2023, 18:42:30невеликі шматочки м'яса треба щоб були(
и получаются сухарики...  (((

добавлено: 08-01-2023, 19:00:15

уж лучше аэрогриль

https://bt.rozetka.com.ua/309766383/p309766383/

у кента примерно такой только брендовый
крылышки вообще офигительно выходят... шашлык только разогревали. полностью не делали
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БандерівецьTopic starter

В мене електрична шашличниця є, фігня фігньою, в підвалі не перший рік лежить.

ГОГа

Так, в магазинах продається всяко нашпіговане хімією. Саме тому я ковбаси, сардельки роблю сам. Спиртні напої роблю сам. Із солодкого - нічого не купую, споживаю лише мед, з печива - лише те, що зроблене по-домашньому - лише натуральні продукти. Якщо потрібні яйця, яблука, груші, зеленина, картопля, буряк, морква і т.п.- вче це беру у друзів в селі.
Саме тому я вкрай проти усіляких боніфікаторів, штучних підсилювачів смаку, хер знає яких БАДів...навіть масло вершкове умене ручної роботи, олія - виключно з маслобійні через знайомих.
Единственный "грех" на земле - это глупость

BazilVV

Цитата: Delta від 08-01-2023, 16:45:17Бо віддати від 1,5k гривень за того "шашличника" стрьомно трохи...

Не потрібно переплачувати! Моторчик від духовки на 230В він із редуктором, трішки фантазії і твій мангал вже з автоматичним повертанням, а якщо на природі то моторчиків ще більше, в крайньому випадку шуруповерт.

ПС:зсилка дана для наглядного вигляду моторчика, але не для покупки, думаю можливо і за так знайти.

vova0869

Я пробовал такой шашлык.Внутри сырой сверху зажаренный. Нужно время чтобы достаточно большие куски прожарились не высохли и остались сочными.Последнее время из магазинного напузыренного мяса шашлык мягче но вкус не тот.А с базарным нужно повозиться .Я против усилителей вкуса хот ними нас и пичкают .Вкусный шашлык в тандыре получается .

ДимаС

Після війни поїду у Запоріжжя до Уральських казарм - там сууупер шашлик у тандирах готують армяни... аж носиальгонув за тим смаком... з таном та зеленню...ммм

Delta

Я хочу типа такого

[attach=1]

Та шо вертикальная шашлычница - полная ерунда...я пробовал с нее шашлык еще в 90-ых...они тогда модные были...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

vitallicheg

Цитата: Батарейкин від 08-01-2023, 18:52:09и получаются сухарики...  (((
Та все ок виходить

добавлено: 09-01-2023, 23:33:59

А це позавчора. Сіль , перець, зелений базілік сушений, мін вода

БандерівецьTopic starter

Як на російській мові буде "Полядвиця" ?

БандерівецьTopic starter

Швагро мені сьогодні у вайбер пише

[attach=1]

Сергій Леонідович

Цитата: Delta від 08-01-2023, 16:45:17
Я роблю традиційно...Цибуля, перець чорний, можу якісь спеції шашличні...у пакет й ваукумую! Пакет на тиждень, або два у холодильник. ВСЕ! Потім на шампура. Смак +++++!
Плюс у тому, що як що їхати на природу, то не потрібно ніяких каструль і тазиків...все дуже зручно й компактно!
Але хочу попробувати зробити шашликі на мангалі, який постійно перевертається сам, електричний...зветься "Лінивий шашличник"...Люди які коштували з нього шашлик, кажуть що дуже соковитий...так як сік не вспіває витікати з нього. Як що є в кого досвід - ділимося! ;) Бо віддати від 1,5k гривень за того "шашличника" стрьомно трохи...
Вже десь з пару років маю таку приблуду, дійсно, дуже зручно і шашлик сочніше, і часу не відіймає, працює на кроні, купив в Китаї крону з зарядкой от юсб, працює вже 2 роки
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

SMF spam blocked by CleanTalk