Запечена курочка на грилі в духовці

Автор Бандерівець, 06-02-2024, 13:50:21

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

Ну, фольга та вода для пару у духовку були завжди. Так що як там не є - смаки різні та готують всі по різному
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

vova0869

Це тепер ми розумнi , а тодi фольги не було .

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 08-02-2024, 19:13:43
Ну, фольга та вода для пару у духовку були завжди. Так що як там не є - смаки різні та готують всі по різному

В мене пароконвектомат, готував пару раз на пару курочку, не сподобалося, потім в духовці внизу збирається вода. І перед включенням грилю треба витирати інакше скоринки не буде.

Ідея в рукаві мені більше подобається, мясо спеціями більше пропитається

Батарейкин

Цитата: Бандерівець від 08-02-2024, 19:43:19Ідея в рукаві мені більше подобається,
та ты пробуй делать...

еще есть хорошая штука АэроГриль
корочку точно дает
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БандерівецьTopic starter

Цитата: Батарейкин від 08-02-2024, 21:05:48
Цитата: Бандерівець від 08-02-2024, 19:43:19Ідея в рукаві мені більше подобається,
та ты пробуй делать...

еще есть хорошая штука АэроГриль
корочку точно дает

Пробую, замаринував тільки що.

До моєї скороварки є аєрогриль, довго думав чи купляти. Але мені ті хто має такий аєрогриль сказали, якщо є духовка то він не потрібний

https://shop.tefal.ua/nasadka-tefal-cook4me-extra-crisp-ey150830.html

Andrik_K

Цитата: vova0869 від 08-02-2024, 17:52:11Бройлера як правило вирощують сезон /6-8 мiсяцiв/.Це  краща курка  для засмаження
Згоден що краща для засмаження, але не 6-8 місяців. Вирубку за звичай при правильному рационі починають на 50-й день (Вага 3.5-3.1кг). Якщо почати з березня то можно три рази виростити за сезон. Максимальні темпи росту бройлера 3 місяці, а далі падають. Також після трех місяців міняються смакові якості м'яса бройлерів. Тому відгодовувати їх довше немає сенсу.
Я знаю, що нічого не знаю

vova0869

Без стимуляторiв ,антибiотикiв ...Ми говоримо про курку яка бiгае на подвiрi ,кормлять зерном травою ,топче пiвник .

voffka75

Така курка буде скоріш за все худа та кістлява, або здохне від хвороби.
В домашніх умовах, без мети продажу, не вигідно тримати бройлерів, тому, що їх треба дуже швидко забити та з'їсти. Якщо людина не торгую м'ясом курей, то просто не має сенсу тримати 10 курей (чи навіть більше) щоб потім їх майже одночасно з'їсти.
Тому домашні екологічні кури саме такі, худі, стари, кістляві і не смачні. Можливо сварити бульйон, але для цілей цієї теми – запікання на грілі вони не підходять.
Можливо є якісь невеликі ферми де все можливо забезпечити одночасно і екологічність харчування курки і її відповідний товарний смак. Але, це вже якась крафтова курка, а не домашня  :) :)

makrak80

Цитата: voffka75 від 09-02-2024, 10:08:50В домашніх умовах, без мети продажу, не вигідно тримати бройлерів, тому, що їх треба дуже швидко забити та з'їсти. Якщо людина не торгую м'ясом курей, то просто не має сенсу тримати 10 курей (чи навіть більше) щоб потім їх майже одночасно з'їсти.
Та ну на , я знаю багато людей яки вирізають бролерів та складають м"ясо в морозильні ларі , або роблять тушонку в автоклаві ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

DAP

Цитата: makrak80 від 09-02-2024, 11:13:21я знаю багато людей яки вирізають бролерів та складають м"ясо в морозильні ларі , або роблять тушонку в автоклаві ...
Бісить, коли таке з твоїми бройлерами роблять сусіди-наркомани.

vova0869

Так зроби з них фарш  та собак корми .Я мав на увазi сусiдiв . :)

DAP

Цитата: vova0869 від 09-02-2024, 14:54:07
Так зроби з них фарш  та собак корми .Я мав на увазi сусiдiв . :)
Тваринок шкода :(

ГОГа

Не скажу щодо домашніх курок (не бройлерів), але когута домашнього (біля 1,5 кг) я готував - і він був м'ягенький. І це не одноразово.
Я його порізав на великі шматки і трохи протушив в казані. Потім він готувався у духовці і знов трохи в казані. І скоринка була, і смак і задоволення.
Так, скоринка трохи м'ягенька, але смачна.
Щодо старих кур. Є такі кухонні шприци: робите маринад, штрикуєте м'ясо курки, витримуєте годин з 7-10 на холоді і вуаля: можна смажити в духовці або на грилі.
Кому буде трохи за жорстко - тому путівка до стоматолога.  ;)
Единственный "грех" на земле - это глупость

Батарейкин

Цитата: Бандерівець від 08-02-2024, 23:03:20До моєї скороварки є аєрогриль,
то не то.....
там лампа хитра (наверное галогеновая)

Цитата: DAP від 09-02-2024, 12:36:52сусіди-наркомани.
и че они с них варят? ))))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БандерівецьTopic starter

Курочка вийшла на висоті. За два дня до запікання наколов її маринадом 10% від ваги, за дві години до запікання вколов 30 мл. вершкового масла.

Готував годину в рукаві при 160С і 30 хв. на турбогрилі при 230С

Як на мене забагато вологи, наступного разу візьму маринаду 5% від ваги і в маринад добавлю 60 мл. вершково масла і так її наколю

SMF spam blocked by CleanTalk