Бефстроганов

Автор Бандерівець, 29-11-2023, 10:02:53

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

БандерівецьTopic starter

ДимаС, тільки от така хєрня. Мясо добре готувати в скороварці підтиском, два рази пробував і вийшла фігня. Обжарюю я мясо котре обволік в муці(щоб сочність не врачала) але тоді вода звязана з водою і не утворююється багато пари, клапан не закривається, а коли глянути то та "підливка" ніби підсмажується(бо з низу не хватає води). Доготовлював без тиску, але все рівно було дуже ніжне мясо

БандерівецьTopic starter

Цитата: Батарейкин від 08-01-2024, 17:34:10ну после комментариев про БОГРАЧ.... (((
Що тобі не сподобалося в моєму бограчі?

ДимаС

Цитата: Бандерівець від 08-01-2024, 19:50:10
ДимаС, тільки от така хєрня. Мясо добре готувати в скороварці підтиском, два рази пробував і вийшла фігня. Обжарюю я мясо котре обволік в муці(щоб сочність не врачала) але тоді вода звязана з водою і не утворююється багато пари, клапан не закривається, а коли глянути то та "підливка" ніби підсмажується(бо з низу не хватає води). Доготовлював без тиску, але все рівно було дуже ніжне мясо
То зменши нагрів до мінімального при якому продовжується кип. Кількість пари не залежить від кількості води на старті (звичайно якщо не випарувати у нуль).
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 08-01-2024, 22:21:41
Цитата: Бандерівець від 08-01-2024, 19:50:10
То зменши нагрів до мінімального при якому продовжується кип. Кількість пари не залежить від кількості води на старті (звичайно якщо не випарувати у нуль).

Я вибираю рівень тиску(1. приготування під тиском 2. Приготування під високим тиском 3. надвисокий тиск), як я розумію при всіх рівнях нагрів одинаковий, при досягненні тиску закривається клапан, от тоді скороварка і регулюю нагрів відповідно до режиму.

От що погано в тій скороварці, що при тушкуванні(ну вони так це називають) ти вибираєш нагрів АЛЕ ЩО ПОГАНО в цьому режимі кришка скороварки має бути відкритою. Хєрня то, доготовлював в режимі "на легкому пару" в тому режимі кришку можна закрити.

Але якби купив іншу скороварку то щось інше мені би не подобалося, мені основне щоб тиск великий можна було зробити. А іменно та дозволяє дуже високий тиск

ДимаС

Це дивно щоб клапан закривався коли тиск набрано. Воно має тоді як шалене парою у приміщення дути, доки не закриє той клапан.
Тиск завжди нагрівом регулюється.

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 09-01-2024, 00:22:47
Це дивно щоб клапан закривався коли тиск набрано. Воно має тоді як шалене парою у приміщення дути, доки не закриє той клапан.
Тиск завжди нагрівом регулюється.
Електричні скороварки всі одинаково працюють, не знаю їхній механізм роботи. Коли закипає і починає йти пара - вони закривають клапан.

Всі радять на форумах перед першим включенням добре промити з плином механізм де є клапан, я цього не робив, треба спробувати

ДимаС

З яким плином??

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 10-01-2024, 00:37:04
З яким плином??
ну яким посуду миють, гель.

ДимаС

Я знаю один механізм - є вага клапану, який тисне на вивід пари. При перевищенні тиску він стравлює тиск. До того як зволоженим буде той прохід клапану - пара виходить теж вільно.
Можливо вже ставлять електронний клапан, не знаю

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 10-01-2024, 09:37:26
Я знаю один механізм - є вага клапану, який тисне на вивід пари. При перевищенні тиску він стравлює тиск. До того як зволоженим буде той прохід клапану - пара виходить теж вільно.
Можливо вже ставлять електронний клапан, не знаю

Там якись інший механізм, тому що можна включити три різні рівні тиску, при чому скороварка підтримує вибраний тиск. Шарик є, але я думаю він як аварійний.

Потім пофоткаю

БандерівецьTopic starter

ДимаС, Я не розумію як вона працює і як підтримує тиск. В кришці ніякої електроніки не має, є шарик, але і збоку шарика якась хрінь яка вільно ходить

[attach=1]

[attach=2]

[attach=3]

ДимаС

Схоже три рівня тиску це маркетологи придумали... насправді регулювання потужністю нагріву...

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 27-04-2024, 21:46:43
Схоже три рівня тиску це маркетологи придумали... насправді регулювання потужністю нагріву...

Ну так, тільки нагрівам управляти не інакше. Там реально врізняються тиски

ДимаС

Більше нашрів більше пари більше тиск...

SMF spam blocked by CleanTalk