Спиртовые морсы. Теория и практика.

Автор Misьko, 07-07-2014, 23:00:51

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Dimassik

Цитата: perkoljator від 09-09-2018, 14:58:40И применялся для -после бритья.
И не только. В конце 80х было туго со спиртным.(сухой закон).  :D
Чем дольше ждешь, тем слаще награда.

ДимаС

А нагадайте будь ласка який автор книжки щось типу "Технология спиртовых морсов" зветься

Назим

Цитата: ДимаС від 06-05-2024, 10:53:37А нагадайте будь ласка який автор книжки
Дима, не знаю, может эта книга как то поможет, однажды скачивал...Не знаю правда, на сколько достоверна информация в книге, и она не прям по морсам, но что то вроде есть...
(архив много-томный, надо скачивать оба файла)
самый слабый элемент системы определяет её устойчивость

Сергій Леонідович

Другий архів не відкривається
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

Назим

Цитата: Сергей Леонидович від 06-05-2024, 20:35:42Другий архів не відкривається
нет нет... ему не надо открываться... движок форума, не дает закинуть файл больше 3,5мБ , поэтому я закинул файл в многотомный архив... т.е. архив разделен на несколько частей... Надо скачать их в одну папку, и распаковать тот который  *.zip а второй дополнительный, он сам подхватится... т.е. это один архив, и архиватор распаковывая сам знает куда подсунуть дополнительный файл... Но если в корне одной папки не будет всех частей, то распаковаться не сможет, и выдаст ошибку...
самый слабый элемент системы определяет её устойчивость

Сергій Леонідович

В мене пише, "скачивание запрещено". Сбрось мне вайбером или телеграмом, пожалуйста
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

ДимаС

Цитата: Назим від 06-05-2024, 17:50:42
[может эта книга как то поможет, однажды скачивал...
Ця у мене є, дякую, не те нажаль...

Игорь

У меня в библиотеке есть рецептурный справочник ликеро-водочного производства СССР 1981 года.
Это справочник, достаточно сложный для использования, с ним надо разбираться. Да это понятно, справочник - для служебного пользования, а не для "широкого круга читателей".
У тебя есть такой?
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ДимаС

Так, Ігоре, є.

добавлено: 07-05-2024, 09:21:00

У цьому довіднику конкретні рецептури бачу. Просто мені реально кілька років тому попала у раки книга, у якій гарно розписано саме виготовлення спиртових морсів - з тим якільки якої сировини якою міцністю сортовки заливати, яка перша заливка, яка друга та третя зі змінами спиртуозності та об'єму заливок для максимального екстрагування ароматичних та смакових складових... але не зберіг. А може й збережено у бібліотеці, але по назвах книг не б'ється як "морси", тому й питаю.

добавлено: 07-05-2024, 09:28:03

Певно, те що Ігор давав по ресурсу https://www.sergey-osetrov.narod.ru/Projects/Vodka/Manufacture_spirit_berry_juices.htm таки найбільш змістовне

добавлено: 07-05-2024, 09:37:23

Витягнув у форматі ПДФ інформацію по морсах, для історії та зручності користування.

yrabarskiy

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Подивився на ціну і ухи не їв . )))
Хмільна вода не приведе до добра!

гуральник

Любіть життя. Повторення не буде...

voffka75

Це мабуть  саме цю книгу Гутенберг друкував :)

makrak80

Мабуть її як рарітет продають ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

ГОГа

Хлопці, все дуже просто: той, хто купує многотрубну царгу, яка називається МЦ, то купить і цю книгу.
Розумієте, я і ви -  ми всі з кагорти українців, а вони - ті що таке купують - теж мов би українці, але з кагорти охеренних мажорів і снобів.
Як казали німці: кожному - своє. 
Заради справедливості добавлю, що серед них є і просто бовдури, а також ті, кому запудрили мозок. Ну, як є, так є...
Единственный "грех" на земле - это глупость

SMF spam blocked by CleanTalk