Може хтось має трубу нерж.

Автор Бандерівець, 22-04-2024, 13:21:08

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

БандерівецьTopic starter

Може хтось має трубу нерж. мінімальна товщина, зовнішній діаметр 28 мм. Мені треба пів метра

Батарейкин

завтра гляну
должна быть

добавлено: 22-04-2024, 15:27:07

Цитата: Бандерівець від 22-04-2024, 13:21:08Мені треба пів метра
это точный размер?
или дать припуск на обработку?
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

БандерівецьTopic starter

Цитата: Батарейкин від 22-04-2024, 15:26:18
завтра гляну
должна быть

добавлено: 22-04-2024, 15:27:07

Цитата: Бандерівець від 22-04-2024, 13:21:08Мені треба пів метра
это точный размер?
или дать припуск на обработку?

Дякую

Це уже з запасом, мені треба 15-20 см. На всяк випадок більше якщо не получиться з першого разу

Батарейкин

Цитата: Батарейкин від 22-04-2024, 15:26:18завтра гляну
должна быть
нету ((((
только 25*1,5 ближайший размер
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

yrabarskiy

Володимире, якщо іще є потреба, надай  адресу куди відсилати. Є така яка тобі потрібна 28х0,8.
Хмільна вода не приведе до добра!

БандерівецьTopic starter

Дякую що відгукнувся.

Я зробив трубочку з паперу і на жаль воно не спрацювало. Тому на разі не потрібно, але буду мати на увазі

То я для кофемолки, щоб кава з жерен по трубочці поступала в чашку, але форма там складна, і не щільно прилягає

БандерівецьTopic starter

В кофемолки є бункер і на нього прилипає кава через статику

От дивіться на фото

ДимаС

То не статика, схоже маслянисті часточки кави після помелу прилипають саме завдяки жирності
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

БандерівецьTopic starter

Цитата: ДимаС від 25-04-2024, 06:44:17
То не статика, схоже маслянисті часточки кави після помелу прилипають саме завдяки жирності

то точно статика, вона там явно виражена

BazilVV

Це жир, якби статика, то легенько струснув і висипалося, а тут ложкою чи чим доставати треба, трохи не так... від статики воно би тіпа магнітилося і навіть після ложки не висипалося би тай до ложки трималося.

Enginegr

Это жир, и он липнет ко всему. Делаю кофе в джезве, для этого делаю помол в обычной ножевой кофемолке. В зависимости от сорта кофе - на сколько оно жирное, как давно было пожарено зерно, иногда приходится помол выковыривать ложкой. Магазинное кофе, типо лавазы, почти не прилипает.
Как вариант подумать про антипигарное покрытие?

SMF spam blocked by CleanTalk