Бастурма

Автор Бандерівець, 05-10-2011, 22:56:47

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

БандерівецьTopic starter

Хто і як тримає готову бастурму? Читав десь в неті, що готову бастурму можна вакуумувати і в холодильник

Сергій Леонідович

Я сберігав у морозилці, понад рік, все було гаразд
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

vova0869

Я тоже вакумирую и в морозилку .

добавлено: 23-02-2023, 21:46:12

Я делаю из балыка бастурму . Один раз делал из шеи . Из каких частей можно ещё делать ?

БандерівецьTopic starter

Цитата: vova0869 від 23-02-2023, 21:40:24Я делаю из балыка бастурму . Один раз делал из шеи . Из каких частей можно ещё делать ?
Я декілька разів роби з вирізки, мені несподобалося, вона зсихається і стає тонка в діаметрі

БандерівецьTopic starter

Хтось пробував після пресу не наносити спеції, а дати 2-3 дні потримати на сушці перед спеціями?

vova0869

Я завжди витримую 2-3 днi але в мене без прессу .

ДимаС

Роблю вперше, під пресом. Думаю чи купити супіш спецій для обмазки чи просто змішати паприку копчену, чорний та духм'яний перець, коріандр та трохи ялівцю дати у ступці потовченого... може й нормально буде
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Сергій Леонідович

Цитата: ДимаС від 27-02-2023, 21:28:40
Роблю вперше, під пресом. Думаю чи купити супіш спецій для обмазки чи просто змішати паприку копчену, чорний та духм'яний перець, коріандр та трохи ялівцю дати у ступці потовченого... може й нормально буде
ще треба часнику та чаману чи пажитнику
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

БандерівецьTopic starter

БандерівецьTopic starter

Ситуація така:

Бастурма вийшла так собі, тому що я купляв спеції уже готові, як виявилося вони нікудишні. Видно мукою або крохмалем розбавляють.

Тепер хочу сам купляти спеції та молоти на кофемолці. Вибираю яку кофемолку купити, звичайно хотілося би жернову. Але виникає питання чи чаман та перець жернова буде добре молоти?

Хто що порадить, може з тим стикався.

Дякую

Батарейкин

Цитата: Бандерівець від 12-03-2023, 17:00:38Вибираю яку кофемолку купити, звичайно хотілося би жернову.
ну если совсем по ФенШую по это ступка
если немного отойти то ручная кофемолка

у кофе-гурманов только ручная! электрические сильно быстро крутятся... и пережигают продукт!

как по мне то это все чушь (((

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БандерівецьTopic starter

Цитата: Батарейкин від 12-03-2023, 17:29:17ну если совсем по ФенШую по это ступка
Чаман в ступці неперетреш

Батарейкин

Цитата: Бандерівець від 12-03-2023, 17:31:55Чаман
даже не знаю что это такое
и чем провилась ступка

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

погуглил)))

он такой твердый?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

фотограф

Цитата: Бандерівець від 12-03-2023, 17:00:38Тепер хочу сам купляти спеції та молоти на кофемолці.
щось таке треба

БандерівецьTopic starter

Цитата: фотограф від 12-03-2023, 20:09:55
Цитата: Бандерівець від 12-03-2023, 17:00:38Тепер хочу сам купляти спеції та молоти на кофемолці.
щось таке треба

Та ні, таку мав. Нею довго бавитися

SMF spam blocked by CleanTalk