Визначення виробника колони

Автор Fogoso, 18-09-2023, 13:37:47

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

alexdoe

Підтримаю Володю - кожен виробник робить дірки по своїм міткам і запчастини від акваградус не підходять до смакуй (наприклад). Колись докупляв в свій акваградус на фланці якісь залізки - то мусив пересверлювати в новому девайсі дірки під їх розкладку.

гуральник

Цитата: hachok від 18-09-2023, 20:46:53радячи дурниці людям
Особливо той самогонний апарат за 11 тисяч на який ти посилання даєш.))
Любіть життя. Повторення не буде...

hachok

до тебе навіть не дойшло нащо я дав це посилання, капець, ну і не бачу аргумантів на твоє горде "фільтруй", як нема що сказати крім дурниць то посиди просто тихо !!!

ЗІ як стане скучно і прийде щось розумне до голови можеш ще пояснити "твою критичність" дефлегматора при використані девайсу в ролі звичайного дистилятора pot still, з якого напевно кожен починав

гуральник

Я пишу те,що зробив би я і це не означає,що воно претендує на істину.
Хочеш робиш,а ні проходиш мимо.
Тут всі так пишуть.
І я ніде не заперечував  доцільності дефлегматора,незнаю чому ти так вирішив.
Та й про перегон в pot still писав
Чому стільки зверхності і пафосу в твоїх повідомленнях?
Ким ти себе уявив?

hachok

зверхність і пафос бачить тільки твоя поранена гордість, після того як тобі аргуметовано вказали на твої помилки! ти мало того що нічого корисно, а виключно "шкідливе" написав в порадах, та щей визнати цього нездатний((

гуральник

Цитата: hachok від 18-09-2023, 23:10:35після того як тобі аргуметовано вказали на твої помилки
Це були дешеві,нічим не підтвердженні понти!
Можна з чимось не погоджуватись,але спілкування в такому тоні на форумі вважаю неприпустимим

Цитата: hachok від 18-09-2023, 23:10:35виключно "шкідливе" написав в порадах
Аргументуй,що саме в цій темі я писав не так ?

Так мені не зручні фланці (не по словах),і якщо залишити самогонний апарат автора і ніколи його не розбирати, то можна залишити все як є, але якщо розширюватись, то це дуже дорого і не зручно. Уявляю собі аламбік на фланцях,він буде позолоченим.))

voffka75

Тему треба закрити або видалити. Нічого окрім срачу вона не генерує

Сергій Леонідович

Цитата: voffka75 від 19-09-2023, 08:41:31
Тему треба закрити або видалити. Нічого окрім срачу вона не генерує
для того і започаткована була...
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

FogosoTopic starter

Досить чубитись, додам дефлегматор. Зима довга, а отриманий продукт даст хід інженерної думки...

добавлено: 19-09-2023, 09:55:00

Цитата: hachok від 18-09-2023, 20:11:10
....тепер топікстартеру це точніша силка, https://aquagradus.com/kolonna-aquagradus-standart-2.0-bez-emkosti , твого девайсу....

Ні, пошук показав що це https://smakui.ua/ua/samogonnyy-apparat-profi-otbor-po-spirtu-23-l

Игорь

Это полная хрень, а не оборудование. Никакой пользы ни от фланцев, ни от клампов.  Даже два поворота на 90 градусов нахрен не нужны.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

voffka75

тема созданна исключительна для рекламы Смакуя и размешения ссылки

ДимаС

Та ні, таким рекламуватись то ідіотизм
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

vova0869

Что вы так нервничаете . Может человеку подарили или он купил скажем за 1000 гр . Это производитель который сознательно втюхивает для наживы хуйло .

Игорь

Мова трохи пішла не туди, куди треба. 
Людина задала геть безглузде питання про критичність відсутності дефлегматора. А ми почали про фланці з клампами розповідати :)
Його питання аналогічно такому.
Я купив гітару з шістю струнами.
Чи критично що в неї нема сьомої струни?
Або так...
Я маю ручний коловорот. Чи критично що в ньому нема моторчика?
Спочатку треба було з'ясувати накойхер... тобто навіщо йому цей апарат та що він хоче з нього отримати.
Багато людей вважають, що достатньо придбати круте обладнання, й воно само зробить все що треба...   
Ні. Скрипка Страдіварі сама не грає, скальпель, навіть супер-крутий, сам апендикс не виріже, а супер-аламбік з купою причепів сам бренди не вижене.
Є виключення. Це спирт. Його можна отримати навіть нічого не розуміючи, була б нормальна колона та автоматика... але та дудка, що на фото, явно не для спирту. Навіть з дефлегматором

Игорь

Цитата: makrak80 від 18-09-2023, 20:45:24
Пригадую шо Игор теж колись робив дефи на фланцях ...
чому "колись"? Я і зараз такі роблю.
Кожне з'єднання має своє призначення.
Якщо є проблеми з висотою приміщення, фланець між дефом та колоною дозволяє зберігти сантиметрів 5-10 висоти.
На фото дефлегматор на 60-тій колоні висотою 15 см.

Якщо жорстких обмежень по висоті нема, я роблю з'єднання на клампі.

SMF spam blocked by CleanTalk