Ароматизатор для ректификата

Автор Leon, 06-02-2024, 13:55:51

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

LeonTopic starter

Недавно попробовал водку Абсолют со вкусом кавуна и цитруса, очень даже зашла, может кто посоветует где взять эти ароматизаторы которые добавляют у водку?

Сергій Леонідович

Щось мені здається, що ти не туда зайшов, та і не с тим питанням
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

кролик

Цитата: Leon від 06-02-2024, 13:55:51может кто посоветует где взять эти ароматизаторы которые добавляют у водку?
На рынке. Покупаешь мандарины. Мандарины съедаешь, шкурки подвешиваешь на нерж. проволочке над водкой в бутыльке. Шкурки не должны  касаться водки. Через  пару - тройку дней имеешь мандариновый абсолют.  У меня это выглядит примерно так:

ДимаС

були часи коли підвішували цілі лимони та мандарини. Навіть тема була Лимонний висельник.
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

кролик

Також так робив, але потім з'ясував, що шкурка окремо, настоюється швидше. Чистив цитрину як картоплю, потім різав шкурку на шматки приблизно 2х2см та нанизував на проволоку парами. Так, аби біле до білого, а жовте - назовні.

alexdoe

Цитата: ДимаС від 06-02-2024, 15:11:54
були часи коли підвішували цілі лимони та мандарини. Навіть тема була Лимонний висельник.

так само і з кавуном. Кавун "висельник". ;)

кролик

Цитата: alexdoe від 06-02-2024, 20:47:07так само і з кавуном. Кавун "висельник"
думал, что твой  пост про арбузовка - подЁ_ка.  ;)  Но загуглил. Окуел:

И шо ?   Арбузом пахнет?

Бандерівець

до речі
я колись давно настояв яблука на 70% спирті, а потім перегнав це на колоні відбираючи по різних баночках. Вийшло 20 баночок, то ні з одної навіть близько не було чути яблоками. Всі запахи різні і всі хімічні

makrak80

Цитата: Бандерівець від 06-02-2024, 22:33:37колись давно настояв яблука на 70% спирті, а потім перегнав це на колоні
не тре було на колоні , тільки прямоток . Я настоюю на яблучних шкірках - бомба - граната !
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

гуральник

Цитата: makrak80 від 07-02-2024, 09:57:55не тре було на колоні
То тільки Ярема "знає як зробити" спирт на колоні з яблучного соку і не обрізати. ;)
Бо наші колони навіть запахи хвостів джину рубають.  :)
Любіть життя. Повторення не буде...

Назим

Цитата: makrak80 від 07-02-2024, 09:57:55Я настоюю на яблучних шкірках
тоже на 70% растворе спирта, или это не столь важно?
самый слабый элемент системы определяет её устойчивость

makrak80

Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

Бандерівець

Цитата: makrak80 від 07-02-2024, 09:57:55
Цитата: Бандерівець від 06-02-2024, 22:33:37колись давно настояв яблука на 70% спирті, а потім перегнав це на колоні
не тре було на колоні , тільки прямоток . Я настоюю на яблучних шкірках - бомба - граната !

Та я спеціально на колоні, хотів побачити що по фракціях буде

гуральник

Цитата: makrak80 від 07-02-2024, 09:57:55настоюю на яблучних шкірках
На грушевих ,чи з додаванням грушевих шкірок до яблучних не пробував?
Любіть життя. Повторення не буде...

makrak80

Ні Володимире , з грушками не пробував ... , тре буде спробувати ...

SMF spam blocked by CleanTalk