Плов

Автор engine, 24-06-2011, 17:14:08

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

andy

Цитата: ДимаС від 30-04-2023, 20:10:27Ріже око расизм, як ти можеш так писати й думати, будучи в окупації?
Нема в мене расизму, все очевидно, хохол любить сало, свиню. Мусульмани козлів, баранів. То їх вибір.
Наш хохлів вибір очевидний.
Окрім того я знаю дуже багато мусульман що свиню коштують і сало, і шашлики всі з свині жарять на продаж.
Деньги под ногами, сумей поднять.

Назим

Цитата: ДимаС від 30-04-2023, 20:10:27Для нормальних білих, ти забув додати, судячи по риториці.
Ріже око расизм, як ти можеш так писати й думати, будучи в окупації?
кстати окупанты, всю дорогу тех кто из Средней Азии, называли черными, даже  белых. А у некоторых черных кстати, родина белая, и наоборот.... но жизнь штука сложная....

кстати...
Цитата: Cmit від 14-01-2016, 22:07:31
Цитата: Олежище від 14-01-2016, 21:44:55вкус среднего нашего восточно-украинского  барана, по моему мнению, сильно отличается от крымского или кавказского. Жрут они разный корм
Я не заметил разницы ,мне они пахнут парным молоком,правда брал всегда курдючных .
где грань черного и белого?....

В Украине мне довелось быть три раза... один раз в Скадовске, один раз в Херсоне(на рынке в Копанях  :) ) и один раз в Киеве. В Киеве я прожил 2недели, я родился и вырос в казачьей станице, на Кубани, с детства  знаком с Украинским языком,  конечно я не сдам экзамен по Украинскому, но то что мне надо обьяснить смогу... так вот когда я хотел снять квартиру в Киеве, женщина, собственица по телефону задала вопрос, не черный ли я? я ответил на Украинском, при встрече она была удивленна, она сказала черный, а говорит по нашему...улыбнулся в ответ ... Потом занесло в Узбекистан, тут и живу, и не жалею теперь.
Не буду хвалить местных баранов, но угощал ребят с Украины блюдами из баранины... они были удивлены необыкновенным запахом и вкусом местной баранины. Мясо реально другое. Когда началась война, двоюродный братишка бежал от мобилизации из Крыма в Корею, проездом через меня, он сказал мы у себя баранину не кушаем, но тут от баранины его было не оттянуть за уши....

добавлено: 30-04-2023, 20:45:55

Цитата: andy від 30-04-2023, 20:32:53все очевидно, хохол любить сало, свиню
Узбекистан страна, много национальная, и религиозных конфессий тут очень много... но пол страны ест свинину. А мне довелось встречать Украинцев, причем в Украине, которые не ели мясо свиньи... Сало ели а от мяса отказывались, вредное говорили ... 
А еще у нас на каждом углу есть корейская кухня, ведь знаете их любимое мясо?, у меня одноклассник в Николаеве живет, приезжал с  супругой и ее братом (и им не доводилось тут ранее бывать, кроме одноклассника конечно). Возил я их в корейскую "кукси-каби", на собаку... заставили еще несколько раз свозить :)

добавлено: 30-04-2023, 20:50:27

Цитата: andy від 30-04-2023, 20:32:53хохол любить сало, свиню. Мусульмани козлів, баранів. То їх вибір.
да и еще... Мусульманин то вера...
У меня сосед Украинец, а по вероисповеданию мусульманин... И много есть друзей Узбеков, христиан. Если история не врет, дед Григория Саввича Сковороды по матери, был крымским татарином, принявшим христианство. А они были ханского рода, в Крымском ханстве.
Говорю же, жизнь штука сложная.
самый слабый элемент системы определяет её устойчивость

andy

Назим, Черних називают тех кто приехал бабло срубить.
Те кто бежали после Карабаха, они давно тут, и их словом плохим никто не оскорбит.
То что происходит у мусульман, для меня загадка???????????
Вера одна, а геноциди, смерти ((((((((((((
Мне вера пох, я верю в БОГА, просто нехожу в ОПГ, церковь.
Там упраление масами, и боль.
Дома я и сам молитву прочитаю.

Назим

Цитата: andy від 30-04-2023, 21:26:17я верю в БОГА, просто нехожу в ОПГ, церковь.
Там управление массами, и боль.
Дома я и сам молитву прочитаю.
Все верно, согласен,... Бог должен быть в сердце, в любви.

Цитата: andy від 30-04-2023, 21:26:17То что происходит у мусульман, для меня загадка... Вера одна, а геноцид, смерти
в силу событий последних лет, похоже не только у мусульман. Наверное некоторые люди(а может они уже нелюди) забыли о любви.

andy

Назим, На счет Скадовска, любимий мной, и не только, Город. и остров Джарилгач.
Все чисто и ухоженно на набережной, и ксати мини встреча у нас там била

Назим

Цитата: andy від 30-04-2023, 21:42:25На счет Скадовска, любимий мной, и не только, Город...и ксати мини встреча у нас там была
Однажды я смогу приехать в Украину, очень хочу не по делам, а просто так, погулять... со всеми познакомиться.... Как то скитаясь по интернету, меня занесло сюда на форум... с тех пор я столькому здесь научился, я очень, вот прям очень-очень благодарен...

Бандерівець

Цитата: Назим від 30-04-2023, 21:44:05
Цитата: andy від 30-04-2023, 21:42:25На счет Скадовска, любимий мной, и не только, Город...и ксати мини встреча у нас там была
Однажды я смогу приехать в Украину, очень хочу не по делам, а просто так, погулять... со всеми познакомиться.... Как то скитаясь по интернету, меня занесло сюда на форум... с тех пор я столькому здесь научился, я очень, вот прям очень-очень благодарен...
Приїзджай до Львова. Надзвичайно красиве місто

Назим

Цитата: Бандерівець від 30-04-2023, 21:54:02Приїзджай до Львова. Надзвичайно красиве місто
несомненно приеду, пусть только закончится эта не нужная людям, проклятая война.

andy

Бандерівець, Перенси цю розмову і політ клуб.

ДимаС

Цитата: Назим від 30-04-2023, 21:44:05
Назім, після війни, не важливо скільки нас залишиться, маю надію що всі, дай Бог, - ти маєш приїхати на тижневу зустріч щоб усю ту смакоту, рецепти якої ти запостив, приготувати особисто, а ми залюбки переймемо досвід з перших рук... дуже маю надію зустрітись
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Назим

Цитата: ДимаС від 01-05-2023, 00:04:26ту смакоту, рецепти якої ти запостив, приготувати особисто, а ми залюбки переймемо досвід з перших рук...
почему бы и нет ;)

ГОГа

Цитата: andy від 30-04-2023, 20:32:53Нема в мене расизму, все очевидно, хохол любить сало, свиню. Мусульмани козлів, баранів. То їх вибір.
Наш хохлів вибір очевидний.
Глибока омана. Українці споживали і будуть споживати баранину. Візьми, ознайомся з історією Херсонщини, наприклад. А про Карпати взагалі промовчу ))
І ще: корову, бика, свиню можна нашпігувати різною хімією: і уколи, і спеціальні домішки в їжу. З баранами таке не проходить, а якщо і можна, то не вигідно. Він траву споживає. ІМХО баранина - найкорисніше м'ясо після курки і кроля.
Готувати страви з баранини - таке ж мистецтво, як і створювати якісний дистилят.   
До речі: мушлі (устриці), омари - це ще на початку-середині минулого сторіччя була їжею бідних. А мій батько, коли ще був студіозом, під час залицяння до мами, частував її (грошей було мало) червоною ікрою і камчатськими крабами )))
Единственный "грех" на земле - это глупость

andy

Цитата: ГОГа від 01-05-2023, 07:55:34Глибока омана.
В тебе омана. В голодомор люди людей їли  >:(
Україна багатонаціональна, тому і є різноматіття в кухні.
Батько мій теж ікру красну ложками їв, а за мандаринку ((( А черешню взалі тільки в Україні скуштував.
Сибір таке собі, висилки.
Свиня це не омана, а наше духовне, корова то молоко, сир, ну і все інше.
Я тримав свиней, корову, були і кролі, кури та гусі і качки.
А ти тремав якусь худобу?

фотограф

Цитата: ГОГа від 01-05-2023, 07:55:34До речі: мушлі (устриці), омари - це ще на початку-середині минулого сторіччя була їжею бідних.
А кратопля, привезена Колумбом делікатесом для монархів, у сердньовічній Європі
...ти погане порівняння привів, з гуляючего по інетернету посту якогось полудурка про західну їжу та буженіну та творожок, мене там про фондю та моцарелу   дуже образило...

ГОГа

Цитата: фотограф від 01-05-2023, 09:14:04А кратопля, привезена Колумбом делікатесом для монархів, у сердньовічній Європі
...ти погане порівняння привів, з гуляючего по інетернету посту якогось полудурка про західну їжу та буженіну та творожок, мене там про фондю та моцарелу   дуже образило...
Я привів. А ти безпідставно спростував. І хто правий? ))) образливий який: що тебе образило?
Так, картопля, привезена Колумбом була делікатесом для монархів, у сердньовічній Європі. Так воно і є. Що ти хотів довести / сказати?
А томатом (помідором) хотіли отруїти Лінкольна))) 
Анді, не тримав я худобу і птицю. І що з того? Тобі не подобається баранина - то й не їж її. Але не розписуйся за всіх українців.
Единственный "грех" на земле - это глупость

SMF spam blocked by CleanTalk