Лавандовий джин

Автор Pretorian, 09-09-2023, 21:51:55

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Колега Dudley пише, що м'ята - це пальцем в небо.
Для джина - так. Але разом з лавандою м'ята може бути дуже цікавою.
Тому, ні, не джин. Не женев'єр.
Пропоную.
Преторіанська лаванда.
Рraetorian lavender англійською. Або casia praetoria латиною.
Або прив'язати назву не до ніку автора, а до місця походження?
Lavanda galiziana італійською.
Тоді на питання "чому листя замість квітів", або "навіщо сушена та свіжа цедра", або на мої наїзди про недоочищений спирт, буде єдина вичерпна відповідь.
Тому, що так у МОЄМУ рецепті. Не подобається - робіть свій рецепт, розвивайте та поліпшуйте. А я вам потім теж питання позадаю, та розповім байки про оселедець, нігті та повій. Та буду лякати Батарейкіним, дай йому Бог здоров'я.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

donReba

Цитата: Pretorian від 09-09-2023, 21:51:55Але з приємними галицькими нотками.

Не буду спорить с корифеями, но вставлю свои пять копеек )))
Могу ошибаться, но многие современные напитки, появились в результате яростного стремления побороть эту жуткую сивушную вонь  ;)
Так что по форме у меня к автору нет никаких претензий.  :)
Спиртовая основа есть - есть.
Шишкоягода можжевела есть - есть и немало.
Даже кориандр - есть!  :D

Но! Я убил свой мозг, разглядывая состав, в поисках ингридиентов, родивших упомянутые автором "Галицькі нотки"
Лаванда. Краткий экскурс по гуглу.. Для Западной Украины это новодел. Только начинают осваивать пром.производство. (И лично у меня в ассоциации с лавандой только Крым  :) )
Мята? Она в каждом дворе растёт...

Так что тема "Лавандового галицкого джина" раскрыта не полностью.  8)

PS. И конечно, я согласен с Игорем, что в 21-ом веке слово "Джин" вызывает совершенно однозначные вкусовые ассоциации.
Люди не делятся на национальности, партии, фракции и религии. Люди делятся на умных и дураков. А вот дураки делятся на национальности, партии, фракции и религии...

SMF spam blocked by CleanTalk