Фальшдно

Автор ДимаС, 09-07-2023, 21:53:37

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Сергій Леонідович

Цитата: Kabah від 01-08-2023, 19:39:05нержавіючої сітки відро
теж думав таке купить, але в баку від кухні не такий великий отвір, а якщо купувать або варить під отвір, то буде мала ємнісь, як для 100 літрового баку
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Kabah

А яким чином ви тоді зібралися туди фальшдно впирдолити коли отвір невеликий ?

ДимаСTopic starter

То ж елементарно, посегментно
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Сергій Леонідович

Цитата: Kabah від 01-08-2023, 23:39:38
А яким чином ви тоді зібралися туди фальшдно впирдолити коли отвір невеликий ?
Я?

Kabah

Цитата: Сергей Леонидович від 02-08-2023, 08:30:51Я?
прошу вибачення, сплутав з автором теми

добавлено: 02-08-2023, 21:11:49

Цитата: ДимаС від 02-08-2023, 00:14:05То ж елементарно, посегментно

Завідомо провальна ідея. Пригорить 100%. Пронесе хіба що на дуже малій потужності, але тоді будете переганяти до третього пришестя.

ДимаСTopic starter

Шановний, ти сплутав грішне з праведним.
У мене кругла пивоварка з бункером яка і так чудово справляється з зерном.
Фальшдно розглядаю тільки як метод збільшення обʼєму.
Сегментоване фальшдно - це окрема відповідь на твоє питання до іншого куба Сергія Леонідовича. Але не знаю чому фальшдно з сегментів, які складаються у загальну конструкцію, має щось пригоріти.
Нагадаю: у мене ТЕН 3м на 3кВт потужності. Дистиляція при 1700Вт

Сергій Леонідович

Цитата: ДимаС від 02-08-2023, 22:58:18Сегментоване фальшдно - це окрема відповідь на твоє питання до іншого куба Сергія Леонідовича.
То я відповідав на питання котХ. В мене все в порядку і с фальшднами і з кубами і з усім іншим  :). Я тему фальшдна для польовой кухні не розвивав тому, що в мене є пвк, хоча і воно не задіяне, тому що зернові роблю на кодзі

KosKiev

Питання про отвори у фальшдні: хочу замовити нове фальшдно для затирання солоду по білій схемі. Попередній взірець має перфорацію діаметр 1,2 мм, дуже повільно фільтрує.
Перечитав форум, з'ясував що більшість успішних виробів мають щілини, товщиною 0,9-1 мм.
Питання стосовно самої щілини. Виробник професійного обладнання для пивоварів порадив робити цей пропил із скосом, щоб до низу щілина розширювалася. Вони виробляють фільтрувальні чани об'ємом від 500 л. Фальшдно сегментне. Самі щілини зверху 0,7 мм і розширюються до низу до 1-1,3 мм. Така конфігурація запобігає застряганню твердих часток затору у самій щілині. Логіка зрозуміла. Але, в моїх друзів, де я хочу замовити виготовлення фальшдна, лазер ріже тільки вертикально.
Параметри фальшдна: діаметр 398мм, товщина 2 мм. Прорізи планую робити шахматкою, по п'ять штук, довжиною 30-35 мм і відстані між пропилами 4,5-5 мм.
Хто що підкаже, чі треба заморочитися, та пошукати лазер із поворотною головкою?
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

фотограф

Цитата: KosKiev від 22-02-2024, 07:33:08
Питання про отвори у фальшдні: хочу замовити нове фальшдно для затирання солоду по білій схемі. Попередній взірець має перфорацію діаметр 1,2 мм, дуже повільно фільтрує.
Перечитав форум, з'ясував що більшість успішних виробів мають щілини, товщиною 0,9-1 мм.
Питання стосовно самої щілини. Виробник професійного обладнання для пивоварів порадив робити цей пропил із скосом, щоб до низу щілина розширювалася. Вони виробляють фільтрувальні чани об'ємом від 500 л. Фальшдно сегментне. Самі щілини зверху 0,7 мм і розширюються до низу до 1-1,3 мм. Така конфігурація запобігає застряганню твердих часток затору у самій щілині. Логіка зрозуміла. Але, в моїх друзів, де я хочу замовити виготовлення фальшдна, лазер ріже тільки вертикально.
Параметри фальшдна: діаметр 398мм, товщина 2 мм. Прорізи планую робити шахматкою, по п'ять штук, довжиною 30-35 мм і відстані між пропилами 4,5-5 мм.
Хто що підкаже, чі треба заморочитися, та пошукати лазер із поворотною головкою?
Може помиляюся,  але мабуть головне, щоб дробина на проходила крізь отвір? Фільтрує вона, а не отвір...В мене в поліпропленовій приблуді дірки десь 1,8мм. Спочатку напиляв тоненьких ножовкою по металу - та ніфіга не тече

makrak80

Цитата: KosKiev від 22-02-2024, 07:33:08Попередній взірець має перфорацію діаметр 1,2 мм, дуже повільно фільтрує.
це залежить від помолу солоду , він создає фільтруючий слой , Фотограф правільно тобі каже , аби дробина не просипалась ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

гуральник

Спробуй грубший помол,  1,2 це досить широко. В мене прорізи у фальшдні зроблені диском 0,8 і все фільтрується чудово.
Любіть життя. Повторення не буде...

ДимаСTopic starter

Костя, під кутом то пром технології вже. На 38см воно тобі не треба, перевірено.
Коли Вілен виготовляв пивоварні, різали у Харкові гідрорізом під кутом - бо товщина металу фальшдна для 500-1000л більша і є таки де застрягнути, плюс не заіжди зʼємне фальшдно, тому теж треба щоб не застрягало.

KosKiev

Друзі, дуже дякую. Замовляю з рівними пропилами.
Лучше сожалеть о содеянном, чем горевать о упущенном....

vova0869

А що краще лазер чи гiдрорiз ?

Сергій Леонідович

мені різали лазером в Запоріжжі, дякую Батарейкіну!

SMF spam blocked by CleanTalk