Виноград

Автор Besik, 12-09-2023, 18:36:24

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

BesikTopic starter

Однодумці!
В Херсонській області Бериславський район виноград вирощують. Прийшла пора збирати врожай. Пропонують сорт "Буковинка" (з мускатними нотками). Цукор 22%. Відправляють по Україні транспортною компанією SAT.
Малі партії відправляють в бананових ящиках.
20 грн/кг.

Беру собі на пробу ящик на вино.

Пізніше буде сорт "Рубін" (цукру прогноз побільше).

0975460688

Рік вже без електрики сидять.

Якщо комусь зайде - буде добре.

makrak80

Цитата: Besik від 12-09-2023, 18:36:24Відправляють по Україні транспортною компанією SAT.
Нажаль в нас нема такої компаніі , та і перший раз про таку чую ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

dimonarti

Цитата: makrak80 від 12-09-2023, 19:35:16перший раз про таку чую
Все у них через задницу, то груз потеряют, то еще что то у творят
У каждого свои проблемы: у кого-то хлеб черствый, а у кого-то бриллианты мелкие.

Сергій Леонідович

Цитата: Besik від 12-09-2023, 18:36:24Бориславський район
Нема такого, є Бериславський
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

BesikTopic starter

Цитата: makrak80 від 12-09-2023, 19:35:16
Цитата: Besik від 12-09-2023, 18:36:24Відправляють по Україні транспортною компанією SAT.
Нажаль в нас нема такої компаніі , та і перший раз про таку чую ...

https://www.sat.ua/

Якщо справа тільки в транспортній компанії - впевнений що і НП можуть відправити (якщо вона є в Бериславському районі)

vova0869

Наверное это в раздел продам .

кальвадос

буковинка. класний сорт
drink all

vova0869

А в кого яка цiна на виноград ? В Днiпрi 10 - 15 гр .

Гад

Друзі! Порадьте - який виноград посадити для власного споживання, досвіду не маю! Хочу смачний та щоб поменьше мороки з ним мати!

vova0869

Я так понимаю нужны сорта для нашего хобби.Я собираюсь закладывать виноградник в частном доме.Как я понял существует два направления старые сорта /не стабильный урожай сахаристость морозостойкие но болеют приспособлены к региону очень ароматные / и гибриды /более стабильные но менее ароматные /.Я выбрал направление но война откинула на два года руки опустились.Работаю с сортами Шо отдали и Шо купил .

Гад

Ні, хочу столові сорти, щоб їсти!

vova0869

Клiмат змiнюется  але треба брати адаптованi для вашого регiону .Ми мало споживаемо 2-3 вiдра тому я не вирощую столовi сорти.Мене друзi пригощають.А тобi удачi та миру .

Гад

Хто в нас розбирається?

ДимаС

Є чатик пивоварів у вайбер - там є пару адекватних вирощувачів, бо періодично бачу дискусії по темі, можу додати тебе туди - попитаєш
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Delta

Цитата: Гад від 26-09-2023, 00:50:21Друзі! Порадьте - який виноград посадити для власного споживання, досвіду не маю! Хочу смачний та щоб поменьше мороки з ним мати!
Думаю, що такого нема...
Жінка кілька років вже займається, й тільки в цьому році пару відер зірвали нормального, смачного винограду. При цьому відра три, прийшлося зірвати зеленого й викинути, бо була перегружена лоза...Так що там свої заморочки, а ше на зиму прикопувати треба...Так що геморой ще той...
Тобі простіше вийти на ринок, де торгують ваші мєстні торгаші своїм виноградом...може вони тобі шо й підкажуть...
Ось тобі гарний сайт...Хозяїн цього сайту мій знайомий, звати Приходько Олександр. У них є форум...я правда не пам"ятаю який, но дуже толковий. Я там теж був зарегівся, коли шукав жінку нашого Стаута, бо вона виноградарь...Зара вже не пам"ятаю, але якщо позвониш по номеру, то я думаю, що тобі все розкажуть і про їхій форум також...Та багато хто з наших там тусується...Винокур звідти, БРВ Славік, Ярема там також був...я всіх не пам"ятаю...
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

SMF spam blocked by CleanTalk