Технология дистилляции для дальнейшей ректификации

Автор Ярославович, 22-12-2019, 20:56:31

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

makrak80

До речі , свій житний віскі я робив теж на кодзі , тому що боявсь пригару . Так сирець не тхнув , а приблизно через 1,3 року в бочки став добрим віскарём , правда з моцним житним запахом , а на смак мякіше ячменного ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

SAMSON

Хочу поділитись своїм поки не великим  досвідом в дистиляції.  В основному працюю з фруктами це виноград,слива ,яблуко,айва.З обладнання в мене Пвк 160л,колпачкова колона 4" - 4 поверхи ,ББК -4"(НБК) , мідний шлем 14л ,. Перший перегон наприклад сливи переганяв рідку брагу  на ББК  спиртуозність 37-39%,потім всю гущу на Пвк ,так само і айву ,а вже 2 перегонку на мідному шлемі з відбором довгих голів ,тіло 70- 75%,далі перегон обєднаних хвостів та голів на Тарілчастій колоні з відбором голів  по запаху .., та до Т 95 в кубі тіла з 87% , потім об'єднання 2 тіл ,та вихід загального тіла 77.7%, далі витримка в дубовій бочці не менше 3міс.,получається  дистилят з хорошим фруктовим ароматом та смаком .

Батарейкин

тема вроде про сырье для РК
как то все таки тематики лучше придерживаться
потом же другим будет проще искать
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SAMSON

Цитата: Батарейкин від 19-03-2023, 21:00:09
тема вроде про сырье
Так тема про  дистиляцію ,ну то  як зміг то так і описав , тож  вибачте якщо шось не так))

vova0869

Батарейкин

Цитата: SAMSON від 19-03-2023, 21:16:51Технология дистилляции для дальнейшей ректификации
(((((((((
читать не умеешь?
или не понимаешь прочитанное?

ЦитатаТехнология дистилляции для дальнейшей ректификации

добавлено: 19-03-2023, 21:24:28

Цитата: SAMSON від 19-03-2023, 20:21:11В основному працюю з фруктами це виноград,слива ,яблуко,айва.З обладнання в
с этого спирт делаешь?????
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

SAMSON

Колеги так трохи дійсно не там написав ,то і вибачився ,ну буває ....,і дякую що замітили :-\

SMF spam blocked by CleanTalk