Вимірювання тиску при ректифікації.

Автор Игорь, 25-10-2023, 04:16:17

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ИгорьTopic starter

Сейчас на связи два фанкойла.
Кто первый - не знаю.
Второй - ЮраБарский из Монако ;)
Віриш ти в Бога чи ні, йому байдуже.
Важливо, щоб Бог в тебе вірив, а не навпаки.

ИгорьTopic starter

У Юры процесс идёт нормально. Был какой-то скачок температуры около шести утра, но это, похоже, какая-то помеха.
Третий датчик   у него явно не температуру воздуха измеряет, а скорее кубовую температуру.

yrabarskiy

Цитата: Игорь від 29-05-2024, 09:35:41Был какой-то скачок температуры около шести утра, но это, похоже, какая-то помеха.
Так, температурний стрибок був у наслідок примусової продувки колони під час відбору голів на 7 годині роботи. До крана (вентиля)  який під нижньою перегородкою у дефлегматорі я під'єдную прямоточник, далі від дефлегматора колони переводжу потік води на прямоточник і відкриваю кран. Весь пар спрямовується у прямоточник де і конденсується. Із ТСА також трішки виходить. Протягом хвилини із прямоточника набігає 100 мл. спирту. Це і є причина стрибка температури.  Ну А замість температури повітря у мене показує кубову температуру.  Мені так зручно.
Хмільна вода не приведе до добра!

ДимаС

Ігоре, чи треба - не скажу за всіх користувачів, але для спокою запустити ноут у будинку чи телефон і дивитись на графіки періодично - гарна практика. Якби ще сигнал був з браузера при аварії - ціни б не було)

Але є додаток на Андроїд, Назим підказав сьогодні мені, за що окрема подяка, але тільки для андроїда, якого не маю... Тому браузер наше все.
Навіть можна на екран кілька браузерів вивести і бачити картину з різних пристроїв одночасно...
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

Назим

Цитата: ДимаС від 29-05-2024, 12:57:50Але є додаток на Андроїд, Назим підказав сьогодні мені, за що окрема подяка, але тільки для андроїда, якого не маю
Дима... ты пропустил наверное тему про приложение  ;) 
самый слабый элемент системы определяет её устойчивость

ДимаС

Цитата: Назим від 29-05-2024, 15:50:34
Цитата: ДимаС від 29-05-2024, 12:57:50Але є додаток на Андроїд, Назим підказав сьогодні мені, за що окрема подяка, але тільки для андроїда, якого не маю
Дима... ты пропустил наверное тему про приложение  ;) 

так і є ;)

ГонщикФормулы

Это приложение только для дуплета?

Andrik_K

Цитата: ГонщикФормулы від 29-05-2024, 17:10:49
Не только, у меня на нем Малюк работает . Только температуру второго датчика не показывает (Игорь обещал доделать)
Я знаю, що нічого не знаю

ГонщикФормулы

ДимаС

Цитата: Andrik_K від 29-05-2024, 18:12:51
Цитата: ГонщикФормулы від 29-05-2024, 17:10:49
Не только, у меня на нем Малюк работает . Только температуру второго датчика не показывает (Игорь обещал доделать)
якийсь би перехідник з одного на два датчика, щоб не дороблювати роз'єм та не паяти...

гуральник

Цитата: ДимаС від 29-05-2024, 19:31:18якийсь би перехідник з одного на два датчика, щоб не дороблювати роз'єм та не паяти...
Розєми і датчики  два,бо заміри різні,перший міряє температуру в парах ,або  гарячу сторону охолодження,а другий датчик міряє температуру в кубі, але нінащо не впливає.
Любіть життя. Повторення не буде...

Andrik_K

Цитата: ГонщикФормулы від 29-05-2024, 19:26:09Спасибо, испытаю.
Пожалуйста. А для спасибо есть спец кнопочка

добавлено: 29-05-2024, 23:59:35

Цитата: гуральник від 29-05-2024, 19:39:34другий датчик міряє температуру в кубі, але ні на що не впливає
розмовляв з Ігорем за другий датчик щоб в додатку показував свою температуру, можно було б виставити на ньом максимальну температуру та присилав повідомлення при її досягненню (пообіцяв спробувати)
Я знаю, що нічого не знаю

гуральник

Цитата: Andrik_K від 29-05-2024, 23:48:39виставити на ньом максимальну температуру
У тебе Роси немає?

ИгорьTopic starter

Роса не надішле повідомлення на телефон.

гуральник

Так, не надішле.
Але вимкне відбір, і яка різниця, знаєш ти про це чи ні... Для мене принаймі так.

SMF spam blocked by CleanTalk