Джин

Автор oleg_n, 12-10-2012, 17:49:40

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

не можу сказати, якби я 4 роки тому зважив ялівець. а потім ще раз - була б залежність... А поки немає. Але у мене вже є 650г свіжого урожаю цього року зі своїх кущів - буду рік-два витримувати, то побачимо скільки вологи вийде...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Дачнік

Цитата: ГОГа від 15-09-2023, 07:14:56я ароматні спирти роблю на вакуумному дистиляторі.
Будь ласка про це докладніше можно розповісти?

ДимаС

На форумі є тема про вакуумну дистиляцію окрема - там купа інфо

Anti8

Цитата: Cmit від 12-10-2012, 21:01:53Терновый джин-тема Майн Кампф от  mjStоrm,земляка Игоря,
Добрий вечір, купив терну 500 гр.(підсушений), всі всюди хвалять терновий джин,
наче нічого складного, але окремої теми нема.
Може хто підкаже перевірені пропорції і рецепт.

Тут згадували цей рецепт з ХД

В основу рецепта была положена следующая пропись:
Терн свежий                   2 банки х 1 л
Сахар-песок                   0,7 кг
Джин                          5 л
Ядра горького миндаля молотые 7 шт (можно побольше, боялся переложить)

Але в мене терен підсушений і з цукром може порадите, як на мене, оптимально як у бехеровці(з форуму) 60 гр.  на літр.

Дякую.
Донбас - це Україна!

Сергій Леонідович

Цитата: Anti8 від 29-09-2023, 19:44:08Ядра горького миндаля молотые 7 шт
оце де взять?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ДимаС

Мені передавали раніше з Криму його - у нас не бачив ніде

фотограф

Перше до побачив, мабуть не дефіцит якщо пошукати https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kostochka-gorkogo-mindalya-IDT2EEu.html

makrak80

Думаю що замість мігдаля можно використовувати кісточки дикого абрикоса , теж гірки та ароматні ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Батарейкин

Цитата: пЫво від 17-08-2023, 12:35:55На РОСЕ?
Какая мощность?
роса как градусник -пищалка
нагрев свч-печь
1-1.3квт
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

kostiya

Як що подвешу ялівець в кубе зверху,для вигона,треба потім чистити-випарювати куб від горечі? Бікоз використовую цей куб та дистилятор для виготовлення сирця для ректифікейшн.дякую

ДимаС

Не треба

hachok

Міжнародний день джину з тоніком
Міжнародний день джину з тоніком (International Gin and Tonic Day) – свято, присвячене одному з найулюбленіших коктейлів у світі. Цей день відзначається щорічно 19 жовтня, віддаючи данину поваги багатій історії та незмінній популярності джину з тоніком.

https://daytoday.ua/podiya/mizhnarodnyy-den-dzhynu-z-tonikom/

вітаю )

Сергій Леонідович

Джин з тоніком, а в середині плескається лайм :)
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Andrik_K

Цитата: ДимаС від 15-09-2023, 10:41:17не можу сказати, якби я 4 роки тому зважив ялівець. а потім ще раз - була б залежність... А поки немає. Але у мене вже є 650г свіжого урожаю цього року зі своїх кущів - буду рік-два витримувати, то побачимо скільки вологи вийде...
Пройщло два роки є якісь спростереження. В мене рік пролежав але я не зважив спочатку
Я знаю, що нічого не знаю

ДимаС

Цитата: Andrik_K від 24-11-2025, 00:49:46Пройщло два роки є якісь спростереження. В мене рік пролежав але я не зважив спочатку
Я забив болт на зважування))) просто завжди маю витриманий 2-3 роки

SMF spam blocked by CleanTalk