Вимірювання тиску при ректифікації.

Автор Игорь, 25-10-2023, 04:16:17

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ГОГа

Сумма технологий весьма часто приводит к тому, что не все возможные аварийные ситуации можно предугадать, просчитать. Причем, эти ситуации вовсе могут быть и не связаны с самим процессом (дистилляции, ректификации), а возникать именно из-за технологической суммы самого блока управления.
Поэтому я считаю, что не следует все пытаться объединить в одно устройство, гораздо важнее сделать все стационарным, т.е.раз собраным и подготовленым, а не собирать-разбирать каждый раз.
Единственный "грех" на земле - это глупость

Delta

Цитата: Игорь від 17-01-2024, 06:10:45У мене чудова проводка, З фази, нічний тариф.
Ты переехал?
Как в квартиру разрешили три фазы?
Хочеш набратися досвіду – купи граблі!
Обходячи чужі граблі, Ви втрачаєте дорогоцінний досвід!

vova0869

Не треба забувати про те що технiка виходить из ладу та потребуе ремонту .Блочна система краще як для мене .

ИгорьTopic starter

ЦитатаТы переехал ?
Це приклад.
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

Батарейкин

Цитата: KosKiev від 17-01-2024, 04:19:13Бо в РОСІ вже вичерпано ліміт пам'яті, тож додати до неї керування насосом немає куди, а в МУПі іншій процесор, принаймні так я пам'ятаю.
не правильно памьятаешь )))

Spoiler
ты уже картон гнуть научился?  ;)
[close]
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Ігоре, треба видавати на вимірювач тиску усереднені значення, бо у мене скаче вимірюваний тиск так що візуально спіймати середнє значення складнувато...
https://youtu.be/pM0L6ocd1b4?si=KIONBULXtcj_2n-q
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

BazilVV

Не потрібно! Ти проводиш дистилляцію, тому і скаче, тай не потрібно тобі знати точне значення (моя думка, можу бути і не правий), основне що тиск не критичний і не буде ,,бах".

пс:на відео видно мінімум 170,а максимум 200 чи 205, для чого точніше? Що покращиться якщо буде світитися 185 або 188?

ДимаС

Це РК

добавлено: 28-05-2024, 22:06:42

Процес пошуку захлину

ГонщикФормулы

Димас, а как у тебя подключен сам манометр, есть фото?

ДимаС

Та як зазввичай - зверху вивід

добавлено: 28-05-2024, 23:12:34

На веб краще орієнтуватись де є середнє значення.
Ще би мати у налаштуваннях чекбокс  «Встановити час середнього вимірювання», у секундах. Тоді можна було б мати графік з усередненими значеннями за секунду, або за 5 секунд, або за 10...

ГонщикФормулы

А что, уже можно через интернет следить за давлением?

ИгорьTopic starter

ИгорьTopic starter

На відміну від Роси, МУПа, ТРС, в усіх нових приладах мого виконання є можливість дуже легкої зміни прошивки. Прошивка напороміра дуже сира, я налагодив лише виміри, перерахунок на інші одиниці виміру, зв'язок з телефоном, і все. Ну ще зробив якусь безглузду спробу економити екран шляхом переміщення циір туди - сюди. 
Давайте пропозиції - зробимо все, що шановне панство схоче.

ГонщикФормулы

Цитата: Игорь від 29-05-2024, 09:12:23
А надо?
Не думаю что это такое важное решение. Но увидев фото Димаса переспросил.

ИгорьTopic starter

Сейчас есть возможности смотреть на компе, подключившись к точне доступа вайфай, которую создаёт напоромер.
Чтобы видеть данные удаленно, можно организовать передачу и накопление информации на сервер, и там уже подсматривать откуда угодно. Так,и например, работают фанкойлы (автономки). Если они подключаются к роутеру, то льют данные на сервер.

SMF spam blocked by CleanTalk