Дистиляти з ректифікату.

Автор ГонщикФормулы, 17-11-2023, 08:59:58

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Chatter

Цитата: hachok від 18-11-2023, 23:49:44скільки лишться виробнику? а нього ще там свій прибутоок податки накладні витрати і тд..
що ж там лишиться на сировину і головне питання на яку)))
В 2020 г. почти 40% чистого дохода американских фермеров составили субсидии...  Весь цивилизованный мир зарабатывает на хайтеке. Как следствие, в ЕС и США сельское хозяйство дотируемое. Проблема не в еде, а ее перепроизводстве. Про урожайность и john deere говорить не буду, это больная тема для нас, житница мира, тема. В цивилизованном мире умереть от голода невозможно. Дочка получает в США 1200$ на еду, как "малоимущие". Это следствие политики государства по удовлетворению основных потребностей, по Маслоу, все как мы любим и мечтаем. Ты не ровняй свои понятия дикой обезьяны к цивилизации. У нас оконная замазка под названием "Украинский сыр", стоит как пармезан.

hachok

Цитата: Chatter від 19-11-2023, 00:50:28Ты не ровняй свои понятия дикой обезьяны к цивилизации
та куди ш мені з моїми то трьома класами церковно-приходської освіти

халява буває тільки у пастці  ;)

ті кому не підходить супермаркет шукають і знаходять))
http://chesnykivskyysyr.com.ua/
тут вже давно купляю

https://lichtenfeld.com.ua/home.php
звідци цього тижня пробували дегустаційний набір, дуже пристойно)) на перший погляд
:)

Chatter

Цитата: hachok від 19-11-2023, 01:10:23тут вже давно купляю
Цитата: hachok від 19-11-2023, 01:10:23звідци цього тижня пробували дегустаційний набір, дуже пристойно))
Млин, тебя осталось только пристрелить, из жалости, спи спокойно друже, амен.

hachok

Цитата: Chatter від 19-11-2023, 01:41:35Млин, тебя осталось только пристрелить, из жалости, спи спокойно друже, амен.
себе пристріли .....(( , якщо в тебе в голові на 9 рік війни такі асоціації(((, яке кончене це про тебе та бабка казала?

Chatter

Цитата: hachok від 19-11-2023, 01:58:02на 9 рік війни такі асоціації
Какая связь между войной и тем, что сыровары наши кизяк делают? Я, бытовой любитель сыра, пробовал все, заказывал, наборы, ездил и на прикарпатье, и на закарпатье, результат один - печальный. Лечись, дорогой, лечись, для начала перестань бухать.

Delta

hachok, давайте без перихода на особистості >:( >:(
Та й всі трохи з"їхали з теми!
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

vova0869

А чего Ви тi напоi не вживанете а робите своi .Вернемось до теми.Хто знае яка яка кукуруза що вирощують у нас краше для бурбону ?

фотограф

Цитата: hachok від 19-11-2023, 01:10:23https://lichtenfeld.com.ua/home.php
звідци цього тижня пробували дегустаційний набір, дуже пристойно)) на перший погляд
Це багато чого пояснює :D Цей мужик це просто п..ц. В нормальній країні його б вже посадили. Він післав накуй всіх сироробів із за того, що вони викоримтовують закваск, фермен та якось не так витримують сири. Органічне по ньому це як вийде, так і вийде. Пліснява в його розумінні це те,  що на стінках льоху, а не пакетик порошку з Франції чи Італії.  Продає відверто зіпсовані сири. Дивує не він, дивують як він знаходить покупців яку жруть гімно та вважають це " дуже пристойним"  Інколи все ж звертаються на форуми сироварів нормальні з питанням  " Це дійсно так повинно бути?"

ГонщикФормулыTopic starter

А для бурбона идёт одна кукуруза или что-то добавляется ещё? Кто подскажет рецепт

гуральник

Цитата: ГонщикФормулы від 19-11-2023, 08:59:18одна кукуруза или что-то добавляется ещё?
кукурудза 80%
ячмінний солод 12%
жито 8%
або
кукурудза 70%
пшениця 16%
солод 14%
Любіть життя. Повторення не буде...

voffka75

Цитата: ГонщикФормулы від 19-11-2023, 08:59:18А для бурбона идёт одна кукуруза или что-то добавляется ещё? Кто подскажет рецепт
Дома можливо робити як завгодно. Але, якщо казати про промисловість, то головне правило не менше 51% кукурудзи. Решта 49% може бути як також кукурудза, або будь яка інше зерно: жито, ячмінь, пшениця, рис, сорго, гречка, овес та ін. Бувають бурбони зі 100% кукурудзи, або навіть з кукурудзяного солоду, бувають з шести чи навіть більше елементів.
Рецепти від Ґуральника перший схожий на Джека Д. та Джімі Біма, а другий макерс марк.
Взагалі я розчарувався у власному бурбоні, нічого навіть схожого на самий дешевий та простий бурбон не виходить. Можливо у нас не та кука, можливо не ті бочки, чи не ті руки ))))

hachok

Цитата: фотограф від 19-11-2023, 08:55:21Продає відверто зіпсовані сири
а можна посилання щоб про це самому почитати?

я фоток не робив, але такого щоб виглядало зіпсованим не бачив, щось сподобалось щось ні, але то таке справа смаку

я наприклад буже люблю овечу бринзу справжню не зі сільпо, до якої основна маса народу підійти навіть боїться)

добавлено: 19-11-2023, 10:53:00

не бийте за офтоп  :angel:

Chatter

Цитата: hachok від 19-11-2023, 10:51:57а можна посилання щоб про це самому почитати?
Это уже троллинг, в чистом виде. Тебе два реальных человека говорят, что это говна, а ты просишь "посилання". Так вот, ты их получил, тебя послали.

vova0869

Игорь

Хлопці, ви дійсно вважаєте, що цей William Peel  - дійсно шотландський віскі? 
Так, я бачу на етикетці, що вироблено та витримано у Шотландії.
Етікетка - це як стіна сараю. На моєму написано "х**", а насправді там дрова лежать. Хто не вірить - відкрийте двері та подивіться.
Я не вірю, що шотландський віскі може коштувати 6-7 баксів за пляшку, тому я відчиняю двері сараю та читаю контретикетку. 
Почитаєте самі, чи перекласти вам з української?
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

SMF spam blocked by CleanTalk