Замінник РМ

Автор Vulf, 16-06-2023, 19:35:00

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Anti8

Цитата: Vulf від 17-06-2023, 19:21:59Знаєте, а я виграв! Ми з другом побились об заклад, що я отримаю кучу усілякої  інформації, але на запитання ніхто не відповість. І я виграв! 😄
Звісно дякую Ігореві за поради, АЛЕ! Але все обладнання
 щойно придбане і викидати його я не збираюся! Буду проводити "обкатку" того, що маю. Тим більше, що по органолептиці мене результат влаштовує.
А щодо мого запитання...  Якщо шановне панство вважає, що дати відповідь на запитання про обладнання 15-річної давнини нижче власної гідності, то я  подякую усім за турботу і буду шукати відповіді деінде.
Але, якщо хтось відповість по темі - буду дуже вдячний!
Це мабуть і мене стосувалось.
Навпаки всі тут хочуть допомогти, і всі написали майже одне й теж.
Просто хоча б напиши скіки коштував цей блок керування, бо те що я бачив за скіки продають шось схоже, це просто розводка.
А ще краще всю систему з залізом покажи.
Весь прикол в тому, шо взяти сучасний ЛЕД  телевізор(Роса) буде дешевше, ніж ця система(телевізор з кінескопом).
І наче і той і той показують одне і теж, але є нюанс.

Донбас - це Україна!

ДимаС

Краще й не сказати.

Я теж спочатку купив залізо, а вже потім зрозумів що то не те що треба, але плюс у металі та електроніці у тому що різниця між купити та продати це 25-30%, тому така ціна науки.

Воно зрозуміло що ти вибирав, дивився ютубі і все таке, тому те що вже купив хочеться натягнути на можливість робити якісний продукт.
Можливо все. Питання у тому якою ціною.

Маючи стабілізатор напруги, насос 12В та систему крапельниці з 3-4 голками різного розміру можна робити спирт високої якості, але доба біля колони, постійне зменшення чи збільшення швидкості відбору яке треба регулювати руками (бо без цього якість буде не та) - це своє маленьке пекельце, я те проходив і "достатньо однієї пігулки".

І ще: фраза "тим більш якість мого продукту мене повністю влаштовує" - а) це інфантільна поведінка, у якій чітко видно ображеність на той факт що на питання не дали відповідь. Але тим маєш розуміти що тобі відповіли, тому що маючи білизну інформації можна буде зрозуміти принцип роботи та мати таки відповіді.
б) не відповідає на питання яка саме якість у твого продукту.
в) чи влаштовує тебе якість твого продукту ніхто у тебе не питав, доречі.
г) чому тоді ти прийшов на форум якщо все влаштовує? Тому що (УВАГА!) насправді тебе якість твого продукту не влаштовує.

P.S.: тобто ти з другом читав інформацію з форуму, накопичував, робив висновки, потім купив"автоматику" та вирішив написати, во вже крутий, з автоматикою.
Але це гірший варіант нажаль. Але вже купив та шляхи два: секс, або продаж.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

alexdoe

Ось  відео - то посилання на ютьюб, канал Ігора. Перейдешь на відео в ютьюб, натиснешь на автора і всі відео.

Знайдеш там купу цікавого відео про залізо і як працює. І про фанкойл,  про малюка, про Росу і про розподілювач фракцій і про стабілізацію РМ-2 і ще багато чого іншого.

Після перших  відео, які подивишся ти одразу зрозумієшь різницю між "автоматикою" і автоматикою і чому тобі всі написал про Росу.

Ціни на Росу в темі: Продам Роса, в залежності від комплектації.

Як працює - дивись на ютуб, або читай тему Роса.

Ну здається максимально повна відповідь.

ДимаС

Ось опис приладу від продавця, схоже він і розробник приладу:
ЦитатаСтабилизированный регулятор мошности 32 ампера (6 квт) для дистилляции,рекиификации и тд где нужна стабильная температура.Установлен стабилизатор ZKG 2000/Стабилизация + - 0,1 волта.Прибор имеет два термоконтроллера с термодатчиками.Один термоконтроллер управляет мощностью тена(температурой),другой термоконтроллер управляет клапаном.Диаметр термодатчиков 4 мм.Длина провода термодатчика стандартная 1 метр.За дополнительну. цену можно удленить до 5 метров.Провод с термодатчиком съемный на штекере.Есть аварийная звуковая сигализация (зуммер) и световая сигнализация с возможностью вкл-выкл.Прибор имеет защиту от короткого замыкания,от перегрузки,от перегрева,Есть УЗО (устройство защитного отключения),мощный радиатор + вентилятор.Есть плавный пуск,отключение нагрузки,разгон.При наргузке больше 3,5 квт вилку и розетку нужно сменить на мощнее.Есть вариант стабилизатора на клемной колодке(вход-выход).Цена до 4500 грн зависит от комплектации.Смотрите фото.Больше информации по телефону почте вайбер.Отправка почтой или самовывоз.
Подробнее: https://izi.ua/p-70633880-regulyator-moshchnosti-stabilizator-32a-rektifikatsiynykh-kolonn-start

На інших ресурсах пишуть що ніде не вказує виробник цього zkg-2000 що він має стабілізацію, але у той самий час такі регулятори напруги стоять на виробництвах ПЕТ-тари, де вимоги до стабільності температури досить високі.
І це все. Я більше не знайшов нічого конкретного.
Але щось мені підказує що температурний коридор для пластику ширше за 1В напруги у мережі...

Игорь

Цитата: Vulf від 17-06-2023, 19:21:59Знаєте, а я виграв! Ми з другом побились об заклад, що я отримаю кучу усілякої  інформації, але на запитання ніхто не відповість. І я виграв!
Погані новини. Аж три.
По-перше, ти не виграв, а програв. Бо друга погана новина - ти неуважний.
Бо прямо перед твоїм постом я чітко відповів на твое питання.
Цитата: Игорь від 17-06-2023, 13:52:24Якщо йдеться про стабілізатор потужності, то він вже не новий, перший такий я тримав в руках десь у 2015 році. Стабілізував непогано
Хіба це не відповідь? Працює. Стабілізує. Не побачив?

Про третю я наразі не буду нічого казати, це згодом. Не буду лізти поперед батька в пекло.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

makrak80

Знов "напали" на людину ... та може йому та роса взагалі не потрібна так як і мені ... Маю стабілізатор , та працюю по кулінару - вистачає з головою ... Кожному своє , кому кавун , а кому свинячий хвіст !
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

alexdoe

Миколайович, та хто напав ?

ТС запитав про свою автоматику старт-стоп.
Всі по черзі пояснили, що ТС потрібно знати.
А також чому обрали Росу.

ГОГа

Цитата: makrak80 від 18-06-2023, 13:07:55Маю стабілізатор , та працюю по кулінару - вистачає з головою ... Кожному своє , кому кавун , а кому свинячий хвіст !
Та без проблем і питань..., але одно "але": ЧАС. Одне з найціннішого, що ми маємо - наш час. І справедливо відмітив ДимаС: увімкнув процес - і гуляй - воно саме все поробиться. А бути придатком до колони - це марнотрацтво свого часу.
Единственный "грех" на земле - это глупость

Бандерівець

Колись, років 10 тому, ми(Ігор, Я, Сміт, Дельта, Вілен, Олежище......та багато інших) проходили все вперше набивали шишки самі. Ми на це витрачали дуже багато часу та грошей. Тепер новачкам не вартує починати все з початку і йти довгим шляхом у відрізку 5-10 років, можна уже стартувати на теперішньому рівні, основне повипитувати в досвідчених та почитати форум.

makrak80

Цитата: ГОГа від 18-06-2023, 16:09:28але одно "але": ЧАС.
Георгію , та який там час ... раз-два на рік для мене вигнати 10 літрів спирту ? За день відібрати голови , за ніч спирт ... , підійти до колони 2-3 рази ... А що пенсу ще робити ! :D
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Бандерівець

Є два типа форумчан

1. Ентузіасти. Котрі щось придумують, самі роблять обладнання, удосконалюють напої, спирт, обладнання....
2. Котрі використовують уже готове. 

Перші дуже багато часу витрачають свого часу та коштів.

Игорь

За вовка промовка.
РМ2. Роса..  да будь що.
Об'єднує симістор на радиаторі.  Маю два типи радиаторів та два типи симісторів. Вище маю різні приклади варіантів розташування  радиатора.
Сьогодні в мене студентська доба.  Лабораторні роботи. 
Набрав досхочу інформації, висновки вже маю, але обробити все ж треба. .
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

VulfTopic starter

Цитата: KosKiev від 17-06-2023, 23:01:40Давай так... я спробую відповісти...
Дякую! Але питання було в іншому: "Як керувати тим приладом? Шо то за кнопки і за що вони відповідають?" Якщо хто знає - розкажіть. Буду вдячний.

добавлено: 30-06-2023, 11:46:35

Цитата: ДимаС від 18-06-2023, 10:48:22г) чому тоді ти прийшов на форум якщо все влаштовує? Тому що (УВАГА!) насправді тебе якість твого продукту не влаштовує.
Я прийшов на форум тому, що:
1. Зайвих знань не буває;
2. Мені хотілося б дізнатись що то за кнопки на приборі і за що вони відповідають.  :)
І, доречі, дякую що заморочилися і промоніторили мережу щодо девайсу! Але я тому і запитував, що у мережі не знайшов відповіді!

ДимаС

Цитата: Vulf від 30-06-2023, 11:30:04Як керувати тим приладом? Шо то за кнопки і за що вони відповідають?
на ці питання відповідь має дати розробник/продавець приладу, тому що можна допустити як це має працювати, але як по факту воно підключено та до чого ті кнопки - не зрозуміло. Зазвичай кнопки підписані.

котХ

А подскажите к Росе РМ-2 нужен?

SMF spam blocked by CleanTalk