Весовой калькулятор

Автор Игорь, 02-08-2018, 07:45:11

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ДимаС

Може це тому що у мене емулятор. На старті програми він не показує нічого, доки не натисну хоча б раз кнопку - далі автоматично
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ivan_fd

Так при старті програми він не показує, а через встановлений час.  Незалежно від натискання кнопки.
Можна зробити й на старті.

Andrik_K

Цитата: ivan_fd від 30-05-2024, 13:59:17А так додаток автоматично, раз в хвилину, чи раз в 5 хв (залежно від налаштувань) оновлює дані
при виборі інтервала запитів 5 хв. повідомлення всерівно приходять кожну хвилину. працюе Малюк.
Я знаю, що нічого не знаю

ivan_fd

Щойно перевірив. Інтервал вірний - 5хв.
Це означає, що додаток звертається до сервера 1 раз в 5-ть хвилин. А в таблиці записи будуть з інтервалом хвилина, тому, що так серверу передає малюк.

ДимаС

Цитата: ivan_fd від 30-05-2024, 16:25:26
Щойно перевірив. Інтервал вірний - 5хв.
Це означає, що додаток звертається до сервера 1 раз в 5-ть хвилин. А в таблиці записи будуть з інтервалом хвилина, тому, що так серверу передає малюк.
Дякую, тепер зрозуміло, бо я не чекав перші 5 хвилин. Бажано щоб перші дані залітали автоматично (якщо це не складно зробити).

добавлено: 30-05-2024, 18:32:38

Цитата: ivan_fd від 30-05-2024, 11:29:40Добавив до калькулятора Ігоревий розрахунок голів для РОСИ.
було б зручно у розрахунок голів додати вивід інформації окрім годин та хвилин у хвилинах, бо по факту у налаштування задаємо наприклад 850 - це саме хвилини.
Взагалі, маючи об'єм навалки, кількість часу на відбір голів, швидкість відбору тіла - можна взагалі розрахувати корисну інформацію, про яку всі можуть тільки мріяти - загальний час ректифікації, починаючи з відбору голів...

ivan_fd

Ось.

гуральник

Одне налаштування, то початковий відбір, а інше завершення,це то значення, яке встановлено в Росі по замовчуванні?
Любіть життя. Повторення не буде...

ivan_fd

Я по своєму розумію, але казати тут не буду, щоб не вводити в оману. Можливо я помиляюсь.  :) Тут краще відповість Ігор, бо даний розрахунок повністю копіює
його корректор отбора и отбор голов з даного повідомлення.

P.S: Бачу, що у тебе є проблеми з масштабуванням в додатку. Не видно кнопок допомоги.  :(
Спробую виправити.

ДимаС

Цитата: гуральник від 30-05-2024, 21:55:19
Одне налаштування, то початковий відбір, а інше завершення,це то значення, яке встановлено в Росі по замовчуванні?
Проскроль на мобілі - там знизу є опис. Одне то початковий, друге розраховується автоматично - то кінець. Початковий з налаштувань Р3 у Росі, другий це скрите сьоме налаштування Роси F7.

гуральник

По меню додатку незрозуміло, які цифри куди вбивати, мабуть було би доцільно назвати то віконце де вводиться цифра по замовчуванні з роси- кінцевий відбір, а не інший. Так як в описі, який я читав.

ivan_fd

Подивись ексель файл Ігоря, там так само. Почитай опис, натискаючи на кнопки зі знаками питання.

гуральник

Можливо я чогось нерозумію.
Для того, щоб запрограмувати в Росі час і кількість відбору голів, потрібно суму початкового і кінцевого відбору, помножити на половину часу в годинах.
100+ 30=130
І якщо час відбору голів 10 годин, то:
130×5=650.
В моїй Росі кінцеве число 30. В калькуляторі це число 50(на скріні в червоному кружечку) і воно незмінне.
150×5=750
Як рахувати?

добавлено: 31-05-2024, 13:07:33

Пс.Мабуть розібрався. Калькулятор видає свої цифри кінцевого відбору, кожен раз різні.

Назим

Цитата: гуральник від 31-05-2024, 12:52:49Пс.Мабуть розібрався. Калькулятор видає свої цифри кінцевого відбору, кожен раз різні.
наверное нет... в первую строчку которая выше, впиши конечную цифру, например свою 30...и во вторую которая неизменна в красном кружочке выйдет значение начала отбора...
и время что то, не мудрено ли считаешь?  вбиваешь в калькулятор исходные данные, и он выдает время отбора, потом вбиваешь одну из величин отбора(начальную или конечную и он дает другую и показывает количество которое будет отобрано и среднюю скорость отбора.
самый слабый элемент системы определяет её устойчивость

ivan_fd

гуральник

Цитата: ivan_fd від 31-05-2024, 14:31:58Почитай
Читав
Я не питав для чого цифри,а як їх ввести.

SMF spam blocked by CleanTalk