Вінницька особлива та Святкова

Автор grofer, 22-05-2015, 16:17:48

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

DAP

ДімаС, давай реквізити в лічку ;)

Дмитрик

Ні щоб в гості заїхать та самому забрати))))

Батарейкин

наверное боится трезвым оттуда не выехать )))))))
Берегите Людей, после встречи с которыми, что-то Светлое и Радостное поселяется в вашей Душе.

ДимаС

Боюсь що ходити може бути важко)))
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

yrabarskiy

Вдячний топікстартеру за надану змогу вгамувати свою спрагу відносно дегустації бренду Святкова.Приготував 1 л  з додаванням 4 мл концентрату. Про те, що сортировка містить ароматичну добавку  не оголошувалося. Запах та присмак сортировки було відчуто та схвалено. Через деякий час, вдруге приготував також порцію, тільки додав 2 мл концентрату на 1 літр. Про добавку нічого не повідомляв.        І цього разу її додавання одразу було викрито.
     Відгуки були позитивні.
     Дякую тобі Сергію.
Хмільна вода не приведе до добра!

ДимаС

Тобто додав менше і її відчули, а коли було у 2 рази більше, то ні?
Най будуть кожному дані граблі по розміру лобу його...

ivan_fd

Я спочатку додавав також менше. Бо, якщо вживати одразу, то здається, що забагато. А потім перейшов на 8.2мл, так, як і пише. Після відпочинку, класна штука. і абсолютно не забагато, на мій смак.

yrabarskiy

Цитата: ДимаС від 31-05-2024, 13:26:30Тобто додав менше і її відчули, а коли було у 2 рази більше, то ні?
Перечитай іще раз, але уважніше.

Сергій Леонідович

Я пробував давать 8мл. на літр, імперативним шляхом дійшов до 4 мл. літру, так смакує більше
Цінуйте життя, бо воно дуже швидко спливає

yrabarskiy

Цитата: Сергей Леонидович від 31-05-2024, 15:10:47Я пробував давать 8мл. на літр, імперативним шляхом дійшов до 4 мл. літру, так смакує більше
А я про що !
Хоча є приказка " на смак і колір всі фламастери різні"   :D
     Спочатку дав 4 мл  на 1 л  - смак помірно виражений, тому потім взагалі 2мл щоб  ледь відчувалася  нотка запаху та присмаку.

yrabarskiy

Цитата: yrabarskiy від 31-05-2024, 15:35:26Спочатку дав 4 мл  на 1 л  - смак помірно виражений, тому потім взагалі 2мл щоб  ледь відчувалася  нотка запаху та присмаку.
Вже поступово, методом випробовувань дійшов до 2 мл на 10 л сортировки. От тепер дійсно відчуваються нотки. В сортировку додаю бурштинову кислоту та лактозу.
     Чим нижча якість сортировки, тим більше потрібно концентрата і навпаки, чим вища якість сортировки тим менше потрібно концентрата.

makrak80

Цитата: yrabarskiy від 23-06-2024, 21:18:48В сортировку додаю бурштинову кислоту
Юра , а як ти її розчиняєш та вносиш ?
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

yrabarskiy

Цитата: makrak80 від 24-06-2024, 10:11:07Юра , а як ти її розчиняєш та вносиш ?
Бурштинова кислота розчиняється у воді та спирті. Її розчинність у співвідношенні до розчинника обмежена. Тобто якщо ти хочеш розчинити її у 100 мл води, то більше ніж 7 % розчин ти не отримаєш. Да, у гарячій воді можливо розчинити наприклад і 50 гр. кристалів, але при вистиганні води зайвий відсоток випадає в осад у вигляді кристалів. Тому зробив 6% розчин.  Кислота не аптечні таблетки ачиста, гранульована.
     Стосовно внесення, то колись використовував ваги, мірні ємкості, шпритци тощо, а тепер за допомогою кавової ложечки, вона менша за чайну. Як кажуть пристосувався "на око".   :D

makrak80

Я до чого це , купую в аптеці таблетки , а вони ні в воді , а ні в горилкі добре не розчиняються , стає білим як молоко , тоді цей розчин фільтрую через бавовну  , на який залишаєтся білий осад . От і гадай скільки в розчині , а скільки на бавовні ...
Ничого страшного, якщо над тобою сміються...Набагато гірше , коли над тобою плачуть ...

yrabarskiy

Цитата: yrabarskiy від 24-06-2024, 11:29:27Кислота не аптечні таблетки ачиста, гранульована.
Якщо бажаєш,  можу поділитися.

SMF spam blocked by CleanTalk