Шашлык

Автор Бандерівець, 12-05-2014, 16:26:27

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Сергій Леонідович

Цитата: Delta від 12-01-2023, 21:40:33Знайшов....
Та ну його... по посиланню з Розетки 200 грн. різниця і ні якого гемора, зібрав, на мангал поклав і усе :)
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Delta

Цитата: Сергей Леонидович від 13-01-2023, 09:51:47по посиланню з Розетки 200 грн. різниця і ні якого гемора, зібрав, на мангал поклав і усе
Ну може й так...Я свій мангал не виміряв, але розумію, що діло не в 200грн, а те, що зібраний підійде не на всі розміри мангала. Ну а просвердлити чотири отвори, то не є проблема! :)
Ну як получу, обов"язково сфоткаю та відпишусь про всі + та мінуси...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

Delta

І так, як і обіцяв відписуюсь...
Посилку отримав дуже швидко, за три дні...для Укрпошти це незвичайно швидко... :) Провірив комплектацію й забрав. Все оформляв через ОЛХ доставку.
Приїхавши додому перевірив сам двигун. Він виявився дуже моцним...а що ви хотіли, він же РЕДУКТОРНИЙ!
Пройшло декілька днів й сьогодні вирішив доробити свій мангал й запустити...Процес доопрацювання мангала є вище на відео, нема шо описувати, едине що прийшлось зробити, це нові кронштейни, хаміть тих, що були в комплекті. Того, що в мене мангал з різними візерунками, а їх відривати не хотів...Але на це пішло 30 хвилин часу. Розпалив багаття, прогоріло й тільки потім можна прилаштовувати приспособу...ну так написано у мануалі...
Насадив м"ясо, вставив "Крону"...все обертається, встромив шампура і вуаля! Але не відходив,
Spoiler
так як рік по тому, купив гріль б/у для курки...вимочив курку й посадив у гріль...Пів години вона смажилась й крутилась, я відійшов на 5 хвилин...а вона зупинилась...вся згоріла...віддів собакам :(
[close]
Так і тут сталось...пройшло хвилин 5, і все зупинилось...Ну думаю опять купив якусь фігню...Рішив подивитися на "Крону"...о Боже!!! вона виявилась 2013 року...і тут я згадав, що восени поміняв на мультиметрі Крону, а стару не викинув...Швидко розбираю мультиметр й достаю нову Крону... :D :D
Далі все пройшло як по годиннику! Жалкую що не засік час. Ну шашлик вийшов БОМБА, що на вигляд, що на смак.
[attach=1]

[attach=2]

Відео

Дякую всім за увагу!
ПиСи...Це дійсно наш виробник!!!

ДимаС

Сергію, я бачу що кількість отворів під шампури біля мотору у два рази більша ніж де ручка шампуру.
Дякую за звіт
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Delta

Цитата: ДимаС від 21-01-2023, 21:22:51Сергію, я бачу що кількість отворів під шампури біля мотору у два рази більша ніж де ручка шампуру.
Я думаю, що то для зручності...
Взагалі штука класна! Головне, що ти не прив"язаний. Моторчик, дуже моцний...руками його не втримаєш...виробник говорить, що однієї Крони вистачає на 50 годин...не знаю, не скажу...але те що Крона 2013 року, яка вже своє одробила у мультиметрі, його таки крутила де кілька хвилин - я у тихому шоці! :o :o Шестерні з якогось пластика, але жаростойкого...Робе дуже тихо. Шашлик получився соковитий, але зрівняти не було з чим...цей кусок м"яса й так бум м"який, як і обіцяв продавець...
Як що когось шось цікавить - запитуйте :)

БандерівецьTopic starter

Delta, Я замітив таку річ, коли стоїх біля мангала привикаєш до ароматів то шашлик здається не такий смачний, ніж стояти з боку і не чути ароматів. Нюх не привикає до запаху і шашлик здається дуже смачним.

Маючи таку штуку можна не стояти біля мангалу і шашлик буде дуже смачним

В76

Цитата: Батарейкин від 08-01-2023, 18:52:09уж лучше аэрогриль
Мясо в аэрогриле хорошее получается, но аромата костра конечно не хватает.

yrabarskiy

Щодо ароматів багаття, перепробував багато видів деревни, у т.ч. фруктових дерев. Стосовно фруктових, то їх слід лише підмішувати до основних. Найкраще пасують за присмаком та утримують жар, це граб та виноградна лоза.
Хмільна вода не приведе до добра!

Delta

І так виявив один мінус...
Як що мангал знаходиться на вулиці, то його треба чимось прикривати...Так от мінус в тому, що з кронштейнами його прикрити проблематично...Тому або зробити повністю з"ємні кронштейни, або десь ставити мангал так, що б дощ, сніг в нього не попадали.
Також  з цього набору (ПП1), просто зробити набір ПП2, що б він був окремою конструкцією...й просто ложити його на мангал після прогорання вугля чи дров.

Батарейкин

Цитата: Delta від 22-01-2023, 08:56:23Взагалі штука класна! Головне, що ти не прив"язаний.
для меня сам прикол...
провонятся у костра!!!
сделать вид что самый важный в этом процессе!!!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

_Jack_

Цитата: Батарейкин від 23-01-2023, 00:48:15для меня сам прикол...
"Детей собственно не люблю... Но сам процесс !" 😃
Да, кайф от шашлыка не только когда ешь, но и когда приложил к этому свои усилия ! ☝️😃

Олежище

10 відсотків води до ваги м'яса при перемішуванні, увійдуть в м'ясо повністю, при термічній обробці вода випарується, частина соку теж, але загальні термопотері зменьшуться, м'ясо буде більш соковитим.

Сергій Леонідович

я вбиваю в м'ясо 10% соку цибулі змішаним з рідким соєвим соусом, більше цибулю в марінад не ріжу і не додаю

Igorr67

Цитата: Сергей Леонидович від 24-01-2023, 20:19:33я вбиваю в м'ясо 10% соку цибулі змішаним з рідким соєвим соусом
Як це можна зробити? І в яке мясо: кусками чи нарізане для шашлику?

Сергій Леонідович

Цитата: Igorr67 від 24-01-2023, 22:43:37
Цитата: Сергей Леонидович від 24-01-2023, 20:19:33я вбиваю в м'ясо 10% соку цибулі змішаним з рідким соєвим соусом
Як це можна зробити? І в яке мясо: кусками чи нарізане для шашлику?
Руцями, звичайно нарізане. На кіло м'яса сік з 3 - 4 цибулин, якщо не дуже великі, та додати соєвого соусу до загального об'єму 100мл. можна і 15%, але то довго вбивать. Спеціі які смакують, розвести в олівковому маслі, десь в мл 30-50, перемішать з м'ясом, на добу в холодильник, без гніту, накрить, за добу пару раз перегамселить і що важливо, на мій суб'єктивний смак, мясо треба смажить не холодне, бажано кімнатной температури
Раніше нарізав лук напівкільцями, присипав сіллю, та починав жамкати, щоб вичавить сік, тепер не заморочуюсь, сік чавлю через шнекову сокодавку. А віджату цибулю, жінка додає в деруни  :)

SMF spam blocked by CleanTalk