Визначення виробника колони

Автор Fogoso, 18-09-2023, 13:37:47

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

FogosoTopic starter

Прошу допомогти визначити виробника та вірно підключити колону. Критично для цієї колони відсутність дефлегматора?

hachok

гуральник

Цитата: Fogoso від 18-09-2023, 13:37:47Критично для цієї колони відсутність дефлегматора?
Для мене критично.
  Бо мало того, що ним хіба брагу переганяти, його ще й збирати і розбирати геморно.(
А доробити щось це взагалі піздець. :o

Любіть життя. Повторення не буде...

voffka75

виробником може бути хто завгодно, вони майже всі однакові

vova0869

На ОЛХ в Харьковской обл распродажа такого барахла на фланцах.Это было актуально когда клампы были дорогими .

FogosoTopic starter

гуральник

Цитата: Fogoso від 18-09-2023, 15:48:56
Так що, краше в брухт?
або:
відрізати фланці,приварити клампи і доробити дефлегматор.

voffka75

Вот цього точно не треба робити. Це вийде дорожче ніж купити на олх відразу на клампах.
Якщо питання в тому чи купляти цю колону? То ні, не купляти.
Але якщо цей пристрій достався задарма, то його можливо корисно використовувати  як звичайний дистилятор pot still. Будь якій апгрейд та вкладання коштів в нього немає сенсу. А так нормпльний звичайний самогоний апарат.

ДимаС

У виробників мають продаватись дефи кожухотрубні під фланець - воно ж авторами задумувалось як конструктор схоже.

Можу у лічку кинути з Дніпра виробника - може по розмірах зробить, бо у нього схожі апарати.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

гуральник

Все залежть від того, що має бути на виході.
Є люди, що пють самогон, перегнаний два рази без дефа і кажуть, що цукерочка.
Хтось каже, що вміє перегнати з дефом по пару...
Є ті, що тільки класика, тільки аламбік, а якщо підрізаний по рідині, то гівно...

Читай форум, не спіши, опиши, що бажаєш отримати, може і зрозумієш, що хочеш в кінцевому результаті. Дистиляція, то не рк, якщо дотримуватися всіх вимог, то будеш близький до результату, самогон кожен жене по своєму. А щоб знайти прийнятний метод для себе  потрібно пробувати.
Успіхів! :)

hachok

Цитата: гуральник від 18-09-2023, 16:12:43відрізати фланці,приварити клампи і доробити дефлегматор.
шо ти мелеш((, поясни як заміна фланців на клампи збільшить функціональність того девайсу?

тепер топікстартеру це точніша силка, https://aquagradus.com/kolonna-aquagradus-standart-2.0-bez-emkosti , твого девайсу, там же виробник розписує як він бачить використання

як звичайний дистилятор без наповнювачів твій девайсзапросто зробить для тебе самогон)
щось трохи більше вимагає додатккових приблуд, ти б виклав фото всього шо є )

гуральник

Цитата: hachok від 18-09-2023, 20:11:10шо ти мелеш((, поясни як заміна фланців на клампи збільшить функціональність того девайсу?
Ну по перше я не мелю,ти трохи забагато на себе береш,чи тобі так не здається?
Трохи фільтруй
фланцями довго і не зручно користуватися,з клампами зручніше і швидше - це те,що я мав на увазі,коли писав про можливу їх заміну.
Але,якщо зробити все стаціонарним,то можна і не розбирати.
Тільки,чи буде з того толк.

vova0869

Людина запитала , ми допомогли . Бережiть нерви . Олег он дай Бог щоб одужав .

makrak80

Пригадую шо Игор теж колись робив дефи на фланцях ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

hachok

Цитата: гуральник від 18-09-2023, 20:25:17Ну по перше я не мелю
ба ні саме мелеш, радячи дурниці людям, якіб сам ніколи собі не робив((, бо вони є дурнею як з технологічного так і особливо економічного боку, може це ти свої поради почнеш фільтрувати??!!

SMF spam blocked by CleanTalk