Обсуждение Джина и способов его потребления

Автор APTEM, 06-03-2015, 17:28:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

гуральник

Цитата: alexdoe від 28-08-2023, 08:38:48Богдан +380978653119
Я колись купляв у Богдана ялівець,і давав тут  номер тел, пізніше Володя Дудлей(перепрошую,якщо не вірно нікнейм пишу) брав  , але мені чомусь не повірили.))
А ірис і коріандр в світ.трав
https://mir-trav.com.ua/ua/
краще брати окремо,ІМНО.
Любіть життя. Повторення не буде...

ДимаС

Цитата: alexdoe від 28-08-2023, 08:38:48іісоп, бадьян, аніс
я ці пробував додавати - мені вони не заходять у джинові.
Можна прибрати з засипу.
Головне щоб окрім ялівцю та коріандру був корінь дягелю та корень касатику (ірису)
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

vova0869

Я брал у Богдана там ещё цедра апельсина и лимона была .Дороговато и я можжевельник отбирал и добавлял кориандр а остальную ботанику отдельно настаивал .Перегонял отдельно .Сейчас беру можжевельник а а ботанику отдельно покупаю /16 ингредиентов /.Получается дешевле и интересней чем у Богдана . Но это на мой вкус .А интересно провести дегустацию джина .

ДимаС

Цитата: гуральник від 28-08-2023, 11:17:31Володя Дудлей
Дадлі

Цитата: vova0869 від 28-08-2023, 12:15:48Я брал у Богдана там ещё цедра апельсина и лимона была
краще свіжу набрити з цитрусових
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

кролик

новая закупка от ______ вывалить номер фирмы?   
и опять знову щось "не те" .   
0,5 кіло ялівцю на закладку  з  3 літрів чистого молока з під скаженої корови.  Це 3молока+2 води.  В результаті фігня, що не має того аромату, який був раніше.

Хоча ...,  після розведення  концентрату  отримано 15л [47]  продукту з досить приємним ароматом. Ну і мутніє від тоніку. 
Але той же  результат був з старими поставками ялівцю, де закладка була 250гр.
Що поробилося з ягодою?

vova0869

makrak80

Сходив за дом , натрусив ялівця десь літри півтори . В відерці запах практично не чути , як ягідку розчавити - сильний аромат ... Виглядеє недуже ... 
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

vova0869

SMF spam blocked by CleanTalk