Запечена курочка на грилі в духовці

Автор Бандерівець, 06-02-2024, 13:50:21

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

Вона і так була наколота з птахофабрики, то ти ще 10% дав :o
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 10-02-2024, 21:54:00
Вона і так була наколота з птахофабрики, то ти ще 10% дав :o

Все рівно треба наколювати, спеції тоді гарно пахнуть.

alexdoe

Цитата: Бандерівець від 10-02-2024, 17:33:50
Курочка вийшла на висоті. За два дня до запікання наколов її маринадом 10% від ваги, за дві години до запікання вколов 30 мл. вершкового масла.

Готував годину в рукаві при 160С і 30 хв. на турбогрилі при 230С

Як на мене забагато вологи, наступного разу візьму маринаду 5% від ваги і в маринад добавлю 60 мл. вершково масла і так її наколю

Дуже гарна і апетитна! Молодець!

БандерівецьTopic starter

Вчора приготовив курочку. Вийшла на висоті, навіть не має що удосконалювати.

За два дня до готування наколов курку маринадом в кількості 5% від ваги курки. Маринад варив, давав каррі, сухий часник, перець чорний горошком, перець духмяний горошком. Почекав коли маринад остине і наколов. Потім змастив курку олією і посипав спеціями(каррі+сухий частник+паприка) і поклав в рукав

За дві години до готування наколов курку 30 гр. розтопленим вершковим маслом. Готував в рукаві 60 хв., а потім на грилі на максимальній температурі(230С) 30 хв. Кожні 10 хв. змащував за допомогою чиліконової кісточки курочку розтопленим вершковим маслом.

Мясо курки жирне, смачне, не пересушене. Ну просто ульот

Батарейкин

Цитата: Бандерівець від 26-02-2024, 11:02:44За два дня до готування наколов курку маринадом
анекдот вспомнился.....

ЦитатаПpиходит как-то домой чудак с целью попpобовать новую тpавку. Вышел на балкон,. куpнул, и понял что ничего интеpестного, даже скучно. Hо вдpуг мимо него пpолетает большой огненный шаp, чеpез минуту втоpой, тpетий. У него даже в гоpле пеpесохло. И он pешил пойти воды попить. Вышел и говоpит: - Мама, дай мне водички, а то в гоpле пеpесохло. - Та я думаю, 3 дня на балконе стоять.
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Сергій Леонідович

Цитата: Батарейкин від 26-02-2024, 18:02:39Пpиходит как-то домой чудак с целью попpобовать новую тpавку.
А навіщо ще до дому приходить? Тільки з цією "целью"
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Батарейкин

дома балкон есть!
романтика )))))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

Хтось

Цитата: Сергей Леонидович від 07-02-2024, 20:38:38
ну то вперед, до су-від, або афганський казан, там і кісток не залишиться
Мені здається це принципова різниця - су-від це низька температура, скороварка - навпаки. Результат не може бути однаковим

Сергій Леонідович

Цитата: Хтось від 18-03-2024, 21:58:28
Цитата: Сергей Леонидович від 07-02-2024, 20:38:38
ну то вперед, до су-від, або афганський казан, там і кісток не залишиться
Мені здається це принципова різниця - су-від це низька температура, скороварка - навпаки. Результат не може бути однаковим
Я мав на увазі, що м'ясо буде м'якеньким, що в су-від, що в афганці
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

vova0869

За браком обладнання роблю гаряче копчення  температура 60'- 70' здесь двi години .Курочка соковита входить . В мене питания про сувiд . Якщо утеплену емнiсть з теном та терморегулятором , в мене для iнкубатора точний то чи можна обiйтись без насоса ?

БандерівецьTopic starter

Купив собі таке
йду купляти гомілки курячі

БандерівецьTopic starter

Цитата: vova0869 від 19-03-2024, 14:58:03
За браком обладнання роблю гаряче копчення  температура 60'- 70' здесь двi години .Курочка соковита входить . В мене питания про сувiд . Якщо утеплену емнiсть з теном та терморегулятором , в мене для iнкубатора точний то чи можна обiйтись без насоса ?
Насос обовязково треба

Я коптив курочку в такій поптильні, коптив годину, температура піднялася до 90 градусів. Була класна

Можливо вартує включити один пальник, бо було включено два на мінімумі

ДимаС

Цитата: Бандерівець від 19-03-2024, 15:35:46
Купив собі таке
йду купляти гомілки курячі
Кинеш відгук як ця підставка в роботі? Чи гарно висять гомілки....
А які розміри, можеш заміри зробити? бо я теж щось підшукую у коптильню свою. Бо бачу полочки та прути я так і не зроблю нормально))

добавлено: 19-03-2024, 17:36:09

Володя, а глянь ще плз чи то нержа чи суто покрите хромом залізо?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

vova0869

Крюки та прути це унiверсально .

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 19-03-2024, 17:35:20Володя, а глянь ще плз чи то нержа чи суто покрите хромом залізо?
А як взнати, є ж нержа що магнітиться

За 384 грн я дуже сумніваюся що це нержа. От ті що вище 1400 думаю то нержа. Не просто так ціна така висока. Але я не дам за таку штуку такі гроші

SMF spam blocked by CleanTalk