Рибні котлети

Автор Бандерівець, 26-02-2024, 11:59:05

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

БандерівецьTopic starter

🔎Інгредієнти:

Хек філе 600 г
Яйце 1
Морква 1
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Молоко 2,5% 1/2 склянки
Хліб білий 4-5 скибок
Панірувальні сухарі за смаком
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Кріп

P.S. Але як на мене трохи гірчить, треба пробувати з живої риби

https://youtu.be/0pgBCjgrxxU?si=fqD1wXzJwv0ZQoxN

vova0869

Батарейкин

Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БандерівецьTopic starter

Цікаво, в мене в Сільпо продають живу рибу, короп. Як з неї будуть котлети, особливо кості ))). Напевно два рази треба через мясорубку перегнати

Батарейкин

Цитата: Бандерівець від 26-02-2024, 18:41:00продають живу рибу, короп.
и зачем?
деньги экономишь - купи хек-минтай
жируешь - то щуку... но откуда у вас в горах щука ((( та что 2-3-8кг?  с 1кг не получится (((

и не забудь добавить сала (это не стеб!!!) иначе сухие будут

добавлено: 26-02-2024, 19:07:38

Цитата: Батарейкин від 26-02-2024, 19:06:48хек-минтай
в детский сад ходил? там такие делали! самые вкусные )))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БандерівецьTopic starter

Цитата: Батарейкин від 26-02-2024, 19:06:48и не забудь добавить сала (это не стеб!!!) иначе сухие будут
О точно, я сьогодні з філе хека робив,  хек суха риба.

Я осінню купляв живу рибу, здається нормально по ціні, не космос.
Хоча якщо купляти живу то фаршировану рибу краще робити

P.S.Ніби жива риба в два рази дорожча за філе хека

Батарейкин

у нас щука 200грн кило те что 2кг+
судак 240грн такие же....
шнурки судака-щуки 700грамм  по 150.... но это нужно быть извращенцем что бы такое покупать...

недавно "ходил на рыбалку" клюнуло три окуня на 2,7кг
потянули целых 300грн с почисткой!
очень вкусные с духовки

BazilVV

Цитата: Бандерівець від 26-02-2024, 11:59:05🔎Інгредієнти:

Замість яйця, 0,25 чайної ложки крохмалю, цибулю підсмажити і після охолодження пропустити через мясорубку разом із фаршем, я би так робив і щоб не гірчило видалити чорну плівку із внутрішньої частини риби.
пс:смажити, щоб масло покривало половину котлети.

добавлено: 26-02-2024, 22:07:21

Цитата: Батарейкин від 26-02-2024, 19:45:58три окуня на 2,7кг
потянули целых 300грн с почисткой!

Якщо маєте своє авто, і для його ,,гігієни" є мийка високого тиску то це саме те що потрібно щоб окунь і не тільки був без луски.

Батарейкин

Цитата: BazilVV від 26-02-2024, 21:53:52Якщо маєте своє авто, і для його ,,гігієни" є мийка високого тиску то це саме те що потрібно щоб окунь і не тільки був без луски.
более бестолкового совета я не читал....
керхер 150уе
вода
на улице холод.....

окунь чистется деревяшкой к которой прибиты пивные крыжки

но проще за 20-30грн специально обыченными людьми

BazilVV

Цитата: Батарейкин від 26-02-2024, 22:15:37
...толкового совета я не читал....

Spoiler
Я ж не писав, що потрібно бігти в магазин і тратити 150 грошей для того, щоб почистити дві рибини. Ще там я авто згадував, а це вже не 150...
[close]

Andrik_K

Цитата: Батарейкин від 26-02-2024, 19:06:48с 1кг не получится
поймал неделю назад 10щук все от 0,6 до 0,9 так и икры 150мл получилось и супруга котлет наделала и котята хребтов и голов наелись. Да возьни много , но крупной небыло.
Я знаю, що нічого не знаю

Сергій Леонідович

Цитата: Батарейкин від 26-02-2024, 22:15:37пивные крыжки

ну, якщо вже ти пишеш про безграмотність, то як менш, намагайся писати грамотно! "Крижки", що то? Кружки, чи крУжки, чи може кришки?
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ДимаС

Та щуку чистити то кайф при наявності філейника: зрізав вздовж хребта філе та зрізав зі шматка шкіри те філе, повторити 2 рази 8)
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Сергій Леонідович

Цитата: ДимаС від 26-02-2024, 23:04:03
Та щуку чистити то кайф при наявності філейника: зрізав вздовж хребта філе та зрізав зі шматка шкіри те філе, повторити 2 рази 8)
це тілько в тому випадку, якщо щука їде на щось інше ніж гефільте фіш. Ми використовуємо щуку, тлько на фаршировку, бо то є найсмачніше, що можна із щуки зробить, на мій погляд
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ДимаС

Цитата: Сергей Леонидович від 26-02-2024, 23:09:39
Цитата: ДимаС від 26-02-2024, 23:04:03
це тілько в тому випадку, якщо щука їде на щось інше ніж гефільте фіш. Ми використовуємо щуку, тлько на фаршировку, бо то є найсмачніше, що можна із щуки зробить, на мій погляд
Якось попали на переповнену щукою річку, то шнурки по 500-700г то на ранок шикарна риба була, що за ніч замаринувалась та запікалась на вугіллі у шкірі
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

SMF spam blocked by CleanTalk