Вимірювання тиску при ректифікації.

Автор Игорь, 25-10-2023, 04:16:17

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Батарейкин

что бы не носить очки - я все эти дверцы-стеклышки снимаю!
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ИгорьTopic starter

Это не дверца. Это часть корпуса.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Батарейкин

Цитата: Игорь від 14-01-2024, 13:10:18
Это не дверца. Это часть корпуса.
разберемося )))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Я от думаю про що. Саме по оголенню ТЕНу, перегріву ТСА чи перегріву продукту на виході - є контроль.
Але що буде, якщо система розгерметизувалась? Датчик тиску це зафіксує, але оператор, коли прийде за добу, побачить повне приміщення вибухонебезпечної пари. Якщо воно раніше не вибухне.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Батарейкин

пары мерял а также и разлитый спирт
другой прибор

ДимаС

Батарейкин

да
2-канальный термометр
он противно пищит
и имеет реле для управления чем угодно пользователю

добавлено: 16-01-2024, 11:04:17

начало тут

http://labspirt.com/forum/index.php/topic,4193.msg136515.html#msg136515

но Игорь такого делать не будет
но может использовать в других разработках

ДимаС

Мене турбує таки питання що при витоку пари (тиск близько нуля, присутність пари у приміщенні) - як то зафіксувати та зробити так, щоб був стоп нагріву... Це було б ще до безпеки великим плюсом. Бо то єдиний фактор, який не враховано по безпеці

добавлено: 16-01-2024, 11:26:53

Цитата: Батарейкин від 16-01-2024, 10:54:052-канальный термометр
он противно пищит
та це ж термометр, а я про 1. Тиск у кубі нижче певного значення (розгерметизація) та вище певного значення (забита система), 2. У приміщенні присутні спиртові пари більше певної концентрації.

ГОГа

Олег прав: Игорь делал 2-х канальный показометр (ТРС)- он и термометр, и газометр, просто нужен датчик газа. Работает прекрасно. У меня 2 штуки- весьма доволен ими!
http://labspirt.com/Igor/instr/trs/#
Единственный "грех" на земле - это глупость

ДимаС

Тобто такий ТРС+Датчик газу+контакт на датчик потопу=безпека витоку газу. Якщо ТРС спрацює - РК буде зупинена по потопу, а на екрані ТРС побачимо причину.

добавлено: 16-01-2024, 11:51:32

я таке хочу

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 16-01-2024, 11:51:20я таке хочу
:P :P :P

меньше спать нужно
или раньше на форуме регистрироваться  8) 8) 8)

добавлено: 16-01-2024, 13:38:49

насколько я понимаю мечтаю скорее всего...
Игорь хотел воплотить эти все наработки в Новую Росу
там памяти в 4 раза больше....

но ВЫ ему не даете времени на ТВОРЧЕСТВО
засыпаете мелкими заказами и глупыми вопросами...

добавлено: 16-01-2024, 13:40:00

Цитата: ДимаС від 16-01-2024, 11:51:20а на екрані ТРС побачимо причину.
на экране РОСЫ
но причина будет "потоп"

добавлено: 16-01-2024, 13:40:50

в ТРС просто 7-сигментный индикатор... (((
как впрочем и в РОСЕ

ДимаС

Цитата: Батарейкин від 16-01-2024, 13:36:28или раньше на форуме регистрироваться
я у 15 році ще вино робив з цукром та все таке)))) у 17 вже без цукру, а у 18 році попав на форум, дяка Beatonу. O0
Тому про ТРС і мріяти не міг)

добавлено: 16-01-2024, 14:18:30

Цитата: Батарейкин від 16-01-2024, 13:36:28Игорь хотел воплотить эти все наработки в Новую Росу
там памяти в 4 раза больше....
ні, він неодноразово тикав у мої побажання стосовно РОСИ палкою, що там фсьо - це остаточний варіант інструменту, тому ніякий доопрацювань. Дуже прикро.((

добавлено: 16-01-2024, 14:19:13

Цитата: Батарейкин від 16-01-2024, 13:36:28в ТРС просто 7-сигментный индикатор
з реле, яке може розірвати мережу

гуральник

мені би так штука теж підійшла,часто залишаю рк дома без стороннього нагляду на довго...
Любіть життя. Повторення не буде...

Батарейкин

Цитата: ДимаС від 16-01-2024, 14:17:00з реле, яке може розірвати мережу
через дополнительное реле! но может!!!

Цитата: ДимаС від 16-01-2024, 14:17:00тикав у мої побажання стосовно РОСИ палкою, що там фсьо
ну так правильно...
так как ты не  знал про проект NEW_ROSSA  (((

добавлено: 16-01-2024, 14:29:35

но там все сложнее...
лет 10назад когда я только сок и водку с магазина пил...
то они эту тему обсуждали и делали

минусы-что вырубилось и не понятно по какой причине.... а может ложной сработке

ДимаС

як я мрію бляха щоб оті всі Роси, Малюки з Карлсонами, ТРСи та Апарати для Чачі, датчик тиску та у навантаження ще МУП до НБК-  були в одному приладі, до якого приходить одне живлення та з якого висить десяток термодатчиків, Все додаткове - підключати як зовнішні модулі. треба тобі НБК - підключив у роз'єм насос і працюй, треба автономне охолодження - підключив насос циркуляції роз'ємом, кинув шланги до блоку внутрішнього, або роз'єм управління блоку зовнішнього - на вибір, або одночасно обидва варіанти - й працюй....Але то вже як мінімум ESP32 та щиток управління типорозміру на 24 автомата як мінімум.

Прилад ЛПКУ - лабораторний прилад контролю та управління процесами....

Ігоре, от не всі хочуть мінімалістичності, я так точно)
ЖК дисплеї, вай-фай з віддаленим доступом та управлінням, нотифікацією повідомленнями - оце те що треба, але це таааакенний шмат часу та мізків, але шкода що воно все розкидане по окремим приладам, бо багато у кого - є саме всі прилади і використовуються всі, а не на полиці лежать. І все це купа проводів.... Я не висилав як проміжний варіант у мене виглядав? Ща кину... це жесть скільки проводів - і це ще без вимірювача тиску, Малюка чи Карлсона, ТРСки)))

добавлено: 16-01-2024, 14:34:35

Цитата: Батарейкин від 16-01-2024, 14:27:31NEW_ROSSA
я й не знаю, вперше чую)

SMF spam blocked by CleanTalk