Пиво

Автор Бандерівець, 19-05-2023, 21:40:19

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

БандерівецьTopic starter

Познайомився з людиною що торгує кофемолками. Та так з ним класно списалися... Питає чи можна в Києві купити наше, домашнє пиво.

Ну от в мене питання, хтось продасть йому пиво?

ДимаС

Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

voffka75

Як приклад. Такого пива в олх вагон. І це не той товар що необхідні рекомендації. Якщо цікаве то треба купувати і самому оцінювати смак.

ДимаС

Нініні.. гівна - повен Олх. Ні. Таке не можна пити бо ті Олх "бізнесмени" не знають ні технології ні процесів, яка там санітарії та все таке. Ні.

Як варіант Макарів найближче де може бути якісне пиво.

Сергій Леонідович

А Вілєн ще не почав варити?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ДимаС

Цитата: Сергей Леонидович від 20-05-2023, 12:05:38
А Вілєн ще не почав варити?
Не чув щоб почав варити. Там спочатку треба все змити, навести лад...

Батарейкин

Цитата: Бандерівець від 19-05-2023, 21:40:19Питає чи можна в Києві купити наше, домашнє пиво.
ищи Рамуальда...
он не торгует
но угостить может 8)
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Сергій Леонідович

я б теж пригостився б, звісно не безкоштовно
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

chelovechik

Цитата: ДимаС від 20-05-2023, 16:17:36Не чув щоб почав варити.
Всем привет! Процесс запуска пивоварни после простоя 1,5 года - очень сложный(((. Мойка тотальная, ремонт узлов которые дали слабину, восстановление документов, полная замена расходников по водоподготовке (включая мембрану осмоса), погашение задолженностей, новая закупка сырья, кассовый, лицензии и тд.  На данном этапе 6 сортов стоит под брожением, еще не меньше 2х недель. На следующей неделе еще варим 3 сорта.  В планах есть мысли варить сугубо под ресторан .  В общем процесс запущен и пиво будет.

ps Сварщики с семьями разбежались по Еропе, предстоит переделка цеха по сварке под автомастерскую. Так что времени на пиво будет побольше!!!

ДимаС

Радий що знайшов хвилинку зайти до форуму;)
По готовності треба замовити набір на пробу, чи не втратив навички пивовара :D
Тре оживляти чи групу у вайбері чи тут повімляти по готовності.

Школа що виробництво все( але маю надію що то тимчасово...

chelovechik

Основные сорта варим по старым рецептам! И что важно солод Бест Мальц. Хмеля все с новой закупки. Потом когда будет наварено много базовых сортов - будем экспериментить с эксклюзивом. Группа будет в телеге, с Катей на связи.

Spoiler
Цитата: ДимаС від 21-05-2023, 13:16:31Школа що виробництво все( але маю надію що то тимчасово...

Пока на паузе, дальше будет видно... Ребята получают по 1500-1800 евро, срывать их не вижу смысла. Тут такую зп я им не дам.
[close]

Рамуальд

Цитата: Бандерівець від 19-05-2023, 21:40:19
Познайомився з людиною що торгує кофемолками. Та так з ним класно списалися... Питає чи можна в Києві купити наше, домашнє пиво.

Ну от в мене питання, хтось продасть йому пиво?
У меня средние мощности (варка 120-130л). На данный момент только APA (American pale ale) среднетелый летний вариант. Понятно, что "чистый крафт", т.е. ни лицензии ни пр. разрешительных санстанционных ништяков. Основной ассортимент мой хорош, а с экспериментальными для меня (Neipa, Wit) всякое бывало. APA - вариант отточенный годами ещё с Гасблендером, т.е. беспроигрышный.

SMF spam blocked by CleanTalk